Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Και που να έρθεις και σε εμένα για την άλλη παραγγελια!
Χαχαχαχα
Ήρθαν φίλε.

Τι, θέλεις κι εσύ λεφτά; :music-smiley-006:
Πολλές παραλαβές σήμερα λέμεεεεε

Μιχάλη αύριο θα είμαι βόρια, να περάσω για να παραλάβω ή να το αφήσω για αργότερα;

Nα περασεις να παραλαβεις :)

Ωραία Μιχάλη, θα σου τηλεφωνήσω το πρωί να συνεννοηθούμε.

Αν κάποιος απο τους Νότιους επιθυμεί να παραλάβω για να μην κάνει την διαδρομή ας ενημερώσει (ακούς Κυριάκο;)

Δικαιουχοι παραλαβης
Βασιλης
Μπαμπης
Γιωργος
Αγγελος
Κωστης και
Εγω.

Moνο ο Μπαμπης και ο Βασιλης αν θελουν. Ο Βασιλης για να την δωσεις στον Κυριακο και ο Μπαμπης εαν μενετε κοντα.

Ωπ, λάθος μου νόμιζα οτι συμμετείχε κι ο Κυριάκος και επειδή θα βρεθούμε (έχω και με εκείνον ανοικτούς λογαριασμούς) έλεγα να πάρω και την δική του

Θα σου κοψω τα 20 λεπτα, αρα μου δινεις 10 ευρουδακια- αν μου φερεις το ρεταλι που ολο λες οτι θα μου φερεις και ποτε δεν φερνεις :))

Κατσε γιατι μπερδευτηκα.
Εγω το λαστιχο θυμαμαι...να χρωσταω. Ποιο ειναι το ρεταλι;
Τελοσπαντων. Επειδη εισαι εσυ, μου δινεις ενα κατοσταρι και φευγεις.

Αγόρασα σήμερα αυτή τη γωνία της Stanley με μόλις 8 ευρώ!

1-45-530_45-530-800x800.gif

Πραγματικά χρήσιμο εργαλείο, μου έλειπε κάτι τέτοιο για να ελέγχω σωστά κάποιες κατασκευές όπως ο οδηγός κοπής με τον οποίο ασχολούμαι αυτές τις μέρες.

(εξαιρετική ευγένεια και εξυπηρέτηση από το εν λόγω κατάστημα. Πρώτη φορα πήγα και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ο τρόπος αντιμετώπισης του πελάτη)

Καλοριζικη η γωνια...
Λογικα θα μιλησες με τον Γιωργο...απλα δεν υπαρχει ο ανθρωπος.
Ειναι ανοικτα για clic away το stanleycenter...;

Πατερας Παυλατος, κορη, γαμπρος αλλα και ολοι οι υπαλληλοι σε αυτη την εταιρεια ειναι παραδειγμα προς μιμηση.
Τα συγχαρητηρια πανε βεβαια στον κ. Παυλατο τον πρεσβυτερο ο οποιος εδειξε εμπρακτα σε ολους τους εργαζομενούς του, τον δρομο του σωστου επαγγελματια!

Την τσεκάρισες με κάποιο τρόπο να δεις αν είναι σωστή η γωνία γιατί η τιμή της είναι ενδιαφέρουσα.