Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα και καλοδούλευτα.

Κωστή πολύ πράμα βλέπω
Εντύπωση μου κάνει η υψηλή τιμή της πένσας που πλησιάζει τα επίπεδα facom & knipex.
Νόμιζα ότι τα benmann είναι κινέζικα αλλά βλέπω ότι αναγράφει "made in Germany"

Καλησπέρα και καλοδούλευτα στον Κώστα και σε όλους τους προηγούμενους!!

Κωστή πολύ πράμα βλέπω
Εντύπωση μου κάνει η υψηλή τιμή της πένσας που πλησιάζει τα επίπεδα facom & knipex.

Εγώ Γιώργο βλέπω οτι την πήρε φθηνότερα απο τα 2 online καταστήματα...αν ισχύει το 15.00 που αναγράφει

καλως τα δεχτηκες κωστη ;)
η γουνα απο φυσικη τριχα εχει διαφορα στο τελικο αποτελεσμα απο τις φτηνοτερες? πως την δουλευεις, τι αλοιφες της βαζεις πανω της?

Κωστή πολύ πράμα βλέπω
Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Benman παρότι δεν παράγει η ίδια εργαλεία, κυκλοφορεί με το σήμα της συνήθως καλά ως εξαιρετικά εργαλεία, rebranded άλλων εταιρειών (στην τελευταία περίπτωση βέβαια και σε ανάλογο κόστος με τα αντίστοιχα εργαλεία των γνωστών εταιρειών). Οπότε είναι αρκετά πιθανό να βρείτε εργαλεία benman Made in Germany. Σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη πένσα, είναι της εταιρείας NWS Γερμανίας, εξαιρετικής ποιότητας, ουσιαστικά ανάλογης με τις γνωστές μας Knipex.

Παιδες ευχαριστω....!!!

Η σειρα powergrip της Benmann εχει αριστης ποιοτητας εργαλεια χειρος...δεν ξερω εαν ειναι ιδιας ποιοτητας με Knipex η Facom αλλα φενονται πολυ καλα...
ΓΙωργο μονο κινεζια δεν ειναι....

Διαμαντη το πριονι ειναι ιαπωνικου στυλ...αρκετα ευλιγιστο για ακριβης κοπες...το πηρα με παροτρυση προ ημερων του Κυριακου..
Νικολα δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομη την γουνα αλλα θαρρω οτι η φυσικη εχει καλυτερα αποτελεσματα...
Λαζαρε ενδεχομενος να ειναι ετσι...

Κατεβαστε το καταλογο της Bermann και δες τε την γκαμα της...θα μεινετε εκπληκτοι...!!!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παιδες ευχαριστω....!!!

Η σειρα powergrip της Benmann εχει αριστης ποιοτητας εργαλεια χειρος...δεν ξερω εαν ειναι ιδιας ποιοτητας με Knipex η Facom αλλα φενονται πολυ καλα...
ΓΙωργο μονο κινεζια δεν ειναι....

Διαμαντη το πριονι ειναι ιαπωνικου στυλ...αρκετα ευλιγιστο για ακριβης κοπες...το πηρα με παροτρυση προ ημερων του Κυριακου..
Νικολα δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομη την γουνα αλλα θαρρω οτι η φυσικη εχει καλυτερα αποτελεσματα...
Λαζαρε ενδεχομενος να ειναι ετσι...

Κατεβαστε το καταλογο της Bermann και δες τε την γκαμα της...θα μεινετε εκπληκτοι...!!!

Αυτή είναι η rebranded NWS πένσα της Benman:

https://shop.nws-tools.de/en/high-leverage-combination-pliers-combimax-10484.html

Έχω ένα μικρό κανονικό και ένα κυρτό μυτοτσιμπιδο της καλής σειράς της benman, πολύ καλά όντως. Το πριόνι αυτό το έχω κι εγώ, επίσης ξυρίζει..

Καλώς δεχτήκατε τις παραλαβές σας μαστόρια.

Κώστα μπόλικο πράμα βλέπω. καλές εργασίες. η πένσα εμφανισιακά δείχνει καλή, μένει να διαπιστωθεί και στην πράξη.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους.

Κωστή τό έχω τό πριόνι τής Benman καί είναι πολύ καλο για τα χρήματα του,αλλά τό Tajima κόβει πολύ πιό γρήγορα.

prioni10.jpg

Καλοριζικα Κωστη! Πολυ πραμα σημερα!

Ωραια φαινεται η πενσα της NWS/Benman αλλα και το σφυρακι!

Eπειδη εχω καποια πενσοειδη της NWS, τα οποια ειναι μια χαρα, να πω ομως οτι η αισθηση στο χερι, το φινιρισμα και το πλαστικο των πενσοειδων της Knipex ειναι δυο κλικ ανωτερα.

Δεν γνώριζα αυτές τις λεπτομέρειες για την Benmann, για να το λέτε κάτι παραπάνω θα γνωρίζετε.

Είχα κι εγώ παραλαβές σήμερα

[url=https://postimg.cc/2VCdL58b]

[/URL]

Τα γερμανοπολύγωνα καστάνιας από Βράτη, το καθε ένα ουσιαστικά είναι 4 διαφορετικά κλειδιά. Οποτε με αυτά τα τρία καλύπτω από 8mm εως 19mm με ολα τα ενδιάμεσα μεγέθη, βολικό για εμένα. Το άσχημο είναι το γυαλιστερό φινίρισμα αλλά...

Ο πριονοδίσκος από amazon.fr αλλά στα 25 με τα μεταφορικά

Ευχαριστω Κυριακο και Μιχαλη....

Γιωργο ωραια τα γερμανοπολυγωνα...
...και καλες κοπες με το πριονοδισκο...στου lidl παει αυτος...;

Σας ευχαριστώ Γιώργο & Κωστή

Τα γερμανοπολύγωνα σχεδόν 50 που δεν το λες και φθηνά αλλά επειδή έκανα μια δουλειά στο αυτοκίνητο σε σημείο που δεν χώραγε η κλασική καστάνια με το καρυδάκι να δουλέψω και σιχτίρισα με τα γερμανικά το πήρα απόφαση και τα έσκασα.
Έχει ένα αντίστοιχο σετακι και σε facom αλλά έχει μόνο 2 κλειδιά με αποτέλεσμα να μην διαθέτει όλα τα νούμερα οπως της expert.

Σωστά Κωστή στο radial του lidl ο δίσκος, ελπίζω ότι θα βελτιωθεί και θα προκύψει μια μικρή αναβάθμιση για το εργαλείο και τις κοπές μου