Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβή Παρασκευής
5819e6e60c52c452117b5575dd86d0e3.jpg

σε αντικατάσταση του 10βολτου parkside

χμμ..βλεπω το κορυφαιο πολυεργαλειο ανεξαρτητου τιμης, κατηγοριας και μαρκας. Καλοριζικο!!

Εχω το 10βολτο GOP αλλα το συγκεκριμενο 18βολτο (ισχυροτατο, brushless και με αλλαγη δισκων χωρις εργαλειο) ειναι απο τα ελαχιστα μπλε 18βολτα που καλοβλεπω.

Καλοριζικο το θηριο.
Εγω σημερα χρειαστηκε να κοψω δυο κασες απο καμαροπορτες με το πολυεργαλειο skill που εχω. Μου εβγαλε τη πιστη και τελικα τις εκοψα με το shogun αβιαστα και γρηγορα!!
Ισως φταιγανε και οι λαμες parkside, αν και καινουργιες.

Καλοριζικο το θηριο.
Εγω σημερα χρειαστηκε να κοψω δυο κασες απο καμαροπορτες με το πολυεργαλειο skill που εχω. Μου εβγαλε τη πιστη και τελικα τις εκοψα με το shogun αβιαστα και γρηγορα!!
Ισως φταιγανε και οι λαμες parkside, αν και καινουργιες.

Το skil ειναι θηρίο. Μέχρι τελικής πτώσεως. Προφανώς φταιγαν οι λαμες....

Ευχαριστώ για τις ευχές, σκοπεύω να του πιω το αίμα.
Το πολυεργαλείο είναι από τα λίγα εργαλεία που χρησιμοποιώ στις πιο πολλές εργασίες που κάνω. Τρίψιμο κάποιων μερεμετιων σε δύσκολα σημεία σε τοίχους, κόψιμο πόρτας και μικροδουλειων που θέλουν πριόνι και σχετική ακρίβεια, σπάτουλα για αφαίρεση μπογιάς και τρίψιμο λεπτομερειών σε ξύλο.
Γενικά πάντως οι λάμες της Bosch δεν έχουν καμμία σχέση με εκείνες της parkside όπως και της dremel με τα parkside αντίστοιχα.
Όποτε μια γρήγορη αναβάθμιση ενός οποιοδήποτε πολύ εργαλείου είναι οι καλές λάμες. Θα δείτε μεγάλη διαφορά.
Επίσης τα λαμακια του parkside δεν ταιριάζουν και θέλει τα OIS που βγάζει η Fein, Makita κ.α.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

χμμ..βλεπω το κορυφαιο πολυεργαλειο ανεξαρτητου τιμης, κατηγοριας και μαρκας. Καλοριζικο!!

Εχω το 10βολτο GOP αλλα το συγκεκριμενο 18βολτο (ισχυροτατο, brushless και με αλλαγη δισκων χωρις εργαλειο) ειναι απο τα ελαχιστα μπλε 18βολτα που καλοβλεπω.

Εγώ καλοβλέπω και το GDX λόγω του διπλού του ρόλου και της δύναμης αλλά δεν το βλέπω πριν το 2016. Στα 18βολτα έχει κάποια αστεράκια που είναι πολύ κοντά στα αντίστοιχα ρεύματος, σε δύναμη. Αυτό με έκανε να στραφώ σε αυτό αντί του ρεύματος για να μην μπερδεύομαι με καλωδια όταν είμαι ανεβασμένος σε σκάλα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα τα κατσαβιδακια proxxon Γιωργο! Πολυ καλη αγορα και ποιοτητα.

Αν δεν εχεις το σετ με τα bits -για δραπανο- της proxxon, στο συστηνω ανεπιφυλακτα, εχει τα παντα, ειναι πληρεστατο!

Ευχαριστώ Μιχάλη!
Το έχω δει αυτό το σετ και το έχω στην λίστα για αγορά. :2thumb22sup:
Τώρα έχω ένα παρόμοιο της kstools χωρίς την λαβή για τα κατσαβίδια.
Δεν είναι τόσο ποιοτικό όσο το proxxon αλλά την δουλειά του την κάνει.

DSCN7456.jpg

Μιχαλη,το σετ bits της proxxon μπορει να χρησιμοποιηθει και σε ηλεκτρικα εργαλεια;Επισης,γενικα μιλωντας εχω το εξης θεμα:Πως επιλεγουμε bit για βιδες με παρομοια υποδοχη,πχ τα νουμερα των philips..ειναι σκοτεινο σημειο για εμενα αυτο..

Μιχαλη,το σετ bits της proxxon μπορει να χρησιμοποιηθει και σε ηλεκτρικα εργαλεια;Επισης,γενικα μιλωντας εχω το εξης θεμα:Πως επιλεγουμε bit για βιδες με παρομοια υποδοχη,πχ τα νουμερα των philips..ειναι σκοτεινο σημειο για εμενα αυτο..

Nαι το σετ της προξον μπορει να χρησιμοποιηθει σε ολα τα δραπανα.

Για τα κατσαβιδια philips, βγαινουν απο μεγεθος 000 εως 5 (000,00,0,1, 2, 3, 4, και 5). Το πιο κοινο ειναι το 2.

Καθε νουμερο απο τα πιο συνηθισμενα μεγεθη philips (1,2,3,4) κανει για παραπανω απο 1 μεγεθος βιδας που ακολουθουν αλλη σειρα μεγεθους, απο 1 εως 24, αν δεν λαθευω.

http://https://flic.kr/p/yB8z1bShopping threrapy#

https://flic.kr/p/yCX2kV

Aπ'ολα εχει ο μπαξες βλεπω:) Kαλοριζικα!
Πες αποψη για τη βαση δραπανου της proxxon oταν με το καλο τη δουλεψεις.

Ελπιζω να ειναι τοσο καλη οσο η μικρη βαση proxxon για τα πολυεργαλεια της σειρας.

Η βαση δραπανου ειναι της wolfcraft.για κανονικα δραπανα.αφου πηρα το οκ απο τα μαστορια εδω την παραγγειλα!)αποφασισα τελικα μολις τελειωσω με καποια εργαλεια που μου λειπουν να παω στα μικροεργαλεια.

Παραλαβη προημερων

image.jpg

300αρα η cobra, γιγας μου φαινεται στο χερι αν και δεν διαφερει πολυ με την 250αρα. Δεν μιλαω για την 150αρα νανο...

Πρωινή παραλαβή από τον τοπικό αντιπρόσωπο.

Husqvarna 440e

Μιας και είμαι περιστασιακός αλλά συνάμα ψιλοαπαιτητικός χρήστης αποφάσισα να δώσω πίσω το 50άρη Jonsered και να πάρω ένα πιο μικρό αλλά πιο ταιριαστό αλυσοπρίονο.
Δοκιμή σύντομα!