Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ πολύ μαστόρια. :grandpa:

Καλή παραγγελιά έδωσες φίλε...
Το μάτι τι έπαθε;

Παύλο κόντεψα να το χάσω.
Ρύθμιζα τα μπεκάκια του αυτόματου ποτίσματος στις πικροδάφνες κι όπως έσκυψα μου καρφώθηκε ένα ξερό κλωνάρι στο μάτι.
Τρελάθηκα στον πόνο... Ούτε να κοιμηθώ μπορούσα ούτε τίποτε. Έτρεχα Σαββατιάτικα στη Λευκάδα στον οφθαλμίατρο για καθάρισμα και αντιβίωση.
Ευτυχώς πάω καλύτερα.

Περαστικά σου και γρήγορη ανάρρωση..
Τι να πω, προσοχή σε όλους μας..
Με τόσα εργαλεία επικίνδυνα δουλεύουμε καθημερινά και δεν παθαίνουμε κάτι και τελικά μπορεί να μας έρθει από αλλού..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εργαλειο απο τα λιγα....

Για δεσιμο αμπελιου ειναι, εγω θα δεσω τα φυτα στα καλαμια!
Το δουλεψα και γελαγα σαν χαζος γις την ευκολια και το κοπο που θα γλυτωσω με τα σκοινακια/κορδονακια κλπ
Φυσικα made in japan...

ΥΣ. Περαςτικα Μπαμπη! Και γω απο τη Πεμπτη με 9 ραμματα στο χερι ειμαι, κοπηκα με 12αρα λαμα bacho made in sweden!

Περαστικά και γρήγορα Στρατηγέ. έτσι είναι όμως, οι δραστήριοι μάστορες είναι και περισσότερο επιρρεπείς στα μικρο ατυχήματα. όσο και να προσέχεις, μια στιγμή απροσεξίας ή αφηρημάδας και έγινε η ζημιά.

Εργαλειο απο τα λιγα....
Το δουλεψα και γελαγα σαν χαζος γις την ευκολια και το κοπο που θα γλυτωσω με τα σκοινακια/κορδονακια κλπ
Φυσικα made in japan...

ΥΣ. Περαςτικα Μπαμπη! Και γω απο τη Πεμπτη με 9 ραμματα στο χερι ειμαι, κοπηκα με 12αρα λαμα bacho made in sweden!

Τι έγινε ρε παιδιά ; συναγωνισμός στα ατυχήματα ; περαστικά και σε σένα.
Το εργαλείο πάντως που πήρες για τα δεσίματα θα σου λύσει τα χέρια.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εργαλειο απο τα λιγα....

Φυσικα made in japan...

Περαστικά σας!

Πόσο πήγε το εργαλείο?
Έχω δεί την αντιγραφή του μάλλον απο Κίνα αλλά δεν είχα σκεφτεί ότι βολεύει και στα λαχανικά (πχ. ντοματιές).
https://www.banggood.com/Garden-Pla...-p-1617902.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Φυσικα made in japan... :flipout::flipout::flipout::flipout::grinning-smiley-043

ΥΣ. κοπηκα με 12αρα λαμα bacho made in sweden!

Πχοιοτικό κόψιμο όμως !!!!
Περαστικά αγόρι μου -bye-

Μπάμπη ...να φοράς τα γυαλιά πρεσβυωπίας ....μπορεί να γλυτώσεις από πολλά ατυχήματα ...εκτός και αν δεν είσαι σε ηλικία που χρειάζεσαι γυαλιά :chinscratch:
Περαστικά και καλή συνέχεια στις εργασίες σου -bye-

Μπάμπη και Νεκτάριε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση να χαρείτε τις παραλαβές σας!!!!

Το δετικό ( ψαλίδι ΜΑΧ ) είναι το γνήσιο. Τα άλλα στη μισή τιμή του δεν αξίζουν. Βέβαια έχει δοκιμαστεί επαγγελματικά. Το μόνο που δεν μπορεί να επισκευαστεί είναι η δαγκάνα που αρπάζει την ταινία και είναι μέσα σε πλαστικό κουτάκι. Άμα αρχίζει τα κόλπα είναι για πέταμα. Λίγο λαδακι μόνο εκεί που αναγράφει, και τους συνδετήρες ποτέ δύο φέτες μαζί γιατί τα μασάει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, τελικά εκεί που δεν το περιμένεις και χαλαρώνεις εκεί την πατάς.
Περαστικά σου Νεκ, την έφαγες γερή απ´ ότι καταλαβαίνω απ´ τα 12 ράμματα.
Νικόλα, believe it or not που λέμε και στο Ξηρόμερο :p, δεν χρειάζομαι γυαλιά πρεσβυωπίας. Το αριστερό μου μάτι βλέπει τέλεια μέχρι τους 20 πόντους απόσταση, αυτή είναι η χαμηλή μου σκάλα, και το δεξί, τη μεγάλη σκάλα, το έχω για τα μακρινά. -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω κυριοι.

Περαστικά σας!

Πόσο πήγε το εργαλείο?
Έχω δεί την αντιγραφή του μάλλον απο Κίνα αλλά δεν είχα σκεφτεί ότι βολεύει και στα λαχανικά (πχ. ντοματιές).
https://www.banggood.com/Garden-Pla...-p-1617902.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

49 Συνολο με ταινιες και συρραπτικα και μεταφορικα. Απο greenlizard.
Για αντιγραφες στα εργαλεια χορτασαμε. Αυτο καλα να ειμαστε θα με παει 10 χρονια-τα ανταλλακτικα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

49 Συνολο με ταινιες και συρραπτικα και μεταφορικα. Απο greenlizard.
Για αντιγραφες στα εργαλεια χορτασαμε. Αυτο καλα να ειμαστε θα με παει 10 χρονια-τα ανταλλακτικα.

και εγώ το γνήσιο σκέφτομαι
αν απο τα 400 πέφτεις στα 80 (4D laser) αξίζει η δοκιμή της Κίνας

αλλά για 30 δεν το σκέφτομαι καν

καλή συγκομιδή! :)