Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλως τα δεχτηκες κι εσυ γιωργο ;)

αυτο που εχω δει, ειναι οτι στο φαλτσοπριονο του λιντλ, (υποθετω και στα υπολοιπα) μεγαλη σημασια εχει η ταχυτητα με την οποια κατεβαζεις τον δισκο
το χρησιμοποιω με τον μεσσαιο απο την τριαδα των εξτρα δισκων του λιντλ. ή 40 ή 48 δοντια, δεν θυμαμαι, παρομοιο με αυτον που παρελαβες
αυτος που ειχε απο την μανα του ηταν σαν τον χοντροδοντο της τριαδας

οταν λοιπον κοβω με πολυ αργη κινηση καθοδου, το κοψιμο γινεται σαν ψευτικο, σαν πλαστικο, λες και το εχεις λειανει το πλαινο του δοκαριου, τοσο ομορφο!
χωρις φυσικα να αφηνει υποληματα κοπης στις ακμες (ινες)

δοκιμασε το...

οταν λοιπον κοβω με πολυ αργη κινηση καθοδου, το κοψιμο γινεται σαν ψευτικο, σαν πλαστικο, λες και το εχεις λειανει το πλαινο του δοκαριου, τοσο ομορφο!
χωρις φυσικα να αφηνει υποληματα κοπης στις ακμες (ινες)

δοκιμασε το...

Οντως οσο πιο αργα το δουλευεις τοσο πιο καθαρα βγαινει...
Απλως για ακομη καθαροτερη κοπη στο σημειο που θες να κοψεις βαζεις χαρτοταινια πρωτα...το αποτελεσμα ειναι ακομη καλυτερο ως προς τις ακμες...

Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

χθες έκανα την αλλαγή σε αυτό που είχα αρχικά παραγγείλει και μόλις ήρθε!!!!
Άψογη εξυπηρέτηση από το Κέντρο Βίδας Ντέτσικα..
Μόνο θέλω να μου πείτε την ημερομηνία παραγωγής του ,που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία, το 2020 μόνο καταλαβαίνω και τι είναι τα κίτρινα χερούλια στο πάνω μέρος της βαλίτσας:
IMG-20210223-145959.jpg

IMG-20210223-145846.jpg

IMG-20210223-145911.jpg

IMG-20210223-143850.jpg

Παραλαβη σωμα γειωσης ορυχαλκυνης Imperia εξπρες απο Παυλατο....11:30 παραγγελεια,παραγγελεια απο τον ιδιο στην εταιρια καθως δεν την ειχε ετοιμοπαραδοτη...και 14:30 στο μαγαζι και στα χερια μου...!!!!
Πραγματικα απιστευτος...δεν υπηρχε η συγκεκριμενη που ανεφερε ο Διαμαντης και ετσι πηγαμε(μαζι με τον Αγγελο) σε αυτην που νομιζω οτι ειναι ελαφρος καλυτερη....θα δουμε στην πραξη..εξαλλου η τιμη ειναι πολυ φτηνη...

https://www.pavlatos-tools.gr/ilekt...a-geiosis/soma-geiosis-300a-45736-p-4849-html

Ωραίο εργαλείο το Dewalt που φαίνεται ακόμα ωραιότερο απ τις εξαιρετικές φωτογραφίες. καλώς το δέχτηκες.

Ωραία και ποιοτική αναβάθμιση Κώστα. έπραξες πολύ καλά κατα τη γνώμη μου.

Ευχαριστω Γιωργο....

Ερωτηση...τι να βαλω για περιτυληγμα στις ακρες....;η να το θεσω καλυτερα τι ειναι σωστο να μπει...

Καλοριζικο Διαμαντη....!!!!
Θηριο πραγματικα...!!!

Ημερομηνια παραγωγης ειναι η 30 εβδομαδα του 2020..εαν θυμαμαι καλα..
Τα κιτρινα χερουλια πλαστικα ειναι συστημα συνδεσης με αλλες βαλιτσες ωστε να μεταφερονται μαζι με ασφαλεια....ταιριαζουν και με τις Tstak της Stanley...!!!

