Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν πηγα για αυτα...
Θελω να περασω καποια πλαστικα στο σκουτερ που εχουν ξεθωριασει απο τον ηλιο. Το φιλλερ περιμενω οτι ειναι σαν στοκος πιστολιου (σουρφασερ) που λενε οι φαναρτζηδες, το υλικο που περνανε σαν στοκο σε ολο το αυτοκινητο για να το τριψουν. Για δοκιμη το θελω αυτο.

FpkfESr5AzosRgEJtLXj_F8ZvhXZ2Wgssryi6o3w9fE=w1126-h633-no

εγω παραγκειλα σημερα ενα σετακι ακομα κατσαβιδια ηλεκτρολογικα της wera..νομιζω ειναι εξαιρετικη τιμη για Ελλαδα... http://www.xrwmatopwleio.gr/ell/pro...ωση-ηλεκτρολογικά-κατσαβίδια?ref=bestprice.gr

Σημερα παρελαβα..και δυστηχως λειπει απο την συσκευασια η Λαβη!!! Η συσκευασια ηταν εμφανως ταλαιπωρημενη... Πηρα τηλ πριν λιγο...περιμενω να δω τι θα μου πουν...πωω ξενερωσα...

Σημερα παρελαβα..και δυστηχως λειπει απο την συσκευασια η Λαβη!!! Η συσκευασια ηταν εμφανως ταλαιπωρημενη... Πηρα τηλ πριν λιγο...περιμενω να δω τι θα μου πουν...πωω ξενερωσα...

Ξενερα...Τι εννοείς σου δωσαν μεταχεισμενο εργαλειοσετ?

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Για κοίτα τα bits/μύτες μήπως είναι χρησιμοποιημένες ...

Οχι οι μυτες και ολα φαινονται ολοκαινοιυρια. δεν εχουν σημαδακια κτλ.. το εξωτερικο κουτι ηταν λιγο ταλαιπωρημενο,.. πηρα τηλεφωνο, δε μπορω να πω, ευγενικοτατοι, μου ειπε το παιδι οτι πρωτη φορα του συμβαινει, την Δευτερα θα παρει την αντιπροσωπεια τηλεφωνο και λογικα μου ειπε, οτι θα μου στειλει μια Λαβη σκετη... για το κουτι εξωτερικα μου πε οτι ηταν το κουτι που βρισκοταν στο ραφι για λιγο καιρο,.. φυσιολογικο να χει λοιπον τετοια φθορα, το βλεπω και γω στο μαγαζι μου σε πραγματα που ειναι σε χαρτινη συσκευασια. ετσι "παλιωνει" αμα μεινουν κανα 6 μηνο στο ραφι... Να πω την αληθεια με την αποστολη της λαβης, εχω σκοπο να παρω αλλο ενα ιδιο σετακι. το θεωρω τεφαρικι στην τιμη του!

Μεγειά.. Αξίζουν τα λεφτά τους πάντως..
Αρκεί να είναι απολύτως γωνιασμένα τα ξύλα που θέλεις να συνδέσεις..

Το θεμα ειναι οτι θελει παγκο το ρουτερ για να παιξουν.. στον αερα απλα δεν κανεις δουλεια.. Ελιωσα σημερα με μηδεν εις το πηλικο..

Μητσαρα έτσι είναι.
Πόσο τα κοπτικα ???

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν πηγα για αυτα...
Θελω να περασω καποια πλαστικα στο σκουτερ που εχουν ξεθωριασει απο τον ηλιο. Το φιλλερ περιμενω οτι ειναι σαν στοκος πιστολιου (σουρφασερ) που λενε οι φαναρτζηδες, το υλικο που περνανε σαν στοκο σε ολο το αυτοκινητο για να το τριψουν. Για δοκιμη το θελω αυτο.

FpkfESr5AzosRgEJtLXj_F8ZvhXZ2Wgssryi6o3w9fE=w1126-h633-no

Παναγιώτη είναι πολύ καλά αυτά τα σπρέι τα έχω δοκιμάσει.
Σωστά περιγράφεις το φιλερ αλλά για να ψεκασεις πλαστικά πρέπει πρώτα να τα περάσεις ασταρι πλαστικού το πλαστοφλεξ που λέμε.
Αν δε κάνω λάθος είχε βγάλει και τέτοιο το λιντλ. Αλλιώς το ζητάς σε χρωματοπωλειο!

Μητσαρα έτσι είναι.
Πόσο τα κοπτικα ???

Παναγιώτη είναι πολύ καλά αυτά τα σπρέι τα έχω δοκιμάσει.
Σωστά περιγράφεις το φιλερ αλλά για να ψεκασεις πλαστικά πρέπει πρώτα να τα περάσεις ασταρι πλαστικού το πλαστοφλεξ που λέμε.
Αν δε κάνω λάθος είχε βγάλει και τέτοιο το λιντλ. Αλλιώς το ζητάς σε χρωματοπωλειο!

