Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πάντα με προσοχή θα επανέλθω αναλυτικά

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

8 μέρες έκανε να έρθει πολύ γρήγορα

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα μόλις παρέλαβα και εγώ το παγκοπριονο bosch 635-216 από Γερμανία lefeld.πρωτη εντύπωση αρκετά καλή θελει κάποιες ρυθμίσεις οταν τ δοκιμάσω θ γράψω εντυπώσεις σε νέο post
a3f05880f6b74598f24e0da898b3fb66.jpg
efba9cc836b920dcf845be2e99cd456d.jpg

Καλοδουλευτο!
Αυτό είναι διαφορετικό από το GTS10?
Αν μπορεις βάλε και το λινκ από το κατάστημα.

Όχι κανονικά στέλνει της παραλαβές από τ κατάστημα έχει κόψει έτσι γραφει στο σάιτ και σε όσους δεν έχουν λογαριασμό εγώ είχα ήδη από προηγούμενες παραγγελίες

Αλλος ένας φραχτοκόπτης πού έλλειπε από τήν γκάμα,ελαφρύς μέ σταθερό μήκος 2 μέτρων γιά χαμηλές μπορντούρες. Stihl HLA 65.Τό λίνκ είναι ενδεικτικό.

c110.jpg

c310.jpg

c410.jpg

c510.jpg

Καλοριζικο το παγκοπριονο συμφορητη Skills και καλες δουλειες...!!!
Δημητρη εσυ δεν εχεις τελειωμο με τα μηχανημα της Stilh....αντε να τελειωσεις την γκαμα γιατι δεν βλεπω να ησυχαζεις..!!!

Καλορίζικα ολα και καλοδούλευτα !
Δημήτρη ασε τα μικρα και κανε κανα test drive σε κανα τέτοιο στον κηπο του Νεκτάριου :flipout:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σάς ευχαριστώ καλοσυνάτοι συνάδελφοι.

καλοδουλευτο και αυτο Δημητρη. Που τα βαζεις ολα αυτα τα εργαλεια!

Σε ευχαριστώ Νεκτάριε
Σωστή ερώτηση,πάντα υπάρχει άπλετος χώρος αρκεί να έχεις φαντασία και να παίρνει γρήγορες στροφές το μυαλό !!

Ολες οι μηχανες γκαζόν και εξαερωτήρας (εργαλεία με ρόδες) είναι κάτω από ντέξιον και πάγκους
Ολα τα μακρυά εργαλεία (φραχτοκόπτες-κονταροαλυσοπριονα-χορτοκοπτικα) είναι κρεμασμένα από το ταβάνι με ούπα στριφώνι-κρίκο,και κατεβάζω 10 mm σχοινί μέχρι το ύψος 20 cm πάνω από τό κεφάλι μου και στήν απόληξη έχω γάντζο σάν τσιγκέλι καί κρέμονται ωραία και έμορφα οριζόντια.
Και τα μικρά εργαλεια (αλυσοπρίονα,μπορντουροψάλιδα,φυσητήρες κ.τ.λ) είναι επάνω σε πάγκο σέ ντέξιον καί σέ ράφια.

Βρήκα 2 φωτογραφίες να καταλάβεις στό περίπου.
Στήν πρώτη φωτό βόλεψα τόν εξαερωτήρα πού δέν χώραγε κάπου,πήρα ντέξιον καί έφτιαξα ένα μικρό πάγκο και τον έβαλα από κάτω.
Στήν δεύτερη φωτό επάνω φαίνεται η άκρη του ενός χορτοκοπτικού κρεμασμένο οριζόντια,εκεί να φανταστείς είναι κρεμασμένα παράταξη δίπλα άλλα δύο χορτοκοπτικά + κονταροαλυσοπρίονο + φραχτοκόπτες.

Oλα αυτά σέ μιά αποθήκη-εργαστήριο μόλις 12 τετραγωνικά !!

aaaa10.jpg

aaa10.jpg

Kαλοριζικο το παγκοπριονο, φαινεται εντυπωσιακο. Πολυ καλο και αξιοπιστο μαγαζι ο Lefeld. Ακομα εχει 15 ευρω μεταφορικα ανεξαρτητως ποσοτητας και βαρους?

Δημητρη καλοδουλευτο το πολλοστο μπορντουροψαλιδο, αλλα κοντευεις να καταντησεις χειροτερος και απο εμενα :flipout: :ernaehrung004:

Ναι ακόμα 15 ευρώ είναι τ μεταφορικά.απο πρώτη άποψη είναι στιβαρό μηχάνημα άλλα θα δοκιμαστει λεπτομερως.

Σας ευχαριστώ κ.κ συνάδελφοι

Δημητρη καλοδουλευτο το πολλοστο μπορντουροψαλιδο, αλλα κοντευεις να καταντησεις χειροτερος και απο εμενα :flipout: :ernaehrung004:

Μιχάλη τί κοντεύω,πού κατάντησα ήδη !! :flipout: :ernaehrung004:.
Βέβαια μέ τήν διαφορά ότι σέ εμένα τά βγάζουν τα λεφτά τους .

Πολύ οικονομικές παραλαβές σήμερα

DSCF0185.jpg

Ένα σετάκι ποτηροτρύπανα της Bosch με εξάγωνο στέλεχος σε τιμή ... μαϊμούς (8,5 ) :flipout:

Ένα σετάκι Τρυπάνια Φτερού Ξύλου Τιτανίου με Εξάγωνο Στέλεχος και αυτά σε εξευτελιστική τιμή 6

Ένα Σετ Λειαντικά Κυλίνδρου,πολύ χρήσιμο για μένα και αυτό στα 6

Ένα σετάκι ταινίες 180 για τον ταινιολειαντήρα

Ένα πολύ χρήσιμο σετάκι με ελατήρια, στα 9 από Amazon

Λίγες μικρές καβίλιες των 6mm με 1 ευρω από aliexpress

Και ένα πολύ ισχυρό πίσω φως ποδηλάτου με 3 περίπου από aliexpress

ψιλιαδούρα σήμερα :-p