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTf3ZB4SzHA1_0HFw8WU1kiYd401LneZjF9bA&usqp=CAU

https://www.tomara.gr/img/thumbnail.png?row=2266&wid=395-207&hgt=764-400&rev=1492942798

Ευχαριστω Γιωργο....

Ερωτηση...τι να βαλω για περιτυληγμα στις ακρες....;η να το θεσω καλυτερα τι ειναι σωστο να μπει...

Καλοριζικο Διαμαντη....!!!!
Θηριο πραγματικα...!!!

δεν είχε πάνω παξιμάδι με βίδα, για να σφίξεις τον ακροδέκτη;
στις άκρες ή πιασίματα αν κατάλαβα καλά , μπορείς να βάλει υφασμάτινη ταινία σαν αυτή που έβαλα εγώ

δεν είχε πάνω παξιμάδι με βίδα, για να σφίξεις τον ακροδέκτη;

Οχι δεν ειχε....θα βαλω αυτη που ηδη υπαρχει στο παλιο....εαν μπαινει...ειδαλως μια βιδα που θα παει περαστη να το πιασει...

στις άκρες ή πιασίματα αν κατάλαβα καλά ,μπορείς να βάλει υφασμάτινη ταινία σαν αυτή που έβαλα εγώ

Θερμοσυστελόμενο ή ζέστανε κάποιο λάστιχο ποτίσματος και πέρασέ το.

Μαλλον το δευτερο θα κανω Γιωργο........

Οχι δεν ειχε....θα βαλω αυτη που ηδη υπαρχει στο παλιο....

Μαλλον το δευτερο θα κανω Γιωργο........
Αν δεν βάλεις την ταινία που σου είπα, τότε να βάλεις οπως λέει και το παληκάρι θερμοσυστελόμενο, αλλά διπλό. Το ποτίσματος είναι πιο ογκώδης, δεν θα γίνει "σώμα"..δηλαδή ένα με τα χερούλια

Ευχαριστω, Κωστη :)

Για το πιασιμο, φανταζομαι και μια απλη, χοντρη σιδεροβιδα/παξιμαδοβιδα θα κανει*.

Για τα χερουλια, εγω σκεφτομαι απλη, χοντρη μονωτικη/υφασματινη/duct tapr, αλλα δεν ξερω μηπως δεν κανει λογω κολλας και θερμοκρασιας. Εναλλακτικα, μηπως κανει η αυτοβουλκανιζομενη; Θερμοσυστελλομενο τοσο πλατυ σιγουρα δεν εχω εγω.

*Ισως γινεται και με ηλεκτροκολληση, αν πιανει στον ορειχαλκο. Αλλα μηπως το να κολλησω την ηλεκτροκολληση με ηλεκτροκολληση δημιουργησει καποιο κοσμικο παραδοξο και απενεργοποιηθει το συμπαν;

Δεν γραφουν κατι, αλλα φαινονται καλα και κυριως με καλο μαγνητι

Το λεω γιατι μοιαζουν πολυ με τα χυμα FFgroup που περνω..
https://www.skroutz.gr/s/25232135/F-F-Group-Καρυδάκι-Μαγνητικό-Βιδολόγου-10mm-15451.html

Ευχαριστω, Κωστη :)

Για το πιασιμο, φανταζομαι και μια απλη, χοντρη σιδεροβιδα/παξιμαδοβιδα θα κανει*.

Για τα χερουλια, εγω σκεφτομαι απλη, χοντρη μονωτικη/υφασματινη/duct tapr, αλλα δεν ξερω μηπως δεν κανει λογω κολλας και θερμοκρασιας. Εναλλακτικα, μηπως κανει η αυτοβουλκανιζομενη; Θερμοσυστελλομενο τοσο πλατυ σιγουρα δεν εχω εγω.

*Ισως γινεται και με ηλεκτροκολληση, αν πιανει στον ορειχαλκο. Αλλα μηπως το να κολλησω την ηλεκτροκολληση με ηλεκτροκολληση δημιουργησει καποιο κοσμικο παραδοξο και απενεργοποιηθει το συμπαν;

Τιποτα βρε διπλα μου ηταν....

Καλα ολα τα υπολοιπα αλλα το τελευταιο συγουρα δεν θα το κανω φιλε μου...!!!