Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικη η μηχανή Νεκ, αλλά τι θα κουρεύεις μ´ αυτή ρε φίλε;
Πάνω απο 15' λεπτά δεν τη βλέπω να κρατάει.

Ευχαριστω παιδες...!!!

Γιωργο εχει μια μικρη ελαστικοτητα...το πισω μερος ειναι αφρωδες και οταν την σφιγκεις νιωθει να σε "αγκαλιαζει" και οχι να σε ποναει απο μια προχειρη δοκιμη που εκανα.....Θα δοκιμαστει λεια συντομος και θα αναφερω πιο εμπειρη αποψη....
θα περιμενουμε με αγωνια.
Θελω αναφορα για την εφαρμογη της, το πως καθεται στη μεση με τα αναλογα ποκετακια ή εργαλεια κρεμασμενα. Πως αισθανεσαι εσυ φου την βγαλεις, αν εχεις ιδρωσει στη μεση κλπ. Επισης αν εχει φορεθει με μπλουζακι ή ταυτοχρονα με καποιο χονδρο πανωφορι ή μπουφαν. :ears:

Καλοδούλευτα Κωστή,όντως η γκαζοτανάλια είναι χρήσιμη για πολλές εφαρμογές,επίσης έχω τό λαμαρινοψάλιδο Stanley καί για τα χρήματα του είναι άψογο.

++++++++

Χρειαζόμουν ένα δεύτερο ελαφρύ αλυσοπρίονο μπαταρίας Stihl MSA 140 χωρίς μπαταρία-φορτιστή.

ao110.jpg

ao210.jpg

ao310.jpg

ao410.jpg

Ευχαριστω Δημητρη....καλοριζικο το αλυσοπριονακι μπαταριας..!!!

θα περιμενουμε με αγωνια.
Θελω αναφορα για την εφαρμογη της, το πως καθεται στη μεση με τα αναλογα ποκετακια ή εργαλεια κρεμασμενα. Πως αισθανεσαι εσυ φου την βγαλεις, αν εχεις ιδρωσει στη μεση κλπ. Επισης αν εχει φορεθει με μπλουζακι ή ταυτοχρονα με καποιο χονδρο πανωφορι ή μπουφαν. :ears:

Μαλιστα κυριε...θα κανουμε πληρη αναφορα..
Υποψιν οτι η συγκεκριμενη δεν ειναι αυτη....ειναι η μονη της...

Καλοδούλευτα Κωστή,όντως η γκαζοτανάλια είναι χρήσιμη για πολλές εφαρμογές,επίσης έχω τό λαμαρινοψάλιδο Stanley καί για τα χρήματα του είναι άψογο.

++++++++

Χρειαζόμουν ένα δεύτερο ελαφρύ αλυσοπρίονο μπαταρίας Stihl MSA 140 χωρίς μπαταρία-φορτιστή.

ao110.jpg
καλοδουλευτα! Θα ηθελα να δω ομως που τα βαζεις ολα αυτα τα εργαλεια! Δεν μας κανεις καποιο μαζικο review να δουμε ολα τα "οπλα" σου :2thumb22sup:

Ρε Νεκ, τι θα γίνει τώρα; Κάθε φορά πιυ θα κοουτάρεις κάποιον θα βαλζεις και το δικό μου αρχαίο post; -bye-
Πήγαινε πίσω και ξετικάρισε το βρε...

που πισω να παω βρε?

Last edited by a moderator:
Πωωω, χαμός από παραλαβές! Μεγειές σε όλους :)

Καλοριζικο το φαλτσοπριονακι, πολυ περιποιημενο φαινεται και πολλες θετικες κριτικες βλεπω.
Τελωνειο πληρωσες μεσω Αμαζον? Αυτο που σου βγαζει οταν πληρωνεις?
.

Ναι, τελωνείο μέσω Amazon. Αυτό που βγάζει που είναι και το τελικό.
Διασταυρωμένο πλέον.

Ναι, πολυ σημαντικο αυτο!

Μονο που μερικες φορες, για καποιο λογο, δεν βγαινουν καθολου χρεωσεις τελωνειου σε προιον που κοστιζει πανω απο 22 ευρω και εκει χρειαζεται προσοχη.
Το λεω γιατι προσφατα εβαλα στο καλαθι προιον αξιας 35 λιρων για να δω την τελικη χρεωση αλλα δεν βγηκε χρεωση τελωνειου.

