Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εποξειδικο στοκο μακρας ωριμανσης μολις αγορασες, ειναι ο Milliput που εχει πανω απο μιση ωρα 'οpen working time' μπορει και μια ωρα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Stihl είναι Μιχάλη, μοντέλο fs 235.
.

Καλοδούλευτο , το κάτω μαύρο κομμάτι στον προφυλακτήρα είναι συρταρωτό και πρέπει να αφαιρείται κατά την τοποθέτηση του χλοοκόπτη. Θα μπορείς να κόψεις και πιο χαμηλά τα χόρτα.

Εποξειδικο στοκο μακρας ωριμανσης μολις αγορασες, ειναι ο Milliput που εχει πανω απο μιση ωρα 'οpen working time' μπορει και μια ωρα.

Lol.
Ναι, εννοουσα "κολλα", σε τετοια μορφη.
Οπως ειχα πει, το milliput φαινεται πολυ καλος, αλα περισσοτερο "στοκος" και λιγοτερο "κολλα". Κατι σαν τον εποξικο σιδηροστοκο. Κολλαει μεν, αλλα οχι τοσο πολυ.
Εχω την αισθηση οτι αυτες των 5 λεπτων, οπως η bison που πηρες, ειναι περισσοτερο "κολλες", με την εννοια οτι κολλανε πιο πολυ.
Οποτε, ψαχνω αν υπαρχει κατι τετοιο, αλλα με πανω απο 10-20' ανοιχτο χρονο.

Ο εποξικος στοκος (oπως ο Bison και o Milliput) δεν ειναι κολλα, για αυτο δεν μπορει να μπει σε λεπτο στρωμα οπως η κολλα και να κολλησει δυο υλικα μεταξυ τους.
Γεμιζει, κλεινει, σφραγιζει και υπο προυποθεσεις συγκρατει/κολλαει. O Milliput μαλιστα μου φαινεται ο καλυτερος και πιο πρακτικος απο ολους οσους εχω δοκιμασει.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτο , το κάτω μαύρο κομμάτι στον προφυλακτήρα είναι συρταρωτό και πρέπει να αφαιρείται κατά την τοποθέτηση του χλοοκόπτη. Θα μπορείς να κόψεις και πιο χαμηλά τα χόρτα.
Ούτε καν το πρόσεξα αλλά δεν μου το είπαν από το κατάστημα. Θα δοκιμάσω να το βγάλω αύριο, ευχαριστώ για την συμβουλή..

Ο εποξικος στοκος (oπως ο Bison και o Milliput) δεν ειναι κολλα, για αυτο δεν μπορει να μπει σε λεπτο στρωμα οπως η κολλα και να κολλησει δυο υλικα μεταξυ τους.
Γεμιζει, κλεινει, σφραγιζει και υπο προυποθεσεις συγκρατει/κολλαει. O Milliput μαλιστα μου φαινεται ο καλυτερος και πιο πρακτικος απο ολους οσους εχω δοκιμασει.

Ειχα την αισθηση οτι δεν κολλαει τοσο πολυ. Ισως κανω λαθος.
Σε σχεση π.χ. με αυτον την bison που πηρες, πως βλεπεις να κολλαει;

Ιδια πραγματα ειναι.

Πλαθεται ομως πιο ευκολα και εχει μεγαλυτερο χρονο εργασιας πριν αρχισει να σκληραινει. Eιναι και φτηνοτερος.

Α, ok τοτε.
Νομιζα/ελπιζα οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι στο κολλημα. Αν οχι, milliput και ξερο ψωμι 😁

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ειχα την αισθηση οτι δεν κολλαει τοσο πολυ. Ισως κανω λαθος.
Σε σχεση π.χ. με αυτον την bison που πηρες, πως βλεπεις να κολλαει;

λογικα για αυτη τη δουελια, ο ακλυτερος που θα βρεις θα ειναι αυτος της JB Weld

Παραλαβη απο Αμαζον Γερμανιας με DHL https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B085WTXLMJ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

H νεα mini Cobolt S μοντελο 71 31 160
.
50433047102_41cc43b851_b.jpg

Ειναι εντυπωσιακο που αυτος ο μινι κοφτης εχει σχεδον τα ιδια ορια κοπης με τον μεγαλυτερο κοφτη Cobolt των 200μμ!

(Yπαρχει και το αλλο παρομοιο μοντελο Cobolt S 7101 160 φτηνοτερο με λιγο χαμηλοτερα ορια κοπης)

Eδω οι διαφορες των δυο Cobolt S https://www.knipex.com/index.php?id...detail&parentID=1367&groupID=2598&artID=35624

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ
Ναι δυστυχώς την φωτογραφία την τράβηξα στα γρήγορα.
όμως στα link φαίνοντα πολύ καλύτερα

*καλυπτεις το φωτακι του φλας με ενα κομματάκι χαρτι και εχεις πολυ καλυτερα αποτελέσματα

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παραλαβη απο pacoart center δυο τεμαχιων εποξικου στοκου δυο συστατικων Milliput.
Πολυ καλο μαγαζι μοντελισμου και DIY Ηοbby γενικοτερα.Διαθετει ολους τους χρωματισμους milliput σε πολυ καλες τιμες (εχει και PayPal) https://www.pacoartcenter.gr/en/catalogsearch/result/?q=milliput

l02qAvSh.jpg

Εδω οι οδηγιες για τον εποξικο στοκο ο οποιος ειναι πολυ φτηνοτερος, αν αναλογιστεις και την ποσοτητα, απο τους παρομοιους της αγορας (Βison,Pattex, etc).
vBM4V3Xh.jpg

Πλαθεται ευκολοτερα (ακριβως σαν πλαστελινη) και εχει μεγαλυτερο χρονο επεξεργασιας απο τους αλλους στοκους.

Φρεσκια παραλαβη σημερα απο γερμανικο αμαζον το κονταροπριονο της Ryobi στα 120 περίπου ευρω.
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B007HLJFQU/ref=ppx_yo_mob_b_track_package_o0_img?ie=UTF8&psc=1
Η παραγγελια εγινε στις 1/10, ηρθε αρκετα γρηγορα μπορω να πω. Θα τεσταριστει το σκ απο τον πατερα μου και θα γραψω εντυπωσεις απο βδομάδα.
f1339eb8ce8bb9b884fe4af8146ddf88.jpg