Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θα τον μελετησουμε και θα βγαλουμε εγκυρο πορισμα, εχουμε Ph.D στους φακους led :))

για εμενα βγαλτε μια φωτο το λεντ, γιαιτ κατι δνε μου καθεται καλα απο τις φωτο.

το τι απο την φωτο φιανεται αν ειναι απο τα φθηαν μαιμου λεντ των κινεζων.αυτα των 3 watt που βγαζουν 100+ λουμενς

Τώρα τελευταία αγόρασα αυτόν σαν αναβάθμιση για τον Maximus. Από τη Nebo στην οποία έχω αδυναμία. Πολύ μεγάλη φωτεινότητα, dimmable, μαγνητικό, usbC, power bank, κλπ. "Φαγάνας" μπαταρίας βέβαια σε συνεχή χρήση στην υψηλότερη σκάλα.

https://www.youtube.com/watch?v=e2bIoyE9QSs&ab_channel=NEBO

Νικολα οτι πληρωνεις περνεις....αλλο επιπεδο αλλες προδιαγραφες και φυσικα ποιοτητα led κακι φωτος..καλοριζικο κι ολας...
Εγω με ενα απλο ξεκινησα και βλεπουμε....κατσε να το δοκιμασουμε ομως...

Οι καλοι φακοι ξεχωριζουν απο καποια συγκεκριμενα πραγματα μεταξυ των οποιων ειναι το ειδος του led που φορανε και το κυκλωμα διαχειρισης ενεργειας που εξασφαλιζει την μεγαλυτερη δυνατη διαρκεια λειτουργιας με την μικροτερη δυνατη καταναλωση ενεργειας. Δυστυχως ουτε το ενα ουτε το αλλο ειναι ευκολο να ελεγχθει καθως δεν υπαρχουν τετοια στοιχεια ουτε στο μανουαλ.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τώρα τελευταία αγόρασα αυτόν σαν αναβάθμιση για τον Maximus. Από τη Nebo στην οποία έχω αδυναμία. Πολύ μεγάλη φωτεινότητα, dimmable, μαγνητικό, usbC, power bank, κλπ. "Φαγάνας" μπαταρίας βέβαια σε συνεχή χρήση στην υψηλότερη σκάλα.

Τρομερός φακός για χρήση εν ώρα εργασίας σε σκοτεινά σημεία ή όπου αλλού χρειαστεί.
Πολύ καλή η επιλογή σου Νικ.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τρομερός φακός για χρήση εν ώρα εργασίας σε σκοτεινά σημεία ή όπου αλλού χρειαστεί.
Πολύ καλή η επιλογή σου Νικ.

Ευχαριστώ παιδιά....κάνει την νύχτα μέρα....για να φωτίσεις μικρή επιφάνεια προς εργασία (σαν φακό/προβολέα εργασίας το πήρα), πρέπει οπωσδήποτε να ντιμάρεις, δηλ. να "ρίξεις" φωτεινότητα . Αλλά για φωτισμό χώρου (κάποιων τετραγωνικών) είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αλλά γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εταιρία Nebo (και έχω αρκετά Nitecore που ανεβαίνουν πολύ βέβαια σε τιμή), γιατι σε μέση προς χαμηλή κατηγορίας τιμής, προσφέρει αντιστρόφως ανάλογα ως προς ποιότητα, φακουδάκια.

Καλοριζικος Νικο, φαινεται πολυ καλοσχεδιασμενο προιον.

Αυτος ειναι φακος εργασιας και δεν ειναι αμεσα συγκρισιμος με τους nitecore που ειναι αλλο ειδος φακων με αλλα κατοπτρα διαφορετικα απο αυτα που χρησιμοποιυν οι φακοι εργασιας.

Αυτο που δεν μπορεσα να δω στο βιντεο ειναι ισως το πιο σημαντικο πραγμα σε τετοιους φακους, οπως η διαχυση του φωτος στον τοιχο/δωματιο, για να μπορεσω να τον συγκρινω με τους αντιστοιχους επωνυμους.

Ευχαριστώ παιδιά.
Κυριάκο έτυχε να πάω εκεί κοντά για δουλειά και το εκμεταλλεύτηκα καταλλήλως :firstprize:

εξαιρετικο (δικτυακα τουλαχιστον) μαγαζι!
απο εκει εχω ψωνισει αρκετα γυαλοχαρτα smirdex στη πιο φτηνη τιμη της αγορας!
και τον επομενο μηνα θα αγορασω κι αλλα αναλωσιμα καθως εχει μεγαλη ποικιλια

η καμπανα σου 60αρα ειναι? δεν φαινεται καλα στην οθονη

Kαλοδουλευτα Γιωργο!

Τα smirdex ειναι τα καλυτερα γυαλοχαρτα και η ποικιλια αυτης της Ελληνικης εξαγωγικης εταιρειας τεραστια.
Εταιρεια προτυπο, που επενδυει πραγματικα σε ερευνα και τεχνολογια. Εχει βγαλει και κατι κεραμικα γυαλοχαρτα, μεγαλης αντοχης και διαρκειας.

Γιωργο καλοριζικα τα αναλωσιμα και το σπρευ....
Το συγκεκριμενο μαγαζι θαρρω οτι ειναι σε ολο επιπεδο και εχει μεγαλη ποικιλια τοσο σε αναλωσιμα οσο και σε εργαλεία...

Παραλαβη απο το ΙΚΕΑ μετα απο ακριβως 10 ημερολογιακες ημερες.

Ποδια για τραπεζι. https://www.ikea.gr/proioda/grafeia...ion/podia-vaseis-grafeiou/adils-podi/20326291
30Ab3nSh.jpg

Καλη ποιοτητα και με ρυθμιζομενη καθ'υψος βαση. 4 ευρουδακια το τεμαχιο, το ακριβυνανε λιγο αλλα αξιζει.
Εχω φτιαξει ηδη 6 τραπεζακια/παγκους για το εργαστηριο με τετοια ποδαρακια και παμε για το εβδομο καθως επεκτεινομαστε :)