Δημητρη καλοριζικο το αλυσοπριονακι. Οντως σου ελειπε ενα :grinning-smiley-043

Ήρθε επιτέλους μετά από καθυστερήσεις και αναβολές το μίνι φαλτσοπρίονο της Evolution.

View attachment 177888

Γύρω στα 100 ευρώ συνολικά (μεταφορικά και τελωνείο)

Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις των πρώτων λεπτών και μια κοπή σε Κ.Π. 15mm άψογη .

Θα ακολουθήσει στήριξη, ρύθμιση, δοκιμή και ... εντυπώσεις αναλυτικά :)

Ωραιο εργαλειο, το κοιτουσα συχνα πυκνα απο το αμαζον.
Καλοδουλευτο!

Φοβερές παραλαβές σήμερα
Καλοδούλευτα σε ολυ τα εργαλεία

Το Evolution έχει πολύ καλές κριτικές και απορώ που δεν έχει ιδιαίτερη προβολή και αποδοχή στην χώρα μας

Κωστή, επιτέλους την απέκτησες την cobra σου κι εσύ, αντε να δω ποτέ θα αξιωθώ κι εγώ.
Η ζώνη φαίνεται εξαιρετική, πως και δεν προμηθευτήξερα την πλήρη ή κάποια επιπλέον θήκη;

Ο Stihlατος μας έχει πλακώσει σε δίδυμες παραλαβές, κανονικά με τόση κατανάλωση θα έπρεπε να παίρνεις δύο και να πληρώνεις το ένα 😁
Έχει μείνει κάτι από τον κατάλογο που δεν έχεις;

Καλά να είμαστε και να χαιρόμαστε τα εργαλεία μας (μικρα/μεγάλα, φθηκα/ακριβά) όλοι καθημερινά , πάντα τέτοια παιδιά

γιωργο εσυ κι εγω νομιζω εχουμε μεινει χωρις κομπρα ;)
να δω κι εγω πότε θα αξιωθω. εχοντας μια 250αρα της τοταλ, νομιζω οτι η 200αρα κομπρα θα ειναι στο χερι πιο βολικη

καλοδουλευτες οι παραλαβες σας παιδια

Έτσι ακριβώς Νικόλα.
Εσένα όμως δεν σε βλέπω να παίρνεις σύντομα γιατί 200αρα δεν βγαίνει ακόμη 😃😃
180αρα ή 250 Νικόλα

Σάς ευχαριστώ.
Επίσης καλορίζικα καί καλοδούλευτα καί στούς έταιρους συναδέλφους.

Νικόλα, προσωπικά νομίζω θα με βολέψει καλύτερα η 250αρα
Και αν χρειάζεται μικρότερο μέγεθος χτυπάς το μέγεθος "μπρελόκ" που μας έδειξε ο Μιχάλης και κλείνεις απο το συγκεκριμένο εργαλείο

Καλησπέρα μόλις παρέλαβα και εγώ το παγκοπριονο bosch 635-216 από Γερμανία lefeld.πρωτη εντύπωση αρκετά καλή θελει κάποιες ρυθμίσεις οταν τ δοκιμάσω θ γράψω εντυπώσεις σε νέο post
a3f05880f6b74598f24e0da898b3fb66.jpg
efba9cc836b920dcf845be2e99cd456d.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ξέρετε αυτές οι κομπρες είναι από την Χίο. Πρέπει να πηγαινουν δυο δυο.

Νικόλα, το έπιασες το υπονοούμενο έτσι.
Ετοίμαζε το 40αρι αν θές να τα έχεις καλά με τον συντονιστή!

@Skills καλώς το δέχτηκες φίλε. Καλά και ασφαλή κοψίματα να κάνεις.
Όταν ευκαιρίσεις γράψε εντυπώσεις απο την χρήση αλλά και ως προς το προϊόν π.χ. ακρίβεια φράκτη, εξάρτημα για φαλτσοκοπές κλπ
Πόσο καιρό έκαναν να σου το στείλουν;