Ευχαριστω Μιχαλη...
Δεν εχω αποφασισει ακομη εαν θα την περασω βερνικι η ριπολινη νερου η κατι αλλο..
Κατι παντως που να δειχνει...εντονο μαλλον...
Αυτο πρεπει να γινει πριν τοποθετηθει βεβαια..
μετα απο μια 25ημερη απουσια βρηκα αυτα στο σπιτι
- Δεν το παιζω γιατρος, οι λαβιδες και το τρομακτικο εργαλειο του οδοντιατρου ειναι πολυ χρησιμα σε μικρο κατσκευες
- Ενας αισθητηρας θερμοκρασιας για το πολυμετρο μου (με πατεντα),βοηθεια γαι την μαγειρικη
- ενα σετ τρυπανακια *ταχα κοβαλτιου* 1-3mm για το ντρεμελοειδες μπαταριας μου
- μια τριαδα των 3,2mm τιτανιου γιατι τα σπαω συνεχεια
Το ξέρετε ότι έχουν βγει για γκαζόν ρομποτάκια όπως ακριβώς στο σπίτι ε; Το αφήνεις, πάει κουρεύει, πάει στην βάση του , φορτίζεται, ξαναπάει κουρεύει κλπ. Αν είναι να την κάνεις ολοκληρωμένη την τεμπελιά.![]()
Εχω σπειρει γκαζον, 30 μετρα περιπου και αλλα τοσα περιπου την ανοιξη. Δεν ξερω αν κραταει 15 λεπτα, αλλα ο κατασκευαστης δινει 200m2. Δεν ειναι ενα μοτορι με μια λεπιδα απλα. Εχει ηλεκτρονικα που οταν δεν ζοριζεται η δεν κοβει μειωνεται η ροπη οποτε κερδας επιπλεον σε αυτονομια. Μολις τη δουλεψω θα σας πω, μιας και βρεχει σημερα.Καλορίζικη η μηχανή Νεκ, αλλά τι θα κουρεύεις μ´ αυτή ρε φίλε;
Πάνω απο 15' λεπτά δεν τη βλέπω να κρατάει.
Να μης τις λυπασαι, πλεον κοβουν πριν αδειασουν. Τις δουλευω εκτος απο τα κλασικα εργαλεια, σε φυσητηρα και αλυσοπριονο.Εγώ λυπάμαι τις μπαταρίες....
Καλά κοψίματα Νεκτάριε. Εννοείς ότι η Gardena έχει ενωθεί με Husqvarna σωστά;Ευχαριστω!
Δεν ειναι fiskars, ειναι huskvarna ομως μιας και εχουν ενωθει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.