Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα να είναι σέ όλους τα νέα αποκτήματα.

Παρέλαβα μέσω τού αρχοντομάστορα τών βορείων προαστείων ένα ζευγάρι retrieveal ball (βοηθητικά αναρρίχησης γιά δέντρα)

Σε ευχαριστώ καί πάλι Μιχάλη !! μιά χαρά κάθετε στόν μικρό κρίκο τού Friction saver. :a0210:

ΥΓ: Από εδώ καί στό εξής όποιος παραλαμβάνει κάτι από τόν Μιχάλη να έχει υπόψην του ότι θά υπόκειται σέ στρατιωτικού τύπου καψόνια,γιατί είναι φανατικός τού δόγματος "νους υγιής εν σώματι υγιεί" :flipout: :grinning-smiley-043

retriv10.jpg

retriv11.jpg

Άμα σου κάνει καψόνια να τον καταγγείλεις για ψυχική και σωματική παρενόχληση. :flipout:

Καλές αναρριχήσεις αγαπητέ γείτονα και με την δέουσα πάντα προσοχή !!

Ετσι ειναι, και για του λογου το αληθες, εδω ο Δημητρης σε καψονι και μαλιστα υπο την αυστηρη εποπτεια του εργαλειογατου που δεν πιστευει στα ματια του!

pHFt9zwh.jpg

Για την ιστορια τωρα, ο υπουλος λυκος με προβια αρνιου ανοιξε σε ανυποπτο χρονο μια συζητηση για ασκησεις και push ups και εγω τσιμπησα καργα σα πεινασμενος ροφος. Λεω απο μεσα μου, ο γεροντας -αν και ευελικτος σαν αιλουρας- ποσα push ups μπορει να κανει, αντε 20-30μαξ κρινοντας εξ ιδιων τα αλλοτρια!

Eλα ντε που ταπεινωθηκα και εχασα παταγωδως, ευτυχως που δεν εβαλα και στοιχημα :)
O νεοντας -σε κουφαρι γεροντα- weatherman εκανε 50 καμψεις στη ψυχρα... !!!
Νομιζω οτι δεν θα τον ξαναπω γεροντα, οχι μονο γιατο 2021 και για ολο το 2022 :grinning-smiley-043

χα χα χα χα καλά να πάθεις. πρέπει να γνωρίζεις ότι ένας που είναι αδύνατος στο σώμα δεν σημαίνει και αδύναμος στη πράξη.

αλλά πες μας τώρα, πόσα διαλείμματα έκανε για αυτές τις 50 κάμψεις ; :flipout:

Ο γατος ειναι αλλο πραμα απο ολες τις αποψεις, ευτυχως που τον κρατησα Νικο! Ναι, ειναι πολυ μεγαλοσωμος για την ηλικια του.

=====

George...αμα λεμε 50 καμψεις στην ψυχρα λεμε σε χρονο ρεκορ.
Και καλα που τον σταματησα, για να παραμεινει η ηττα μου τουλαχιστον σε νορμαλ πλαισια :flipout:

Σε λιγη ωρα, η συζητηση θα μεταφερθει και θα συνεχιστει στο καφενειο.

Ωχ...την πατησαμε τωρα.....για καθε παραλλαβη θα περναμε τετοιες δοκιμασιες.....;;;;;
Ο Δημητρης τις περασε τις εξετασεις...εγω θα πρεπει να προπονηθω καλα...!!!:flipout:

Ετσι ειναι, και για του λογου το αληθες, εδω ο Δημητρης σε καψονι και μαλιστα υπο την αυστηρη εποπτεια του εργαλειογατου που δεν πιστευει στα ματια του!

pHFt9zwh.jpg

Για την ιστορια τωρα, ο υπουλος λυκος με προβια αρνιου ανοιξε σε ανυποπτο χρονο μια συζητηση για ασκησεις και push ups και εγω τσιμπησα καργα σα πεινασμενος ροφος. Λεω απο μεσα μου, ο γεροντας -αν και ευελικτος σαν αιλουρας- ποσα push ups μπορει να κανει, αντε 20-30μαξ κρινοντας εξ ιδιων τα αλλοτρια!

Eλα ντε που ταπεινωθηκα και εχασα παταγωδως, ευτυχως που δεν εβαλα και στοιχημα :)
O νεοντας -σε κουφαρι γεροντα- weatherman εκανε 50 καμψεις στη ψυχρα... !!!
Νομιζω οτι δεν θα τον ξαναπω γεροντα, οχι μονο γιατο 2021 και για ολο το 2022 :grinning-smiley-043

Χαχαχα,ειστε ωραίοι. Μπράβο!