Σημερα αξιωθηκα να βαψω ενα μικρο κομματι απο το σκουτερ, μια μικρη ταπα που βγαινει πολυ ευκολα με μια βιδα. Δεν ψεκασα τιποτα πριν, απλα το επλυνα και στεγνωσα καλα. Το αποτελεσμα ειναι σχεδον τελειο, σαν να ειναι ολοκαινουργια η ταπα, απο το αθλιο ξεβαμενο γκρι πλεον ειναι ομοιομορφα μαυρο.
Πιστευω οτι τα υπολοιπα πρεπει να τα περασω ασταρι.
Το πλαστοφλεξ ειναι μονο για το γεμιστικο φιλλερ η και για το χρωμα; Εχω ενα ασταρι Motip το οποιο μου εχει αφησει καλες εντυπωσεις, κανει λες;

Και εμένα με ενδιαφέρει το βάψιμο πλαστικού.

Θέλει αστάρι και μετά βαψιμο με κανονικό χρώμα?

Παναγιωτη ΜΟΤΙΡ ειναι η μαρκα, πρεπει να διαβασεις επανω στο κουτι για τι χρηση προοριζεται.
Το πλαστοφλεξ δημιουργει την συνδεση της επιφανειας του πλαστικου με το στρωμα της μπογιας οπως ακριβως το ασταρι συνδεει τον στοκο με το χρωμα σε ενα τοιχο.
Δεν ειναι για να γεμιζει γρατζουνιες ομως.
Εκει θελει το φιλλερ.

Μπορεις ομως για να μην παιδευεσαι και επειδη τα θελεις μαυρα να παρεις ενα Bumper spray το οποιο εχει προσφυση σε πλαστικα απο μονο του.

Μπορεις ομως για να μην παιδευεσαι και επειδη τα θελεις μαυρα να παρεις ενα Bumper spray το οποιο εχει προσφυση σε πλαστικα απο μονο του.
Cosmos lac Bumber spray...φοβερη μπογια..την δουλευω καθε μερα χρονια τωρα... στρωνει πολυ ομορφα.

Παρέλαβα πριν αρκετές μέρες το Makita HP330DX100, που παραδίδεται σε βαλίτσα με πολλά εξαρτήματα. Τα τρυπανια του δεν μου γεμίζουν το μάτι και σε δοκιμή με κρουστικο και διαμαντοτρυπανο 8αρι, το τρυπάνι είναι για τα μπάζα σε σχέση με ένα αντίστοιχο benman κοβαλτίου που είχα εδώ και τεσταρα. Τα φτερου που περιέχει Αλλά και τα καρυδακια ειΝαι ΟΚ...δεν τα χρησιμοποίησα/δοκίμασα τώρα αλλά τα έχω δοκιμάσει στο παρελθόν. Ειδικα τα καρυδακια είναι πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχης τιμής Bosch.

Το μηχανάκι τώρα μου είναι υπεραρκετο και το βρήκα πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα βασιζομενος στην χρήση που του είχα κάνει στο παρελθόν, δανεικό από φίλο. Το δούλεψα με συρματοβουρτσες για αφαίρεση σκουριάς. Συνεχή χρήση 35-40 λεπτά, με μόνο σταμάτημα όσο χρειαζόταν να αλλάξω θέση στο τρίψιμο. Άλλαξα 4 φορές μπαταρία. Για να φορτίσει από το εντελώς μηδέν (εννοώ ότι το δραπανο σχεδόν δεν γύριζε την βούρτσα) χρειαζόταν τα 40 λεπτά που δούλευα με την 2η μπαταρία συν κανένα δεκάλεπτο, μέχρι να κάνω ένα τσιγάρο και να παγώσει η μπαταρία πριν την ξαναβάλω για φόρτιση, άρα σύνολο 50 λεπτά περίπου η επαναφορτιση.

Αν και οι βουρτσες δουλευουν γύρω στις 4000 στροφές, οι σκαρτες 1500 (βάση προδιαγραφών του) που βγάζει το μηχάνημα στην 2η ταχύτητα ήταν υπεραρκετες, τουλάχιστον για την δουλειά που τις ήθελα. Δεν χαμήλωσε στροφες παρά μόνο όταν η μπαταρία έφτασε στα όρια της. Δεν περίμενα να είναι αντίστοιχο του 18V αλλά μου κάθησε πολύ καλά και είναι και πολύ βολικό στο χερι, καθώς το χρησιμοποίησα πάνω σε σκαλακι και με σηκωμένα το χέρι για να έχω πρόσβαση στα ψηλότερα σημεία (τρίψιμο βάσεων και σωμάτων σε aircondition που κρέμονται απο το ταβάνι).

