Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω Μιχαλη...
Δεν εχω αποφασισει ακομη εαν θα την περασω βερνικι η ριπολινη νερου η κατι αλλο..
Κατι παντως που να δειχνει...εντονο μαλλον...
Αυτο πρεπει να γινει πριν τοποθετηθει βεβαια..

Δώσε της ένα χρώμα που να την κάνει να ξεχωρίζει εύκολα από το υπόλοιπο περιβάλλον.
Για τους ηλικιωμένους που δεν έχουν σε καλά επίπεδα την αίσθηση της όρασης θα είναι μεγάλη βοήθεια να την εντοπίζουν εύκολα και γρήγορα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω Μιχαλη...
Δεν εχω αποφασισει ακομη εαν θα την περασω βερνικι η ριπολινη νερου η κατι αλλο..
Κατι παντως που να δειχνει...εντονο μαλλον...
Αυτο πρεπει να γινει πριν τοποθετηθει βεβαια..

Σε μια αντιστοιχη κουπαστη που εχω, την ειχα βαψει πριν πολλα χρονια με λαδομπογια και οχι με βερνικι καθως δεν ηθελα να φαινονται ουτε οι ροζοι, ουτε και τα νερα.
Αν την εβαφα σημερα θα προτιμουσα μπογια νερου, καποια εντονη αποχρωση του καφε (σκουρα καρυδια/κερασια/κλπ).

Συντηρητικό ξύλου και βερνίκι... Μια χαρά κρατάει για 3 χρόνια...

Attachments

• 46DA575F-4B22-421A-B387-9BBE1CFCECD2.jpg
    46DA575F-4B22-421A-B387-9BBE1CFCECD2.jpg
    188 KB · Views: 381
Εσωτερικα θα ειναι οποτε δεν προβληματιζομαι καθολου αν θα αντεξει η οχι...
Μαλλον θα παω σε χρωμα....

ηρθε και ο ταινιολειαντηρας της bormann στα 27 E απο atsida
αντιθετα με οτι λεει το σκρουτζ και οι ιστοσελιδες πωλησης, ΔΕΝ εχει ρυθμιζομενες στροφες.
επισης δεν εχει σφιγκτηρες-βασεις για να τον δουλευεις αναποδα στον παγκο.

παραδοξως, η ποιοτητα κατασκευης του και πλαστικων ειναι αρκετα καλυτερη απο ο,τι περιμενα!
λιγο που τον δουλεψα δειχνει μια χαρα εργαλειο. σε αυτη τη τιμη ειναι ευκαιρια.

στη τιμη 40+ ομως που τρεχει στην αγορα, ο μεγαλος της parkside προσφερει και ρυθμιση στροφων και σφιγκτηρες για να δουλευει αναποδα και εισαγωγη για ηλεκτρικη σκουπα.
ταινιες παιρνουν τις ιδιες και ειχα παρει παλιοτερα απο το λιντλ

μετα απο μια 25ημερη απουσια βρηκα αυτα στο σπιτι
769e186b6975debd26e5753fb428fa68.jpg

- Δεν το παιζω γιατρος, οι λαβιδες και το τρομακτικο εργαλειο του οδοντιατρου ειναι πολυ χρησιμα σε μικρο κατσκευες
- Ενας αισθητηρας θερμοκρασιας για το πολυμετρο μου (με πατεντα),βοηθεια γαι την μαγειρικη
- ενα σετ τρυπανακια *ταχα κοβαλτιου* 1-3mm για το ντρεμελοειδες μπαταριας μου
- μια τριαδα των 3,2mm τιτανιου γιατι τα σπαω συνεχεια

Εκτός από τα τρυπανάκια όλα τα άλλα όντως παραπέμπουν σε οδοντο ιατρικό στυλ.

καλά τον αισθητήρα πως τον χρησιμοποιείς στο μαγείρεμα ; τον βάζεις στην κατσαρόλα και βλέπεις θερμοκρασία ;

δεν τον δοκιμασα ακομα...

αλλα ναι, ετσι...στη κατσαρολα και στον φουρνο για την θερμοκρασια της σαλτας πριν την κονσερβοποιηση
και φυσικα
για την θερμοκρασια του νερου για την μαγια της ζυμης πιτσας!

Καλορίζικα και καλοδούλευτα όλα σε όλους!!!

μετα απο μια 25ημερη απουσια βρηκα αυτα στο σπιτι
- Δεν το παιζω γιατρος, οι λαβιδες και το τρομακτικο εργαλειο του οδοντιατρου ειναι πολυ χρησιμα σε μικρο κατσκευες
- Ενας αισθητηρας θερμοκρασιας για το πολυμετρο μου (με πατεντα),βοηθεια γαι την μαγειρικη
- ενα σετ τρυπανακια *ταχα κοβαλτιου* 1-3mm για το ντρεμελοειδες μπαταριας μου
- μια τριαδα των 3,2mm τιτανιου γιατι τα σπαω συνεχεια

Τα εργαλεία οδοντίατρου τα αγόρασες απο κάπου ή στα έδωσε γιατρός;

Καλορίζικη η μηχανή Νεκ, αλλά τι θα κουρεύεις μ´ αυτή ρε φίλε;
Πάνω απο 15' λεπτά δεν τη βλέπω να κρατάει.

Το ξέρετε ότι έχουν βγει για γκαζόν ρομποτάκια όπως ακριβώς στο σπίτι ε; Το αφήνεις, πάει κουρεύει, πάει στην βάση του , φορτίζεται, ξαναπάει κουρεύει κλπ. Αν είναι να την κάνεις ολοκληρωμένη την τεμπελιά. :flipout:-bye-

Το ξέρετε ότι έχουν βγει για γκαζόν ρομποτάκια όπως ακριβώς στο σπίτι ε; Το αφήνεις, πάει κουρεύει, πάει στην βάση του , φορτίζεται, ξαναπάει κουρεύει κλπ. Αν είναι να την κάνεις ολοκληρωμένη την τεμπελιά. :flipout:-bye-

Εδώ και πάνω απο μια δεκαετία Τάσο... -bye-

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικη η μηχανή Νεκ, αλλά τι θα κουρεύεις μ´ αυτή ρε φίλε;
Πάνω απο 15' λεπτά δεν τη βλέπω να κρατάει.
Εχω σπειρει γκαζον, 30 μετρα περιπου και αλλα τοσα περιπου την ανοιξη. Δεν ξερω αν κραταει 15 λεπτα, αλλα ο κατασκευαστης δινει 200m2. Δεν ειναι ενα μοτορι με μια λεπιδα απλα. Εχει ηλεκτρονικα που οταν δεν ζοριζεται η δεν κοβει μειωνεται η ροπη οποτε κερδας επιπλεον σε αυτονομια. Μολις τη δουλεψω θα σας πω, μιας και βρεχει σημερα.
Εγώ λυπάμαι τις μπαταρίες....
Να μης τις λυπασαι, πλεον κοβουν πριν αδειασουν. Τις δουλευω εκτος απο τα κλασικα εργαλεια, σε φυσητηρα και αλυσοπριονο.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω!
Δεν ειναι fiskars, ειναι huskvarna ομως μιας και εχουν ενωθει.
Καλά κοψίματα Νεκτάριε. Εννοείς ότι η Gardena έχει ενωθεί με Husqvarna σωστά;

Η Gardena είναι από τα αγαπημένα μου brands, έχω αρκετά προϊόντα κήπου, η ποιότητα της, τα πλαστικά της και η εργονομία της είναι πραγματικά σε άλλο επίπεδο.

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk