Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εκτός από τα χειροπρίονα Samurai πού είναι πολύ καλά,υπάρχει ένα επαγγελματικό χειροπρίονο,ακούει στό όνομα Silky Zubat,η τιμή του φυσικά απευθύνεται σαφώς σέ επαγγελματίες,είναι ανώτερο σε μερικά σημεία από το πολύ καλό χειροπρίονο Samurai πού είναι τό ichiban σειρά GC-330-LH,μιά λεπτομέρεια ότι η θήκη τού Zubat εκτός ότι έχει πλαινά στηρίγματα για να πιαστεί η με velcro η μέ λάστιχο στό πόδι,έχει καί 3 roler στήν είσοδο τού πριονιού,δύο κάθετα καί ένα οριζόντιο ούτως ώστε να ρολάρει εύκολα όταν τό βάζουμε-βγάζουμε από τήν θήκη.
Στό τέλος τών φωτογραφιών ακολουθεί βίντεο από ένα Καναδό πού κάνει ένα review μεταξύ τού Silky Zubat καί του Samurai ichiban σειρά GC-330-LH

silky110.jpg

silky210.jpg

silky410.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλοριζικα τα πριονια Νικο....καλα εκανες και πηρες και τα 2...θα τα χρησιμοποιεις αναλογα την απαιτηση.

Δημητρη πολυπριονο ειναι αυτο με τοσες χρηστικοτητες....!!!!
Καλοριζικο....!!!

Το βιντεάκι πάντως δεν με έπεισε οτι είναι καλύτερο απ´ το Samurai. Ο τύπος είναι προκλητικά μεροληπτικός νομίζω.

εγω παλι λεω σε αυτα τα λεφτα + μεταφορικα, καλυτερα σπαθοσεγα parkside ή καλυτερα nakayama ενος χεριου με μπαταρια μαζι
πολυ πιο γρηγορα, πολυ πιο ξεκουραστα !

καλοριζικα τα πριονια παντως, φαινονται εξαιρετικα, να τα χαρεις!

Οπότε με 12 ευρώ περίπου πήρα δυο πολύ βοηθητικά εργαλεία

Το εύκαμπτο (σε στιλ ιαπωνικού) Stanley FatMax 0-20-331

Και το μίνι σιδηροπρίονο της Stanley 0-20-807

Τα δοκίμασα και τα δυο και είναι τέλεια. Ειδικά για ξύρισμα, το εύκαμπτο δεν παίζεται. :firstprize:
Αλλά και το μικρό σιδηροπρίονο είναι βολικό και πάμφθηνο.

Μεγειά. Το εύκαμπτο είναι πολύ βολικό και κόβει σαν ξυράφι. Φύλαξέ το όμως μόνο για τις περίεργες κοπές να σου κρατήσει. Αν ενθουσιαστείς και το χρησιμοποιείς παντού, θα σου κοπεί γρήγορα η λάμα στο "λαιμό" που κάνει αμέσως μετά την βίδα. Υπάρχουν βέβαια και λάμες ανταλλακτικά γιαυτή την περίπτωση.

Καλοριζικα συναδελφοι!!

Xθεσινη παραλαβη παραγγελιας απο Αμαζον Αγγλιας που εγινε στις 3.ΙΑΝ.2021. Ηρθε ενα μηνα μετα! Ειναι για λογαριασμο συναδελφου.

12 πλαστικα κλιπακια για στερεωση μουσαμαδων κλπ., συν 12 καραμπινερ. 10 ευρουδακια ΜΕ τα μεταφορικα. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B08GCK4CJR/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Lts5lYQh.jpg

Τα δυο κλιπακια αριστερα ειναι αυτα που ειχα παρει απο τον Εργαλειογατο.
Τα αλλα στο κλειστο πακετο ειναι ακριβως τα ιδια και που μου ειχε κοστισει η δωδεκαδα 14 ευρω ΜΕ τα μεταφορικα αλλα ΧΩΡΙΣ τα καρμπινερ.

Σημερινη παραλαβη απο Banggood αποθηκη Τσεχιας με υποτιθεμενη ταχεια παραδοση 1 εβδομαδας.. αλλα που εκανε 6μιση εβδομαδες να ερθει! :)
https://www.banggood.com/2nd-Genera...p-1158476.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CZ

Ενα 3D pen δευτερης γενιας.
hyewMF5h.jpg

Το πακετακι περιεχει τα απαραιτητα για να ξεκινησεις αμεσα. Το στυλο, την βαση του, το ανταπτορακι και νημα. Επισης ενα μικρο αλλα καλο manual στα Αγγλικα!
RospyAah.jpg

Το στυλο αγοραστηκε για να συμπληρωνει καποια λαθη εκτυπωσης απο το μεγαλυτερο 3D printer αλλα και πιθανες αλλες χρησεις, κυριως συγκολλησης, που θα τις δω στην πορεια.

Thanks man! Eργαλειακι επισκευων το βλεπω, παρα καλλιτεχνικων :)

Και απο Κινα να ερχοταν, δεν θα ειχε τελωνειο καθως η τιμη του ειναι κατω απο 22 ευρω.

Αυτο τωρα ηρθε απο τις Ευρωπαικες αποθηκες του Βanggood (Tσεχια) οποτε οσο και να κοστιζε δεν θα ειχε τελωνειο καθως η Τσεχια ειναι μελος της τελωνειακης ΕΕ.

Καλορίζικη η μηχανή Νεκ, αλλά τι θα κουρεύεις μ´ αυτή ρε φίλε;
Πάνω απο 15' λεπτά δεν τη βλέπω να κρατάει.

Δεν ξέρω Μιχάλη αλλά με αυτά που ακούω και διαβάζω φοβάμαι ότι μπορεί να συμβεί η στραβή και κάτω από τα 22 . δεν στο εγγυάται κανείς.
τα μεταφορικα ειναι μεσα στα 22 ?

Εγω παρελαβα αυτα :

ειδα τι μπορουν να κανουν σε ενα βιντεο και χαλαλησα τα 8 .
Για δοκιμη σηκωσα το παγκο μου!