Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και που να έρθεις και σε εμένα για την άλλη παραγγελια!
Χαχαχαχα
Ήρθαν φίλε.

Τι, θέλεις κι εσύ λεφτά; :music-smiley-006:
Πολλές παραλαβές σήμερα λέμεεεεε

Μιχάλη αύριο θα είμαι βόρια, να περάσω για να παραλάβω ή να το αφήσω για αργότερα;

Nα περασεις να παραλαβεις :)

Ωραία Μιχάλη, θα σου τηλεφωνήσω το πρωί να συνεννοηθούμε.

Αν κάποιος απο τους Νότιους επιθυμεί να παραλάβω για να μην κάνει την διαδρομή ας ενημερώσει (ακούς Κυριάκο;)

Δικαιουχοι παραλαβης
Βασιλης
Μπαμπης
Γιωργος
Αγγελος
Κωστης και
Εγω.

Moνο ο Μπαμπης και ο Βασιλης αν θελουν. Ο Βασιλης για να την δωσεις στον Κυριακο και ο Μπαμπης εαν μενετε κοντα.

Ωπ, λάθος μου νόμιζα οτι συμμετείχε κι ο Κυριάκος και επειδή θα βρεθούμε (έχω και με εκείνον ανοικτούς λογαριασμούς) έλεγα να πάρω και την δική του

Θα σου κοψω τα 20 λεπτα, αρα μου δινεις 10 ευρουδακια- αν μου φερεις το ρεταλι που ολο λες οτι θα μου φερεις και ποτε δεν φερνεις :))

Κατσε γιατι μπερδευτηκα.
Εγω το λαστιχο θυμαμαι...να χρωσταω. Ποιο ειναι το ρεταλι;
Τελοσπαντων. Επειδη εισαι εσυ, μου δινεις ενα κατοσταρι και φευγεις.

Αγόρασα σήμερα αυτή τη γωνία της Stanley με μόλις 8 ευρώ!

1-45-530_45-530-800x800.gif

Πραγματικά χρήσιμο εργαλείο, μου έλειπε κάτι τέτοιο για να ελέγχω σωστά κάποιες κατασκευές όπως ο οδηγός κοπής με τον οποίο ασχολούμαι αυτές τις μέρες.

(εξαιρετική ευγένεια και εξυπηρέτηση από το εν λόγω κατάστημα. Πρώτη φορα πήγα και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ο τρόπος αντιμετώπισης του πελάτη)

Καλοριζικη η γωνια...
Λογικα θα μιλησες με τον Γιωργο...απλα δεν υπαρχει ο ανθρωπος.
Ειναι ανοικτα για clic away το stanleycenter...;

Πατερας Παυλατος, κορη, γαμπρος αλλα και ολοι οι υπαλληλοι σε αυτη την εταιρεια ειναι παραδειγμα προς μιμηση.
Τα συγχαρητηρια πανε βεβαια στον κ. Παυλατο τον πρεσβυτερο ο οποιος εδειξε εμπρακτα σε ολους τους εργαζομενούς του, τον δρομο του σωστου επαγγελματια!

Την τσεκάρισες με κάποιο τρόπο να δεις αν είναι σωστή η γωνία γιατί η τιμή της είναι ενδιαφέρουσα.