Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πήγα για γυαλόχαρτα στου κουμπάρου,και επι τη ευκαιρία τσίμπησα και μια πλάνη μάρκας TRAMONTINA (Brasil) στα 7 ευρά,και ένα τριβειάκι χειρός για ψιλοδουλειές.Πιο πολύ την πήρα την πλάνη για...καταναλωτικούς λόγους,δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ..

Πηγα καρφι στο Lidl του Π.Φαληρου και επεσα διανα. Το ειχα τσεκαρει για ματζιβελο οπως και ειναι και στο απλο ξυλο ο δισκος το κοβει βουτυρο. το δοκιμασα ενα καδρονακι 4χ6μμ..

Το μεγαλυτερο λεω να το μετατρεψω σε παγκου..

IMG_20150720_151130.jpg

Πηγα καρφι στο Lidl του Π.Φαληρου και επεσα διανα. Το ειχα τσεκαρει για ματζιβελο οπως και ειναι και στο απλο ξυλο ο δισκος το κοβει βουτυρο. το δοκιμασα ενα καδρονακι 4χ6μμ..

Δεν εκοβες καμια οδοντογλυφιδα καλυτερα?
Χαχαχαχαχα

Καλοριζικο!!!!

Πήγα για γυαλόχαρτα στου κουμπάρου,και επι τη ευκαιρία τσίμπησα και μια πλάνη μάρκας TRAMONTINA (Brasil) στα 7 ευρά,και ένα τριβειάκι χειρός για ψιλοδουλειές.Πιο πολύ την πήρα την πλάνη για...καταναλωτικούς λόγους,δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ..

Θέλω αν γίνεται πληροφορίες και φωτό από την πλάνη....πόσο φάρδος έχει η λάμα? ποιος είναι ο κουμπάρος...? που οδεύουμε ως έθνος?

Φιλε πλανη TRAMONTINA..? αυτοι βγαζουν μαχαιρια και διαφορα σχετικα και ειναι κορυφη στον τομεα τους.. αν δεν σου κανει κοπο ανεβασε μια φωτο την πλανη..

Last edited:
Δημήτρη μια απορία:
(Το διάβασα μια μέρα για το συγκεκριμένο δισκοπρίονο μπαταρίας κάπου εδώ και το είπες και εσύ)
Πώς θα ανοιγοκλείνει το μπαταρίας κάτω από τον πάγκο??
Θα σκύβει κάποιος άλλος από κάτω και θα κρατάει τον διακόπτη??
Ίσως να μην παίρνει στροφές το κρανίο μου !!! Για δώσε φώτα.

θα ήθελα σίγουρα μια...τι άλλα εργαλεία έχει εκεί?
Διάφορα και ατάκτως εριμμένα,έχει άλλη μια πλάνη τέτοια.Υπάρχει άλλο ένα μαγαζί εδώ που είναι ανοικτό απο το 70,έχει διάφορα απο εργαλλεία χειρός αλλά είναι τόσο ακατάστατο αυτό το μαγαζί που μοιάζει με γιουσουρούμ.Θα πάω καμιά μέρα να το ψαχουλέψω να δω τι υπάρχει.Αν θες όντως την πλάνη σου τη στέλνω!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δημήτρη μια απορία:
(Το διάβασα μια μέρα για το συγκεκριμένο δισκοπρίονο μπαταρίας κάπου εδώ και το είπες και εσύ)
Νικόλα αν δεν απατώμαι ο Μήτσος είπε πως θα βάλει το άλλο (το μεγάλο) σε πάγκο.

Ναι δίκιο έχεις ...έτσι είπε αλλά τα μπέρδεψα γιατί κάποια μέρα είχε γράψει ο Κυριάκος νομίζω σε κάποιον ...πάρτο και το βάζεις και σε πάγκο αν θέλεις και μου έμεινε η απορία.

Φίλε μου φυσικα και θέλω μια...απλά θέλω να δω και καμια φωτο απο το τι εχει και να μου πεις πόσα είναι τα χρήματα μαζί και με μεταφορά για να στα στείλω με ebanking αμα έχεις Πειραιώς ακόμα και τώρα...

Επειδή πρέπει να γίνεται χαμός για νακαταλάβεις περίπου τι ψάχνω...σκαρπέλα τρίγωνα ή κοίλα καλή ποιότητα (όχι ίσια), κανένα παστράγουλο κοίλο αν έχει φθηνο, γενικά εργαλεία ξύλου κατα κύριο λόγο...Υπερ-ευχαριστωωω μόνο και μόνο για τις απαντήσεις

Τι ευχαριστείς βρε,σιγά το πράμα!Την πέμπτη που έχω κενό το πρωί θα πάω να πάρω την πλάνη να σου τη στείλω,για τα άλλα δε σου υπόσχομαι πως θα προλάβω να ψάξω ως τότε!Για τα λ7 θα τα βρούμε βρε,όποτε σου βολέψει ρίχτα στο λογαριασμό μου στην Πειραιώς.Στείλε διεύθυνση με πιμι!

Άμα έχεις Πειραιώς είναι πραγματικά πολύ εύκολο...πραγματικά υποχρεωμένος...ότι θέλεις εδώ από Αθήνα πες μου

Δημήτρη μια απορία:

Αν και απαντηθηκε, σκεφτομαι το μεγαλο να το βαλω στο πιατο απο τον παγκο της wolfcraft.. θα δω και τι κοκοψινια θα χρειαστει .. παιρνει ρουτερ και σεγα το ιδιο..

6906000FS03.jpg

Εφτασε Μητσο

Thanks Νικόλα.

Να δω θα βρω εδω αθηνα.. ειναι κορυφη στα μαχαιροειδη η tramontina..