Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο!!! Τελικά μόνο εγώ δεν το αγόρασα (ακόμα; )... :flipout:
Σε προλαβανε...

Παμε για αλλα τωρα. Για να δουμε τι εχει σειρα να αυξησουμε τη αυλλογη εργαλειων.

Moλις Ηρθανε!!

Εργαλεια αποκλειστικα για μοντελισμο και μικροξυλοκατασκευες.
Λιμιτσες μικρομεγγενες, διαφορα τριβεια, κοφτες, κοπιδια, πριονακια, σφυρακια, τσιμπιδες, μικρο αμονι, jig για κατασκευη ιστων καταρτιων για καραβακια κλπ.
20740525399_c97463c551_b.jpg

Τωρα θα τα ανοιξω ενα ενα...η μεγιστη χαρα :)))

Μπα, το έχει και ο Χιώτης (τουλάχιστον). Είδα τα καλά λόγια που έγραψε, και ρώτησα στο άλλο νήμα να δω ποιο από τα 2 μπαταρίας αφορούσαν τα καλά λόγια... :flipout:

Εγώ πάντως σήμερα πήγα στο πράκτικερ, και πήρα 2 σφιγκτήρες. Και κάτι προεκτάσεις ρεύματος. 40 ευρώ και δεν πήρα τίποτα...
Πάντως μικρό μυτοτσίμπιδο που έψαχνα δεν είχε.

Χαχαχαχαχαχα!!!!
Ωραίοτατος!!!
Πάει ο μισθός του μήνα ε???
Ευτυχώς σε μερικές μέρες πέφτει ο Αύγουστος!!!!
Θέλω και εγώ να κάνω μια αγορά εργαλείου!
Ίσως το σεγακι της Proxxon αν δε φτιάξω μια βασουλα για τον πάγκο μου για την AEG σε συνδυασμό με τις λεπτές λαμες ακριβείας....

Μας αποστωμωσες παλι Χιωτη. Αυτη ειναι αγορα, ποσοτητα και ιδιαιτεροτητα μαζι.
ΥΣ. Παντως τη γυναικα μου δεν τη φτανουμε. Σχεδον καθε βδομαδα παιρνει καιναπο ενα ζευγαρι παπουτσοειδες. Τι ειναι αυτες οι γυναικες ρεεεε...:argue:
Δεν μιλαω ομως γιατι δεν μιλαει, πολυ, και για τα δικα μου. Μαλλον αντιποινα μου κανει. :ernaehrung004:

Μας αποστωμωσες παλι Χιωτη. Αυτη ειναι αγορα, ποσοτητα και ιδιαιτεροτητα μαζι.
ΥΣ. Παντως τη γυναικα μου δεν τη φτανουμε. Σχεδον καθε βδομαδα παιρνει καιναπο ενα ζευγαρι παπουτσοειδες. Τι ειναι αυτες οι γυναικες ρεεεε...:argue:
Δεν μιλαω ομως γιατι δεν μιλαει, πολυ, και για τα δικα μου. Μαλλον αντιποινα μου κανει. :ernaehrung004:

Έτσι είναι αν είσαι λεφτάς.... :p

Ναι τι να πω, τρεχουν τα λεφτα απο τα μπατζακια του παντελονιου μου απο...το lidl.:smash:

Ναι τι να πω, τρεχουν τα λεφτα απο τα μπατζακια του παντελονιου μου απο...το lidl.:smash:

Έλα μην διαμαρτύρεσαι μεγαλοεργολάβε!

Άλλοι μπαίνουν με τα καλαθάκια στο lidl και άλλοι με τα καρότσια...

Mιχαλη μεγεια !τα περισοτερα απ αυτα μου ειναι αγνωστα βεβαια αν εχεις χρονο καποια στιγμη θα ηταν ωραιο να μας τα παρουσιασεις ενα ενα να δουμε και μεις τι κανει το καθ ενα.

miam miam..Μολις παρελαβα το Gluepen Της Bosch.. μου αρεσει πολυ σαν εργαλειο για μικρο επεμβασεις!!

9058803384350.jpg

Το Gluepen είναι άπαιχτο εργαλείο. Το έχω πάνω από χρόνο τώρα και με έχει εξυπηρετήσει άψογα πολλές φορές. Σου εγγυώμαι ότι θα το ευχαριστηθείς Σήφη... :smile:
Και πριν φύγω για διακοπές, αρχές Αυγούστου, χτύπησα από το Κεντροβίδας και το Bosch KEO, το πριονάκι μπαταρίας. Ακόμα δεν έχει χρησιμοποιηθεί κανονικά αλλά σε κάτι δοκιμές που έκανα τα πήγε περίφημα !!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Mιχαλη μεγεια !τα περισοτερα απ αυτα μου ειναι αγνωστα βεβαια αν εχεις χρονο καποια στιγμη θα ηταν ωραιο να μας τα παρουσιασεις ενα ενα να δουμε και μεις τι κανει το καθ ενα.

Σε ευχαριστω Βασιλη! Ειναι αγνωστα και σε μενα..:))

Μπηκα σε ιντερνετομαγαζο αποκλειστικα για μοντελισμο και ειναι ενας εντελως διαφορετικος κοσμος!!

Σαφως και θα τα παρουσιασω ενα ενα, αφου τα γνωρισω καλυτερα.. στο νημα με τις μικροξυλοκατασκευες.

Καλορίζικο Μιχάλη το ΚΕΟ!
Εμένα μου κάνει τα χατηρια που θέλω.
Θα ήταν καλύτερα βέβαια με αφαιρουμενη μπαταρία 🔋

Το ΚΕΟ το εχω αγορασει εδω και καιρο συναδελφε, ο Χmoran το αγορασε τωρα :))

Σε μια συγκριση που ειχα κανει περυσι, το ΚΕΟ εκοβε χοντρα κλαδια πιο γρηγορα απο την δεκαβολτη μπλε Bosch σεγα. Λογω της μεγαλυτερης παλινδρομισης του εμβολου.