AGROTISS
Supreme Member
Μιχάλη καλορίζικες οι παραλαβές σου.
Μου αρέσει πολύ το φόντο στην εικόνα με τη σειρά κατσαβιδιών της Wera !!
Μου αρέσει πολύ το φόντο στην εικόνα με τη σειρά κατσαβιδιών της Wera !!
Κακορίζικα όλα !
Κανένα παράπονο έχει και την καστάνια ενσωματωμένη αλλά το wera είναι πολύ πιο στιβαρό
Υπαρχει παρομοιο κατσαβιδι (μονο το χερουλι) με καστανια χωρις ενσωματωμενες μυτες ομως![]()
Αυτό το παρόμοιο Μιχάλη, το έχω βάλει σε αυτήν την κασετίνα αντικαθιστώντας την "μαμίσια" λαβή (με μία μικρή πίεση στην θήκη όταν κλείνει, λόγω μεγαλύτερου όγκου της λαβής...αλλά χωράει και κλείνει μια χαρά) και έχει γίνει ένα super "ιβριδικό" σετάκι :drummer:
Στην μαμίσια κεφαλή/λαβή έχω βάλει ένα τσοκάκι 1/4 με μικρό τρυπανάκι (1.5, 2 mm), και το χρησιμοποιώ για γρήγορα προτρυπήματα σε ξύλο πριν περάσω ξυλόβιδες. Το μαυροπράσινο δακτυλίδι του αντάπτορα που μπαίνουν οι μύτες (και σε μένα το τσοκάκι πλέον) γυρίζει ατέρμονα και κρατώντας το με τα 2 σου δάχτυλα μπορείς να περιστρέφεις άνετα την λαβή με το άλλο σου χέρι και να τρυπάς. Κοινώς το έχω κάνει χειροτρύπανο. Το έχω βολευτεί τα μάλα.
Καλοριζικα Δημητρη! Ολα χρησιμα.
Σε ορισμενα επωνυμα προιοντα/αναλωσιμα, καποια Ελληνικα μαγαζια -μαζι με το κεντρο βιδας- εχουν καλυτερες τιμες απο το εξωτερικο.
Πηρα τις προαλλες και γω απο το K.Bιδας ενα ανταλλακτικο δισκακι Proxxon που ηταν στην χαμηλοτερη τιμη που υπαρχει διεθνως.
Βεβαια αγορασα και αλλα 5-6 προιοντα για να μην παραγγελω μονο το δισκακι των 4 ευρω...)
Σημερα, μολις τα παρελαβα απο το κεντρο βιδας. Εδω το δισκακι για τον αλοιφαδορο, μαζι με διαφορες κολλες...
![]()
Πηρα την κολλα πολυουρεθανης δυο συστατικων για να τεσταρω την ελαστικοτητα της και την αποτελεσματικοτητα της στα πλαστικα.
Λενε πως υπερτερει της εποξικης στα πλαστικα αν και σαν αντοχη οι εποξικες δυο συστατικων ειναι πιο ισχυρες. Θα δουμε στην πραξη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.