Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Καλορίζικο Μιχάλη!Ευφάνταστο γκατζετάκι!Δεν περνάς απο το καφενείο μια βόλτα που σου έχω μια απορία;
Πηγα καρφι στο Lidl του Π.Φαληρου και επεσα διανα. Το ειχα τσεκαρει για ματζιβελο οπως και ειναι και στο απλο ξυλο ο δισκος το κοβει βουτυρο. το δοκιμασα ενα καδρονακι 4χ6μμ..
Πήγα για γυαλόχαρτα στου κουμπάρου,και επι τη ευκαιρία τσίμπησα και μια πλάνη μάρκας TRAMONTINA (Brasil) στα 7 ευρά,και ένα τριβειάκι χειρός για ψιλοδουλειές.Πιο πολύ την πήρα την πλάνη για...καταναλωτικούς λόγους,δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ..
Πήγα για γυαλόχαρτα στου κουμπάρου,και επι τη ευκαιρία τσίμπησα και μια πλάνη μάρκας TRAMONTINA (Brasil) στα 7 ευρά,και ένα τριβειάκι χειρός για ψιλοδουλειές.Πιο πολύ την πήρα την πλάνη για...καταναλωτικούς λόγους,δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ..
Διάφορα και ατάκτως εριμμένα,έχει άλλη μια πλάνη τέτοια.Υπάρχει άλλο ένα μαγαζί εδώ που είναι ανοικτό απο το 70,έχει διάφορα απο εργαλλεία χειρός αλλά είναι τόσο ακατάστατο αυτό το μαγαζί που μοιάζει με γιουσουρούμ.Θα πάω καμιά μέρα να το ψαχουλέψω να δω τι υπάρχει.Αν θες όντως την πλάνη σου τη στέλνω!θα ήθελα σίγουρα μια...τι άλλα εργαλεία έχει εκεί?
Νικόλα αν δεν απατώμαι ο Μήτσος είπε πως θα βάλει το άλλο (το μεγάλο) σε πάγκο.Δημήτρη μια απορία:
(Το διάβασα μια μέρα για το συγκεκριμένο δισκοπρίονο μπαταρίας κάπου εδώ και το είπες και εσύ)
Πώς θα ανοιγοκλείνει το μπαταρίας κάτω από τον πάγκο??
Θα σκύβει κάποιος άλλος από κάτω και θα κρατάει τον διακόπτη??
Ίσως να μην παίρνει στροφές το κρανίο μου !!! Για δώσε φώτα.
Δημήτρη μια απορία:
(Το διάβασα μια μέρα για το συγκεκριμένο δισκοπρίονο μπαταρίας κάπου εδώ και το είπες και εσύ)
Πώς θα ανοιγοκλείνει το μπαταρίας κάτω από τον πάγκο??
Θα σκύβει κάποιος άλλος από κάτω και θα κρατάει τον διακόπτη??
Ίσως να μην παίρνει στροφές το κρανίο μου !!! Για δώσε φώτα.
Εφτασε Μητσο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.