Tι παραλάβαμε σήμερα..

Περαστικά σας κύριοι,όσο μπορείτε μέτρα προστασίας (γυαλιά,γάντια κ.τ.λ) καί πάντα προσοχή.

Καλοδούλευτα να είναι τά νέα σας αποκτήματα σέ όλους.

Τα αυτόματα δετικά έχουν περάσει μέ τήν σέσουλα από τα χέρια μου,αλλά δυστυχώς δέν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος,μετά από 2-3 μήνες αρχίζουν καί μαγκώνουν τήν ταινία καί τήν τραβάνε,μασάει τού συνδετήρες,καί πάει λέγοντας....καί έτσι γιά νά έχω τήν ηρεμία καί τήν γαλήνη μου,έχουν πάει στόν κάλαθο τόν αχρήστων για ανακύκλωση,καί στυλώνω τά φυτά μέ τόν πατροπαράδωτο τρόπο μέ τό χέρι.

t110.jpg

Τι εγινε ρε παιδια; Περονοσπορος;
Προσοχη!
Ενταξει, μιλαω εγω, που τα χερια μου εχουνε μονιμα γρατζουνξιες, κοψιματα, καψιματα κτλ (και τωρα με τα αντισηπτικα τσουζουνε τα ατιμα). Αλλα, συνηθως, τη γλιτωνω φτηνα.
Περαστικα σε ολους.
(Και καλοδουλευτα)

Αν μετά από τρεις μήνες χαλάνε και τα ορίτζιναλ, τι να πω. Χρόνια χρησιμοποιώ, στο σήκωμα αμπελιού και δέσιμο βλαστάρια στα σύρματα. Δεσίματα εκατοντάδες. Σε μια μέρα τρώω δέκα ταινίες. Και όταν το κάνω μηχανικά μπορεί και να γίνει η ζημιά πιο εύκολα όταν έχεις να κάνεις με σύρματα και βλασταρια. Οι έλικες του αμπελιού μπερδεύονται και δημιουργούν αιτίες ζημιας. Το πιάσιμο της ταινίας είναι ο λόγος να βγει οφ. Μη ρίχνεις πολύ λιπαντικό στο πλαστικό του.
Δε θα σου προτείνω το νέο ΜΑΧ γιατί παρόλο που είναι πιο ελαφρύ στη χρήση του, κάνεις μισή διαδρομή για το πιάσιμο της ταινίας, και άλλα καλά, είναι πιο ευαίσθητο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω κυριοι.

49 Συνολο με ταινιες και συρραπτικα και μεταφορικα. Απο greenlizard.
Για αντιγραφες στα εργαλεια χορτασαμε. Αυτο καλα να ειμαστε θα με παει 10 χρονια-τα ανταλλακτικα.

Βαλε ενα λινκ ρε Νεκ.

Tελικα εισακουσα καποιους απο εδω μεσα και επεστρεψα σημερα πισω το 18v φακο της Stanley...και σε ευθετο χρονο θα κινηθω για τον 12v gli της Bosch...θεωρω παρολα τα πολλα χρηματα που εχει αξιζει να υπαρχει τουλαχιστον κατι σωστο και ουσιωδες...
Για την αλλαγη επιλεχτηκε κατι που αφορουσε θεμα προσωπικης ασφαλειας...παρθηκαν επιγονατιδες jel ημισκληρες...

https://www.stanleycenter.gr/EPIGONATIDES-ME-IMISKLIRO-KELYFOS-KAI-GEL-STANLEY-FMST82959-1

https://postimg.cc/3kxf9Zrd
https://postimg.cc/Ff1qFVw2

Last edited by a moderator:
Καλοριζικα Νεκταριε και Κωστη!

Περαστικα και σε σενα Νεκταριε, ομως βαζε και κανε λινκ αν θες, για να εχει δηλαδη και καποιο νοημα για τους υπολοιπους η παραλαβη.

Χρησιμες οι επιγονατιδες Κωστη, ειχα παρει καποιες απο το Lidl πριν 7-8 χρονια, ελπιζω να μην εχει ξεραθει το τζελ, θα παω να τσεκαρω :)

κι εγω τις ιδιες απο το lidl, τις πηρα περισυ, εσωσα τα γονατα μου!
εχω παραπανισια κιλα, ετσι μεχρι τωρα δεν γινοταν εργασια γονατιστος αν δεν εβαζα κανα μαξιλαρι απο κατω
και παλι ειχα θεμα αν ημουν γονατιστος για πολυ ωρα.
με το που τις εβαλα, ηταν τοσο καλες που πηρα και ενα ζευγαρι ακομα για τη κοπελια
κι οταν τις ξαναβγαλει, θα παρω ενα ακομα να το εχω ρεζερβα
αν τις βρειτε, παρτε τις, αξιζουν και ειναι τσαμπα για αυτο που κανουν

Ευχαριστώ παιδες...Έχω του lidl τις powerfix αλλά δυστυχώς δεν με βολεψαν καθώς το αυτοκόλλητο δεν είναι τόσο ισχυρό και ανοίγει συν ότι η "γούβα" για τα γόνατα είναι πολύ μικρή,σε σχέση με της Stanley,και γλιστράει από το πόδι...

