Καλορίζικα και καλοδούλευτα.
Κωστή πολύ πράμα βλέπω
Εντύπωση μου κάνει η υψηλή τιμή της πένσας που πλησιάζει τα επίπεδα facom & knipex.
Νόμιζα ότι τα benmann είναι κινέζικα αλλά βλέπω ότι αναγράφει "made in Germany"
Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Benman παρότι δεν παράγει η ίδια εργαλεία, κυκλοφορεί με το σήμα της συνήθως καλά ως εξαιρετικά εργαλεία, rebranded άλλων εταιρειών (στην τελευταία περίπτωση βέβαια και σε ανάλογο κόστος με τα αντίστοιχα εργαλεία των γνωστών εταιρειών). Οπότε είναι αρκετά πιθανό να βρείτε εργαλεία benman Made in Germany. Σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη πένσα, είναι της εταιρείας NWS Γερμανίας, εξαιρετικής ποιότητας, ουσιαστικά ανάλογης με τις γνωστές μας Knipex.Καλορίζικα και καλοδούλευτα.
Κωστή πολύ πράμα βλέπω
Εντύπωση μου κάνει η υψηλή τιμή της πένσας που πλησιάζει τα επίπεδα facom & knipex.
Νόμιζα ότι τα benmann είναι κινέζικα αλλά βλέπω ότι αναγράφει "made in Germany"
Παιδες ευχαριστω....!!!
Η σειρα powergrip της Benmann εχει αριστης ποιοτητας εργαλεια χειρος...δεν ξερω εαν ειναι ιδιας ποιοτητας με Knipex η Facom αλλα φενονται πολυ καλα...
ΓΙωργο μονο κινεζια δεν ειναι....
Διαμαντη το πριονι ειναι ιαπωνικου στυλ...αρκετα ευλιγιστο για ακριβης κοπες...το πηρα με παροτρυση προ ημερων του Κυριακου..
Νικολα δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομη την γουνα αλλα θαρρω οτι η φυσικη εχει καλυτερα αποτελεσματα...
Λαζαρε ενδεχομενος να ειναι ετσι...
Κατεβαστε το καταλογο της Bermann και δες τε την γκαμα της...θα μεινετε εκπληκτοι...!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.