Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το πιστολι για σπρευ το πηρα και εγω, ψεκασα για την δοκιμη και μονο και μου φανηκε πιο βολικο. Φαινεται αστειο αλλα ψεκαζοντας με σπρευ μερικες φορες με ενοχλει το δαχτυλο. Αγυμναστος στα σπρευ :) :)

Σήμερα χτύπησα και εγώ το κατσαβιδάκι μπαταρίας γιατί βολεύει πολύ και είναι και αρκετά δυνατό!

Σήμερα χτύπησα και εγώ το κατσαβιδάκι μπαταρίας γιατί βολεύει πολύ και είναι και αρκετά δυνατό!

Νίκο το parkside 7.2;

Είχα αγοράσει το 3.6v που ειναι και σπαστό και πραγματικά το χρησιμοποιώ για οποιοδήποτε βίδωμα. Η μπαταρία δεν λέει να τελειώσει..Πολύ εύχρηστα τα μικρά πάντως.

Ναι προφ.
Το καλό είναι ότι έχει και ρυθμιζόμενες στροφές και καστάνια.
Κυριολεκτικά σαν ένα μίνι δραπανοκατσάβιδο και με 9 μπιτ υψηλής ποιότητας (χρωματιστά) μέσα.

Ωραία το πήρα κι εγώ .. φαίνεται αρκετά δυνατό και αξίζει με τα 1000 τα λεφτά του.

Η συλλογή με τα κατσαβίδια μπαταρίας της parkside μεγαλώνει.. :)

Μια και υπηρχε αναγκη και ευκαιρια,ξηλωθηκαμε και πηρα το bosch pks 40

Εχω αναφερει οτι εχει ευκαιριες εδω

38 ευρω αντι 82 ευρω εκ κεντρου βιδας, καινουργιο στο κουτι

bosch_pks_40_1.jpg

bosch_pks_40_2.jpg

bosch_pks_40_3.jpg

bosch_pks_40_4.jpg

μεγεια το εργαλειο. παιχνιδακι πρεπει να ειναι που σημαινει ευκολοδουλευτο και χωρις να το σκεφτεσαι να το βγαλεις να κοψεις ή οχι.

Φιλε χελ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φιλε χελ με γ

Φιλε χελ μεγεια καλοδουλευτω !!απο που τετοια τιμη ?

Ναι προφ.
Το καλό είναι ότι έχει και ρυθμιζόμενες στροφές και καστάνια.
Κυριολεκτικά σαν ένα μίνι δραπανοκατσάβιδο και με 9 μπιτ υψηλής ποιότητας (χρωματιστά) μέσα.

Το πήρα κι εγώ...μέτριο μου φάνηκε...ήθελα κάτι για το μηχανάκι να πετάγομαι για κανένα μερεμέρι να μην κουβαλαω το θηρίο...είμαι 50-50 να το κρατησω ή να το πάω πίσω...επίσης ο αντάπτορας που έχει πάνω δεν μαγνητίζει...κατά τα άλλα δεν είναι αδύναμο και έχει και ωραίο μικρό κουτάκι...

Μια και υπηρχε αναγκη και ευκαιρια,ξηλωθηκαμε και πηρα το bosch pks 40

Εχω αναφερει οτι εχει ευκαιριες εδω

38 ευρω αντι 82 ευρω εκ κεντρου βιδας, καινουργιο στο κουτι

Μεγειες ,αλλα το ΕΔΩ δεν αναφερεις το στοκατζιδικο,απλα ριχνεις μια αναφορα για πριβε συνενοησεις
Με χαλαει λιγο οτι ο προφυλακτηρας απο πανω ο μαυρος ειναι πλαστικος
Το στοκατζιδικο ισως να ειναι προς Κηφισια μερια

Last edited:
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Φιλε χελ

Φιλε χελ με γ

Φιλε χελ μεγεια καλοδουλευτω !!απο που τετοια τιμη ?

Λόξυγγας? ;) :tomato:

Καλ

Καλη

Καλμερα

Κλημερα συντεκνοι

χε χε παρκινσον !!!

Χα χα εγινε μοδα βλεπω !χελ τελικα απο που πηρες το δισκοπριονο φιλε ?

βρε δεν ειναι μυστικο, το που το βρηκα, το στοκατζιδικο ειναι στη νεα κηφισια α.μεταξα 9, 14564, ο Ηλιας το ανεφερε πρωτος.
Εταιρια yalco.
Απλα ειπα στειλτε πμ, οποιος χρειαζονταν το συγκεκριμενο δισκοπριονο, μια και εκλεινε το καταστημα σαββατο για δεκαπενθημερες διακοπες...και ποιος ξερει ποτε ξανανοιγουν τετοια στοκ στην παρουσα κατασταση, ειχε και πολλα εργαλεια κινεζικα Globus, σεγα, τρυπανι κρουστικο, δισκο αλλα μου φανηκαν οτι ουτε ΓτΠ@υ76ο δεν κανουν....
eykairies4.jpg

Και για χοντρη κινεζια, καλυτερα βαλε κατι παραπανω, και παρε επωνυμο. λ.χ. το κινεζικο δισκοπριονο 1200 βαττ το ειχε 106 ευρα, εκει βρισκεις και βλακες και ντεκιες....
:smash:

Οταν λεω κινεζια εννοω αυτο

Υγ, το δισκοπριονο αυτο της μπος PKS 40 ειναι καθαρα ερασιτεχνικο (40 χιλ κοπη σε 90 γωνια, 23 χιλ κοπη σε 45 γωνια), ειναι για αφραγκους του ειδους μου, που κανουν ψιλολογια. Με 50αρι ευρα χτυπατε παρκσαιντ μπαταριας λιθιου με νομιζω καλυτερα χαρακτηριστικα κοπης, να μην πω τι αλλο υπαρχει στην αγορα.

Για αυτο ελεγα μηπως δεν υπαρχουν ευκαιριες μετα το καλοκαιρι εκει...

Last edited:
Globus?? Που τα θυμηθηκαν αυτα?? Μιλαμε τα χα δει για ενα φεγγαρι πριν 12 χρονια σε ενα εμπορικο εδω στην Σαμο!.. Σαβουρες απτα λιγα! Ειχα παρει ενα κρουστικο δραπανο αν θυμαμαι καλα 20ε την ωρα που το φθηνοτερο επωνυμο εκανε 40-50.. ε το πηγα πισω 3 φορες μεσα σε ενα 3μηνο!!, την μια διακοπτης την αλλη το γραναζι της κινησης μπροστα την τριτη στραβωσε ο αξονας!!!χα χα χα... τα ιδια και μια σεγα ενος φιλου και ενας γωνιακος τροχος που εσπασε το ρουλεμαν του στο πρωτο κεραμιδι!!!! ..

Ειπαμε...ουτε ΓτΠ@υ76ο δεν κανουν...
φαινονται οταν τα κοιτας, ατελιες ακομη και στο καλουπωμα του πλαστικου...τζογος που τρομαζεις εαν εχεις πιασει εργαλειο ποτε, και γενικα αυτο το αισθημα προχειροτητας, κατιτις σαν μπορντελο λιμανιου, μπροστα στα καραβια, μονο να σε στιψουν απο τα χρηματα σου αποσκοπουν...
CAVEAT EMPTOR, ΣΙΓΟΥΡΑ!