Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολυ ωραιο το γκατζετακι Γιωργο. Την ανιχνευση ρευματος πως την κανει? Ακουμπας τον ακροδεκτη πανω η κοντα στο καλωδιο? Σε ποια ρυθμιση το βαζεις?

Θαναση, γαντι σου ηρθε το μακιτοβαλιτσακι, καλοριζικο :)

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολυ ωραιο το γκατζετακι Γιωργο. Την ανιχνευση ρευματος πως την κανει? Ακουμπας τον ακροδεκτη πανω η κοντα στο καλωδιο? Σε ποια ρυθμιση το βαζεις?

Θαναση, γαντι σου ηρθε το μακιτοβαλιτσακι, καλοριζικο :)
Πατάς το Valert live. Ο αισθητήρας είναι στο πάνω μέρος του πολυμετρου.

ωραια τα καλουδια σας
εκανα κι εγω μια αγορα απο τον Μιχαλη (Χιωτης), ενα βαλιτσακι Makita για να βαζω τις μπαταριες μου.
Χαίρομαι που βρήκε νεο κάτοχο, δεν φτάνει που δεν με βόλεψε τελικά έβαλα και το Μιχάλη σε κοπο !!

στο site έχει άλλους ακροδέκτες. Αυτοί με τις μικρές ακίδες δεν μου αρέσουν καθόλου.
Εκτός έχει κάτι σαν καπάκι που απελευθερώνει περισσότερο μέταλλο στους ακροδέκτες

Στέφανε όντως έχει καπάκια
02dadc2f31224ee6caf8b3025a58cdaa.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελικα ειναι πολυ μελετημενο γκατζετακι. Το καπακι στους ακροδεκτες ειναι πολυ εξυπνη ιδεα που σπανια το βλεπεις σε οργανα του δεκαευρου.
Σε καποια πολυμετρα, εχω αναγκαστει να κοψω το πλαστικο με κοφτη για να απελευθερωσω περισσοτερο μεταλλο στους ακροδεκτες.

Kαλοριζικα Βασιλη!

Βγαζει η dewalt και καποια καλα πραγματα, οπως κατι τρυπανακια μεταλλου, αυτα τα καλεμια και καποια ξυλουργικα εργαλεια :)

Aυτα τα λεπτα δισκακια του ενος χιλιοστου της Βosch ειναι απιθανα.

Ευχαριστώ Μιχάλη και Κώστα!
Μιχάλη αν και τα καλέμια που είχε μέσα το Parkside ήταν ικανοποιητικα καλά, πήρα και αυτό το σετακι κυρίως για το φαρδύ καλέμι των 40 μμ. Η τιμή άλλωστε ήταν πολύ καλή (10 ευρώ όλο το σετ.)

Χαχαχαχαχα καλημέρα εγώ όποτε μπαίνω μετανιώνω αμέσως μετά επισκέπτομαι το skrouz

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδουλευτο φιλε μου....Αριστη αγορα...!!!
Το πετυχες και σε καλη τιμη τοτε γιατι παλι 400 ευρω το βλεπω....!!!