Διαμαντη εχω στην κιτρινη σειρα της την 26"...πολυ καλη θηκη...σκυλη μαυρο....!!!
Πάρα πολύ καλές, με χώρους απλετους

Καλοριζικα Διαμαντη, ωραιο πραμα να αγοραζεις νεα εργαλεια καθε μερα. Eυχομαι να αργησεις λιγακι να ολοκληρωσεις τον εξοπλισμο και να συνεχισεις να χαιρεσαι τις παραλαβες :)

Τεραστια η εργαλειοθηκη, φανταζομαι οτι την θελεις περισσοτερο για αποθηκευτικο χωρο, ετσι? Ειναι πολυ καλη αυτη η σειρα της Fatmax.

Eχω βρει ιδιαιτερα βολικη μια μικρη εργαλειοθηκε της Stanley, με ενα συρταρι στο κατω μερος. Δεν μπορουσα να το φανταστω οταν την αγοραζα οτι θα ηταν η πιο χρησιμη εργαλειοθηκη που εχω!
20170201132410_21f3bf84.jpeg

https://www.toolman.gr/shop/ergalia...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
Ευχαριστώ πολύ ‼️
Ναι πιο πολύ για αποθήκευση την ήθελα, γιατί είναι μεγάλη και έχω συγκεντρωμένα τα κύρια εργαλεία μου. Είχα και άλλες της Στάνλεϊ, αλλά αφιυ πήρα αυτή, τώρα έχω δύο. Αυτή την φατμαξ 28 ιντσών για τα ηλεκτρικά εργαλεία κλπ και μια πιο μικρή με τα εργαλεία χειρός + μια ταμπακιέρα για βίδες, ουπα και άλλα ψιλολόγια..

Αυτή είναι η ταμπακιέρα: https://www.skroutz.gr/s/11007259/Tayg-Estuche-430-80-13-033001.html

Last edited by a moderator:
Πηρα κατι εργαλεια της force.
Καστανια με υποδοχη για να βαζω ρακοροκλειδο.
Ανοιχτα πολυγωνα, που δεν ξερω που χρειαζονται, αλλα μου γυαλισαν
Ανταπτορας μακρυς 1/4 σε hex για καρυδακια 1/4
Απο electrotools.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα ανοιχτά πολύγωνα είναι για σωληνάκια φρένων. Καλορίζικα

Για οπουδήποτε δεν έχεις πρόσβαση από πάνω, όπως είναι και τα σωληνάκια βέβαια... Ή σε μια ντίζα.
Πολύ χρήσιμα!

Καλοριζικα Νεκταριε τα νεα σου καλουδια....

Εδω βρηκα και το σετ με τα μαγνητικα μυτοκαρυδα ποθ σε ενδεφεραι και ισως ακομη αν σε ενδιαφερει....

https://www.skroutz.gr/s/25231662/Tactix-Σετ-Μυτοκάρυδα-Μαγνητικά-1-4-418607-7τμχ.html
Ευχαριστω! Με ενδιαφερει ακομη!
Αν μαι τα τακτιχ ειναι λιγο για το μπουτσεξ.

...ειναι λιγο...αλλα τα Bosch σου φανηκαν ακριβα εκεινα τα 3...!!!
Eγω εχω εχω παρει χυμα Ffgroup που ειναι ακομη χειροτερα αλλα ολα μια χαρα ως τωρα...
Νεκταριε εξαλλου φτηνα ειναι...τα περνεις και τα δοκιμαζεις....

Μετά από τις συμβουλές σας στο ερώτημα που έθεσα για ένα πριόνι ξύλου για μικρά κοψίματα ή και ιδιαίτερα κοψίματα όπως το "ξύρισμα" μιας καβίλιας που εξέχει, αγόρασα τα δυο πιο κάτω πριονάκια.

Μου είχατε προτείνει και κάποια λίγο καλύτερα από αυτά που τελικά αγόρασα, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι και το οικονομικό είναι δυστυχώς ένα βασικό κριτήριο πλέον. :-/
Οπότε με 12 ευρώ περίπου πήρα δυο πολύ βοηθητικά εργαλεία

Το εύκαμπτο (σε στιλ ιαπωνικού) Stanley FatMax 0-20-331

saw1.jpg

Και το μίνι σιδηροπρίονο της Stanley 0-20-807

saw2.jpg

Τα δοκίμασα και τα δυο και είναι τέλεια. Ειδικά για ξύρισμα, το εύκαμπτο δεν παίζεται. :firstprize:
Αλλά και το μικρό σιδηροπρίονο είναι βολικό και πάμφθηνο.

Σας ευχαριστώ :)