Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα....

Ειναι πολυ εξυπηρετικο οτι ειναι ρυθμιζομενα κατα υψος καθως αναλογα με την αναγκη σου προσαρμοζονται....πολυ καλο αυτο....

Σας ευχαριστώ
Νικόλα μέσα έπεσες 60αρα η καμπάνα.

Μιχαλη καλορίζικα, και έντονο χρώμα, μια χαρά!
Βέβαια απο μια γρήγορη ματιά στην ιστοσελίδα δεν αναφέρει κάπου οτι είναι ρυθμιζόμενα στο ύψος.

Σημερινες παραλαβες με ηρθαν μαζι το ιδιο courier, μια απο αμαζον γερμανιας και μια ντοπια.

και η μεγαλη κουτα απο Amazon.de που περιεχει μια πολυ σπεσιαλ, ειδικη παραλαβη για ενα μελος μας.

Καλησπέρα σέ όλους καί καλορίζικες οι παραλαβές σας.
Ακόμα ένα ευχαριστώ στόν φίλο Μιχάλη γιά τήν εξυπηρέτηση πού μού έκανε από τό amazon.de
Η σπέσιαλ παραλαβή ήταν ένα ζευγάρι Kαρφιά αναρρίχησης δέντρων.

karfia10.jpg

karfia11.jpg

Kαλως τον Δημητρη...!!!καιρο ειχαμε να σε δουμε...!!!!

Καλοριζικα τα παπουτσια με τα καρφια....!!!!...

Καλοφορετα Δημητρη, βαρβατο πραμα φαινεται!! Μη μου πεις οτι και τα μποτακια ειναι Stihl?? :)))

Γιωργο, οι περιγραφες των προιοντων του Praktiker, του Leroy και του IKEA ειναι για τα μπαζα, μην πω τιποτα χειροτερο..
Ανεπαρκεις και ελλιπεις τις περισσοτερες φορες. Ασεβεια προς τον πελατη λεγεται αυτο.

Kαλως τον Δημητρη...!!!καιρο ειχαμε να σε δουμε...!!!!

Καλοριζικα τα παπουτσια με τα καρφια....!!!!...

Σε ευχαριστώ Κωστή,όντως χαθήκαμε γιατί κάπου βαριέμαι νά γράφω. !!

Καλοφορετα Δημητρη, βαρβατο πραμα φαινεται!! Μη μου πεις οτι και τα μποτακια ειναι Stihl?? :)))

Σέ ευχαριστώ Μιχάλη
Μάντης είσαι ? Μποτάκι Stihl worker S 3 .Ακριβά μέν,αλλά με πολύ καλή πρόσφυση καί άνεση,η πρόσφυση είναι τό κάτι άλλο εν συγκρίση μέ κάτι Unimac πού έχω.

kar110.jpg

kar210.jpg

Καλορίζικα, καλοφόρετα και καλοδούλευτα σε όλους!!!!

Βέβαια απο μια γρήγορη ματιά στην ιστοσελίδα δεν αναφέρει κάπου οτι είναι ρυθμιζόμενα στο ύψος.

Γιωργο, οι περιγραφες των προιοντων του Praktiker, του Leroy και του IKEA ειναι για τα μπαζα, μην πω τιποτα χειροτερο..
Ανεπαρκεις και ελλιπεις τις περισσοτερες φορες. Ασεβεια προς τον πελατη λεγεται αυτο.

Συμφωνώ με τον Μιχάλη.
Στου ΙΚΕΑ βέβαια το γράφει στα πλεονεκτήματα...αλλά και πάλι δεν γράφει (έλλειψη για εμένα :furious3:) το ΠΟΣΟ!!! 1εκ; 10εκ; 2μέτρα;!!!! :furious3:

Πλεονεκτήματα
Τα ρυθμιζόμενα πόδια κάνουν το τραπέζι σταθερό ακόμη και σε άνισα δάπεδα.
(φίφες μπλε - ασορτί και με το χρώμα των ποδιών - λέω εγώ...!!!)

Σας ευχαριστώ συνάδελφοι,πάντα μέ τήν δέουσα προσοχή Κυριάκο,καί απαραίτητα τόν κατάλληλο εξοπλισμό,διπλών καί τριπλών σημείων πρόσδεσης !!

Καλορίζικα μάστορα.
Καλές αναρριχήσεις

Σε ευχαριστώ Πάνο,καί μιά φωτό επί τό έργον διακρίνεται τό Stihl ΜSA 161 T από τά αψηλά,καί στίς παρακάτω φωτός από τα κοντινά πλάνα.

tr210.jpg

kar410.jpg

kar310.jpg

Τα σέβη μου!

Εχεις περασει σε άλλο επίπεδο!

-bye-

+++++++++++++

Μερικές σημερινές παραλαβές συμπληρωματικού εξοπλισμού,ο σουγιάς τα αξίζει τα λεφτά του,μέ 2 γρήγορες κινήσεις κόβει σχοινί κιγκαλερίας 10 mm.

Τα λίνκ είναι ενδεικτικά
Bοηθητικά Καραμπίνερ
Βοηθητικά Καραμπίνερ
Σουγιάς μέ οπή για καραμπίνερ καί κρέμασμα στό μποντριέ.

tar110.jpg

tar310.jpg

tar410.jpg

Θα σε ζηλευαν και οι μαυροσκουφηδες σε τετοιο υψος, νέοντα με το ευελικτο και φιδισιο κορμι :grinning-smiley-043

====

Το σουγιαδακι εχει ασφαλεια και στο ανοιγμα και στο κλεισιμο?

Θα σε ζηλευαν και οι μαυροσκουφηδες σε τετοιο υψος, νέοντα με το ευελικτο και φιδισιο κορμι :grinning-smiley-043

====

Το σουγιαδακι εχει ασφαλεια και στο ανοιγμα και στο κλεισιμο?

Kαλησπέρα νεαρέ μου !! Πρασινοσκούφηδες θέλεις να πείς,μαυροσκούφηδες είναι στα τεθωρακισμένα.
Εχει ασφάλεια στό κλείσιμο μόνο,θα προτιμούσα νά έχει καί στό άνοιγμα,αλλά δέν βρήκα κάτι αντίστοιχο μέ μεγάλη οπή για καραμπίνερ,άν καί δέν ανοίγει τόσο εύκολα από μόνο του,δηλαδή κατά λάθος άνοιγμα.