Πιστεύω ότι για απλές οικιακές χρήσεις κρούσης/τρυπηματος/βιδωματος είναι σούπερ...

Μια ερωτηση και μια συμβουλη (εαν μου επιτρεπεις, εαν θες ακου με).
Πως συγκρινεις διαμαντοτρυπανο με τρυπανι σιδηρου κοβαλτιου;

Τις μπαταριες λιθιου μην τις ξελιγωνεις, εαν ειναι κατι που κινδυνευουν ειναι οι βαθιες εκφορτισεις. Σιγουρα καταλαβαινεις οταν το εργαλειο δεν εχει πλεον την δυναμη που ειχε με την φρεσκοφορτισμενη. Καλο ειναι να μην την πας μεχρι να μην μπορει να γυρισει αλλο.

Καλες δουλειες να κανεις με το εργαλειο σου. :)

Δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση βαθειας εκφορτισης για τα battery packs.
Υπαρχει πλακετα διαχειρισης ενεργειας (PCB=power circuit protection) η οποια προστατευει τις μπαταριες απο overcharging and over discharging.

Οταν δηλαδη το νοltage πεσει κατω απο ενα νουμερο, το οποιο οριζεται απο τον κατασκευαστη, η παροχη ενεργειας σταματαει αυτοματα.
Αν δεν υπηρχε αυτος ο 'κοφτης', τοτε θα μπορουσε να υπαρξει βαθεια εκφορτιση και να ειχαν προβλημα οι μπαταριες λιθιου.

Συνηθως, για ενα στοιχειο μπαταριας λιθιου 18650 που κατα την φορτιση φτανει μαξιμουμ τα 4.2ν, το κυκλωμα προστασιας κοβει την παροχη στα 2 εως 2.8ν αναλογα με την εφαρμογη η το εργαλειο.

Μια ερωτηση και μια συμβουλη (εαν μου επιτρεπεις, εαν θες ακου με).
Πως συγκρινεις διαμαντοτρυπανο με τρυπανι σιδηρου κοβαλτιου;

Τις μπαταριες λιθιου μην τις ξελιγωνεις, εαν ειναι κατι που κινδυνευουν ειναι οι βαθιες εκφορτισεις. Σιγουρα καταλαβαινεις οταν το εργαλειο δεν εχει πλεον την δυναμη που ειχε με την φρεσκοφορτισμενη. Καλο ειναι να μην την πας μεχρι να μην μπορει να γυρισει αλλο.

Καλες δουλειες να κανεις με το εργαλειο σου. :)

Βλακεία μου Παναγιώτη. Έχω κοβαλτίου Benman και διαμαντοτρυπανα Benman. Με τα διαμάντια Benman εννουσα....εννοειτα ότι δεν μπορώ να τα συγκρίνω. ;-)

Για το άλλο που λες δεν νομίζω να υπάρχει θέμα κινδύνου της μπαταρίας αλλά έτσι και αλλιως δεν αφήνω ποτέ να ξελιγωθουν οι μπαταρίες. Τωρα ηθελα απλώς να τσεκάρω τα όρια του. Το μηχάνημα σταματάει αυτόματα όταν φτάνει στο τέλος η μπαταρία και μετά πρέπει να ξαναπατησεις την σκανδάλη για να πάρει στροφές μέχρι να ξανασταματησει και ούτω καθεξής. Έχει κάτι σαν "ρελε προστασιας" που πέφτει, οπότε καταλαβαίνεις ότι μπαταρία τέλος....Αλλά όπως σου είπα ποτέ δεν το αφήνω να φτάσει εκεί.

Δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση βαθειας εκφορτισης για τα battery packs.
Υπαρχει πλακετα διαχειρισης ενεργειας (PCB=power circuit protection) η οποια προστατευει τις μπαταριες απο overcharging and over discharging.

Οταν δηλαδη το νοltage πεσει κατω απο ενα νουμερο, το οποιο οριζεται απο τον κατασκευαστη, η παροχη ενεργειας σταματαει αυτοματα.
Αν δεν υπηρχε αυτος ο 'κοφτης', τοτε θα μπορουσε να υπαρξει βαθεια εκφορτιση και να ειχαν προβλημα οι μπαταριες λιθιου.

Συνηθως, για ενα στοιχειο μπαταριας λιθιου 18650 που κατα την φορτιση φτανει μαξιμουμ τα 4.2ν, το κυκλωμα προστασιας κοβει την παροχη στα 2 εως 2.8ν αναλογα με την εφαρμογη η το εργαλειο.

Κάτι τέτοιο εννοώ Μιχάλη παραπάνω....απλώς εσύ το εξηγησες επιστημονικά. ;-)