Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν το δοκίμασα ακόμα Δημήτρη.
Το έβαλα ωστόσο στην πρίζα και είναι αρκετά ήσυχο ακόμα και στα φουλ γκάζια... :)

Kαλοριζικο Νικο! Aπο τα καλυτερα στο ειδος!

Πανω που ειμουν ετοιμος και γω για bosch, το γυρισα τελευταια στιγμη σε Proxxon :))

Καλημέρα φίλοι μου .
Θα ήθελα την γνώμη σας συμβουλή σας σαν πιο ειδικοί απο μένα . Θέλω να αντικαταστήσω το παλιό μου δράπανο μπαταρίας , εχω το Bosch PSR 12 το οποίο εχει βγάλει τα λεφτά του αλλά και εχει φάει τα ψωμιά του !
Γλυκοκοιτάζω αυτό θέλω τη γνώμη σας και για το συγκεκριμένο κατάστημα , δεδομένου οτι είμαι Θεσσαλονίκη !!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλημέρα φίλοι μου .
Θα ήθελα την γνώμη σας συμβουλή σας σαν πιο ειδικοί απο μένα . Θέλω να αντικαταστήσω το παλιό μου δράπανο μπαταρίας , εχω το Bosch PSR 12 το οποίο εχει βγάλει τα λεφτά του αλλά και εχει φάει τα ψωμιά του !
Γλυκοκοιτάζω αυτό θέλω τη γνώμη σας και για το συγκεκριμένο κατάστημα , δεδομένου οτι είμαι Θεσσαλονίκη !!!

Το δραπανοκατσάβιδο (& κρουστική λειτουργία) είναι πολύ καλό και ακόμα καλύτερο είναι το συγκεκριμένο κατάστημα στην εξυπηρέτηση πελατών!!! Προχώρα άφοβα!

Καλημέρα φίλοι μου .

Aριστο, μικρο και ισχυροτατο, η καλυτερη επιλογη. Και την κρουστικη λειτουργια ολο και καπου θα την χρειαστεις.
Το Κεντρο βιδας ειναι εγγυηση, γνωριζω τους ανθρωπους προσωπικα. Επαγγελματιες με ολη τη σημασια της λεξης.

Πηρα μια ασιαβροχη και μια γενικης χρησης κολλα. Το ιδιο δεν ειναι ομως στην εφαρμογη?

Καλημέρα φίλοι μου .

Νομίζω είναι το ίδιο που είχα αγοράσει και εγώ πριν μερικές βδομάδες:

Το ένα κουτί έχει ένα τρυπανάκι μπαταρίας (Bosch - GSB 10.8-2-LI Κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο Μπαταρίας (2 X 2.0Ah)):

Πηρα μια ασιαβροχη και μια γενικης χρησης κολλα. Το ιδιο δεν ειναι ομως στην εφαρμογη?

Oι αδιαβροχες κολλες, για να παρουν τον χαρακτηρισμο 'waterproof' πρεπει να περασουν καποια standards διαφορετικα απο τις αλλες κολλες.
Hξερα οτι υπαρχουν 2 τυποι αδιαβροχοτητας στις κολλες (type I and type II). Σημερα μπορει να υπαρχει και αλλος τυπος ακομα πιο αυστηρων προδιαγραφων αδιαβροχοτητας.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοριζικα τα προιοντα παιδες!!

Κύριοι σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες , @petasis ναι το ίδιο πρέπει να ειναι !!!

Μεγεια μαστορια!!νεκταριε δοκιμασε τα φοστνερ και πες μας αποψη γιατι εγω τα δοκιμασα και μου φανηκαν μετρια.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγεια μαστορια!!νεκταριε δοκιμασε τα φοστνερ και πες μας αποψη γιατι εγω τα δοκιμασα και μου φανηκαν μετρια.
δοκιμασα το ενα, το 25mm νομιζω και πηγε αρ γ α αααααααααααα.........
αλλα τουλαχιστον η τρυπα ηταν καθαρη. -bye-

μου αρεσε να πω το versatip. ειναι ωραιο εργαλειακι για μαλακιουλΕς να περναει η ωρα.
ΥΣ. με καλυπτει και για τη δουλεια που το θελω, σπανια μεν αλλα οταν χρειαστει θα ειναι ασσος στο μανικι.

το εχω παρει εγ προ ολιγων ημερων. Ο Νικος ζηλεψε...

Να σας πω οτι το ερωτευτικα. Κανει για πολλα, ειναι ευκολοδουλευτο, υσηχο και το φιλτρο μεχρι στιγμης στα 120, κραταει τη σκονη.
Χαλαλι τα λεφτα του.

Πολλα ξερεις εσυ και ειναι επικυνδυνο.
Καλη φιρμα ειναι,
https://www.siaabrasives.com/ch/de/siaabrasives-ocs/holz-3841/

Ικανοποιημενος απο το τριβειο Νικολα..?

Εγώ πήρα ένα σετάκι με allen-torx για την συντήρηση του μοχλικού του ποδηλάτου μου αλλά και για άλλες δουλίτσες.
Επίσης πήρα 2 κόλλες και το παντελόνι εργασίας!
Σύνολο 31 ευρώ στρόγγυλα (με σακούλα!)!

miam miam..Μολις παρελαβα το Gluepen Της Bosch.. μου αρεσει πολυ σαν εργαλειο για μικρο επεμβασεις!!

9058803384350.jpg

Η πιο πλουσια εβδομαδα απο αποψη παραλαβων φαινεται οτι ειναι αυτη απο τοτε που αρχισε το bankrun!!!

Καλοδουλευτα τα εργαλειακια και τα αναλωσιμα, παιδια!!! Λαχταριστα ολα!!

Περιμενω και γω απο στιγμη σε στιγμη σημερα καποια εργαλειακια για μοντελισμο. Mικρα, φτηνα αλλα παραξενα και ενδιαφεροντα :)))