Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω παιδες...

Μιχαλη συγουρα δεν μπορει να συγκριθει το ενα με το αλλο ειδικα λειτουργικα αν και το Parkside δεν παει πισω σε δυναμη..

Οσο αφορα τις εκδοσεις η μπλε σειρα εχει 2 και αυτη ειναι η νεοτερη..
Παρακατω βλεπουμε τις μικρες διαφορες τους..
https://postimg.cc/N5MLj709

Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Μια άμεση παραλαβή από Προμηθέα Πειραιά σήμερα με έκανε χαρούμενο. Πρόκειται για την μικρή ηλεκτρονική ηλεκτροσυγκόληση Helix mini 140Fl. Με μια γρήγορη δοκιμή τη βρήκα πολύ καλύτερη από ότι περίμενα. Νομίζω τα Χρήματα που έδωσα τα αξίζει με το παραπάνω.
66ed6f99271b18c99dabee1405e6aae9.jpg
received_375269847098708.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Καλοριζικη Γιαννη...
Ειναι δυνατη και ας φενεται μικρη...!!!

Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Καλορίζικη. Την ίδια αγόρασα κι εγώ προχθές, απλά δεν την έχω δουλέψει ακόμα. Πάντως βάσει κριτικών και 3-4 βίντεο που είδα, φαίνεται όντως πολύ καλή για ερασιτέχνη, πολύ περισσότερο για τα λεφτά που κοστίζει, ενώ και η ψύξη της από όσο είδα βάζοντάς την στο ΟΝ φαίνεται πολύ ισχυρή.

Καλορίζικες παιδιά.
Η ηλεκτροσυγκόλληση πάντα μου προκαλούσε δέος απο μικρό παιδί θυμάμαι αυτό το μεταλλικό κιβώτιο το οποίο ήταν ασήκωτο.
Τώρα πλέον είναι ένα μικρό και ελαφρύ "βαλιτσάκι" με περίσσια δύναμη, μεγάλη υπόθεση.
Δυστυχώς, δεν ασχολήθηκα ποτέ να μάθω να την χρησιμοποιώ αφού δεν έχω και κανέναν γνωστό να μου δείξει 2-3 βασικά πραγματάκια και να δοκιμάσω.

Κι εγώ σχεδόν δύο μήνες στο κουτί την έχω... Κάποια στιγμή θα την ανοίξω.
Καλοδούλευτη Γιάννη.

Καλορίζικες παιδιά.
Η ηλεκτροσυγκόλληση πάντα μου προκαλούσε δέος απο μικρό παιδί θυμάμαι αυτό το μεταλλικό κιβώτιο το οποίο ήταν ασήκωτο.
Τώρα πλέον είναι ένα μικρό και ελαφρύ "βαλιτσάκι" με περίσσια δύναμη, μεγάλη υπόθεση.
Δυστυχώς, δεν ασχολήθηκα ποτέ να μάθω να την χρησιμοποιώ αφού δεν έχω και κανέναν γνωστό να μου δείξει 2-3 βασικά πραγματάκια και να δοκιμάσω.
Οι σημερινές ηλεκτροσυγκολήσεις είναι πανεύκολες. Για ερασιτεχνική χρήση μόνος σου κάνοντας δοκιμές και διαβάζοντας πληροφορίες στο ιντερνετ. Αν σου αρέσει κάντο μη σε τρομάζει..

Οι σημερινές ηλεκτροσυγκολήσεις είναι πανεύκολες. Για ερασιτεχνική χρήση μόνος σου κάνοντας δοκιμές και διαβάζοντας πληροφορίες στο ιντερνετ. Αν σου αρέσει κάντο μη σε τρομάζει..

:five: :five: :five:

Ευχαριστώ παιδιά την ήθελα μικρή για να την παίρνω μαζί μου στο νησί. Πιστεύω ότι θα κάνει τη δουλειά που θέλω...

Καλορίζικη! Την περιμένω κι εγώ σήμερα λογικά από kentrovidas.gr! Δεν έχω την παραμικρή ιδέα από το αντικείμενο, αλλά διάβασα δεξιά αριστερά ότι είναι ιδανική για κάποιον που τώρα ξεκινάει!

Καλορίζικη και καλές κολλήσεις. Σπορ που όλοι θα μπούμε στο τριπάκι κάποια στιγμή.

Γιάννη Καλορίζικη
Πολύ πέραση δείχνει να έχει
Παραλαβή σημερινή με δώρο 40 ηλεκτρόδια 2.5 της erlicon
c9895757f4e1654907622ddb0d5a1fa6.jpg

https://www.theloladia.gr/el/ilektr...si-inverter-super-mini-professional-140a.html

Και κάτι πενσικά από Amazon
33c5f0a779a9e698b1fbb10b5fbaae78.jpg

Εδώ δίπλα δίπλα με την παλιά δεν θυμάμαι από πότε την έχω
eb65ce12d2e1d64062ae6330ea31015f.jpg

175b9c513d0533730976bda018babcc5.jpg

7130aae99d26f96678dbaf231430fc15.jpg

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B004LY28J2/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s01?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B073TZ5BBG/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οντως εχει πολυ περαση εχει αυτη η ηλεκτροκολληση...
Καλοριζικη και εσενα Γιωργο.......!!!

Καλορίζικες παιδιά.

Γιωργο οντως ειναι ευκολη...απειρος και εγω αλλα τωρα με τον παγκο που χριεστηκα κατι εμαθα....
Αξιζει να υπαρχει μια απλη στην φαρετρα των εργαλειων σου..και οποτε χρειαστει....

Καλοδούλευτες οι ηλεκτροκολλήσεις Κύριοι. πολύ καλή η επιλογή σας.
Την έχω βάλει στο μάτι και εγώ τη συγκεκριμένη να την χτυπήσω σαν δεύτερο μηχάνημα.

Για την ώρα δεν είναι στο πρόγραμμα, άσε που την κοιτώ με δέος
Η αλήθεια είναι οτι το ΣΚ έχω να κάνω μια δουλειά που θα χρειαστώ ένα κόλλημα αλλά θα ζητήσω να μου το κάνουν στο Γελαδάκη που παρήγγειλα και τα σίδερα