Καλημέρα φίλοι μου .
Θα ήθελα την γνώμη σας συμβουλή σας σαν πιο ειδικοί απο μένα . Θέλω να αντικαταστήσω το παλιό μου δράπανο μπαταρίας , εχω το Bosch PSR 12 το οποίο εχει βγάλει τα λεφτά του αλλά και εχει φάει τα ψωμιά του !
Γλυκοκοιτάζω αυτό θέλω τη γνώμη σας και για το συγκεκριμένο κατάστημα , δεδομένου οτι είμαι Θεσσαλονίκη !!!
Καλημέρα φίλοι μου .
Θα ήθελα την γνώμη σας συμβουλή σας σαν πιο ειδικοί απο μένα . Θέλω να αντικαταστήσω το παλιό μου δράπανο μπαταρίας , εχω το Bosch PSR 12 το οποίο εχει βγάλει τα λεφτά του αλλά και εχει φάει τα ψωμιά του !
Γλυκοκοιτάζω αυτό θέλω τη γνώμη σας και για το συγκεκριμένο κατάστημα , δεδομένου οτι είμαι Θεσσαλονίκη !!!
Καλημέρα φίλοι μου .
Το ένα κουτί έχει ένα τρυπανάκι μπαταρίας (Bosch - GSB 10.8-2-LI Κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο Μπαταρίας (2 X 2.0Ah)):
![]()
Πηρα μια ασιαβροχη και μια γενικης χρησης κολλα. Το ιδιο δεν ειναι ομως στην εφαρμογη?
δοκιμασα το ενα, το 25mm νομιζω και πηγε αρ γ α αααααααααααα.........Μεγεια μαστορια!!νεκταριε δοκιμασε τα φοστνερ και πες μας αποψη γιατι εγω τα δοκιμασα και μου φανηκαν μετρια.
Να σας πω οτι το ερωτευτικα. Κανει για πολλα, ειναι ευκολοδουλευτο, υσηχο και το φιλτρο μεχρι στιγμης στα 120, κραταει τη σκονη.
Χαλαλι τα λεφτα του.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Πολλα ξερεις εσυ και ειναι επικυνδυνο.
Καλη φιρμα ειναι,
https://www.siaabrasives.com/ch/de/siaabrasives-ocs/holz-3841/
Ικανοποιημενος απο το τριβειο Νικολα..?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.