Κι εγω πρωτη φορα χρησιμοποιησα του LIDL τις επιγονατιδες χτες και με γλυτωσαν απο αρκετο πονο.. Για το 10αρικο αξιζουν..
Σιγουρα οι πιο επωνυμες και ακριβοτερες θα εχουν καλυτερη εφαρμογη..

Εγώ κόβω ένα μεγάλο αφρολεξ από μαξιλαρες ,το βάζω μέσα σε μαύρη σακούλα κηπου,τυλίγω με σελοτέιπ και έτοιμο.
Καλή και γρήγορη λύση.

καλο, αλλά πρεπει να το κουβαλας μαζι, ενω με τις επιγονατιδες αλλαζεις θεση οπουδηποτε. κι αν βαλεις και μαξιλαρι απο κατω εισαι αλη πασας -bye-

Καλορίζικες οι επιγονατίδες Κωστή,επειδή οι επιγονατίδες δέν μέ βολεύουν μέ τήν σκέψη καί μόνο,νά τίς έχω συνέχεια επάνω στά πόδια μου !!! όταν δέν χρειάζονται όλη τήν ώρα,κάνω κάτι παρεμφερές μέ αυτό πού ανέφερε ο Πάνος,αλλά αγοραστό μαξιλαράκι γονάτων και απλά τό μετακινώ.Ο καθείς όπως βολεύεται φυσικά.

Χθεσινή αγορά
Stihl L-Boxx βαλίτσα μεταφοράς μπαταρίων μέ ένθετο,γιά μεταφορά 2 μπαταριών AP καί ενός ταχυφορτιστή,η 4 μπαταριών AP.

lb110.jpg

lb210.jpg

lb310.jpg

lb410.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγώ κόβω ένα μεγάλο αφρολεξ από μαξιλαρες ,το βάζω μέσα σε μαύρη σακούλα κηπου,τυλίγω με σελοτέιπ και έτοιμο.
Καλή και γρήγορη λύση.

Ειχα και αφρολεξ τετοιο,υπαρχει βιοτεχνια με καναπεδες πιο κατω απο το σπιτι και πεταει συνεχεια,κανει καλη δουλεια αλλα βολευει σε συγκεκριμενα σημεια...
Σε σκαλωσια και γωνατιστος οταν χρειαστει η χρηση της επιγωνατηδας ειναι σωστοτερη και ιδανικοτερη...

Καλη ακομη λυση και την εχω ηδη ειναι μαξιλαρακια αφρου εντος παντελονιου...

https://www.skroutz.gr/c/2483/Epigonatides-ergasias/m/2784/Dewalt.html

Μόνο το χρώμα που βλέπεις σου έρχεται όρεξη για αγορά και η όρεξη για δουλειά. με γεια Μήτσο -bye-

Σε ευχαριστώ Γιώργο,έτσι όπως τα λές είναι !!!

Καλορίζικα Δημήτρη!!!

Στα L boxx γύρισες...χαχα.

Σέ ευχαριστώ Πάνο
Χαχα άστα να πάνε .... μέ τήν μόνη διαφορά τα μέν είναι μπλέ αυτό έχει πορτοκαλοάσπρη απόχρωση.

Καλορίζικο το lboxx Δημήτρη και καλογεμιστo...!!!!

Σέ ευχαριστώ Κωστή

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αν μετά από τρεις μήνες χαλάνε και τα ορίτζιναλ, τι να πω. Χρόνια χρησιμοποιώ, στο σήκωμα αμπελιού και δέσιμο βλαστάρια στα σύρματα. Δεσίματα εκατοντάδες. Σε μια μέρα τρώω δέκα ταινίες. Και όταν το κάνω μηχανικά μπορεί και να γίνει η ζημιά πιο εύκολα όταν έχεις να κάνεις με σύρματα και βλασταρια. Οι έλικες του αμπελιού μπερδεύονται και δημιουργούν αιτίες ζημιας. Το πιάσιμο της ταινίας είναι ο λόγος να βγει οφ. Μη ρίχνεις πολύ λιπαντικό στο πλαστικό του.
Δε θα σου προτείνω το νέο ΜΑΧ γιατί παρόλο που είναι πιο ελαφρύ στη χρήση του, κάνεις μισή διαδρομή για το πιάσιμο της ταινίας, και άλλα καλά, είναι πιο ευαίσθητο.
Τα ιδια ακριβως λενε και οι ντοποιοι αμπελουργοι. Max μονο και το παλιο μοντελο, αυτο που πηρα δηλαδη.

Βαλε ενα λινκ ρε Νεκ.
https://www.greenlizard.gr/Δετικό-εργαλείο-max-erg00736-oem?search=Max
:deal::deal::deal::deal: