Tι παραλάβαμε σήμερα..

Υπαρχει καποιο λινκ για να δουμε τιμη και διαστασεις?

Καλοριζικη!!
Ναι! Να συμπληρώσω ότι ήμουν ανάμεσα σε αυτήν και μια πλαστική stanley. Την stanley την είχε η shell στο allsmart 14 και κάτι ψηλά, ενώ το leroy 10. Tελικά προτίμησα τη dexter

https://www.leroymerlin.gr/gr/speci...galeiothiki-dexter-13-m33xp23xy12-cm-61351934

Η stanley μου φάνηκε αρκετά ψεύτικη!

Καλορίζικη...!!!
Όντως πολύ καλή η τιμή της...
Συγουρα αρκετα πιο στιβαρη απο την πολυ απλη συγκεκριμενη Stanley..από θέμα βάρους όμως..;.άμα φορτωθεί βλέπω να μην σηκωνεται/μεταφέρεται εύκολα..Είναι ήδη 1,6 κιλά...
Βέβαια όλα συνηθίζονται...!!!

Σε κολλησε ο Μιχάλης με το βάρος μου φαίνεται.
Πίσω στο 1992 ήταν η πρωτη θήκη που αγόρασα της LETTER για να βάλω το BD163V μου.
Μια χαρά σηκώνεται και γεμάτη με αξεσουάρ τρυπάνια ουρά βίδες.

Σε αθλητικό, φοράω UK10/EU44 (άνετο) και το ίδιο πήρα σε αυτά.

Όμως, για εφαρμογή δεν ξέρω να σου πω, γιατί δεν θέλω να τα φορέσω και να ................ λερωθούν! :(
Τα λυπάμαι έτσι ωραία και γυαλιστερά που είναι ... 😂😅😛

Καλορίζικα Νίκο...
Δωράκι τα παπούτσια και θα τα λυπηθεις..;!!!
Μακάρι κατά την εργασία του όλος κόσμος να φοράγε τέτοια παπούτσια..
Μην το σκέφτεσαι ούτε μια στο εκατομμύριο εαν θα λερωθουν....να σκέφτεσαι μόνο πόσο σε ασφαλίζουν...!!!
Σου μιλάει παθών προ διχρονο επί 1,5 μηνα εκτός από σπασμένο αστράγαλο...!!!
Αναμένουμε εντυπώσεις..!!

Καλορίζικα Νίκο...
Δωράκι τα παπούτσια και θα τα λυπηθεις..;!!!
Μακάρι κατά την εργασία του όλος κόσμος να φοράγε τέτοια παπούτσια..
Μην το σκέφτεσαι ούτε μια στο εκατομμύριο εαν θα λερωθουν....να σκέφτεσαι μόνο πόσο σε ασφαλίζουν...!!!
Σου μιλάει παθών προ διχρονο επί 1,5 μηνα εκτός από σπασμένο αστράγαλο...!!!
Αναμένουμε εντυπώσεις..!!
Εσυ δεν φοραγες εργασιας? παντως για υποστηριξη ποδιου και αστραγγαλου πρεπει να εινναι μποτακι. Πριν ενα μην γλυτωα απο ελαφρυ διαστρεμμα απο στραβωπατημα επειδη φοραγα καλο μποτακι που κρατησε, οσο μπορεσε, το ποδι.

Την καταραμενη εκεινη ωρα οχι Νεκταριε...οσα φερνει η στιγμη δεν τα φερνει ο χρονος ολος...!!!!
Τωρα απο ολα εχει ο μπαξες...!!!

• Like
Reactions: nikfor
Κυρ, τι μηκος εχουν οι λιμες (το μεταλλο)?
Πηγα χθες στο Leroy για shopping therapy και αγορασα κατι βλακιουλες ... τα ουσιαστικα τα ξεχασα!

200 χιλιοστά Θανάση.
Πεταχτηκα στα κλεφτα και στου αεροδρόμιου καθώς πηγαμε μέχρι το MacArthur αλλά είχε μόνο το σετ των 3 με 19.90.
Πήρα βέβαια κάτι όμορφα επενδεδυμένα καλώδια ρευματος 3 μέτρα με 2.90.

Τα αφησα στο πατρικο φίλε Νίκο.
Θα βάλω μια φωτο όμως των εξαιρετικά μηχανουργημενων σφικτηρων που με περιμεναν στο σπίτι από το Banggood.
Είναι της Veico με κόστος περι τα 16 ευρώ με τα μεταφορικά και θα χρησιμοποιηθουν για την κατασκευή του sled για το νέο μου Dewalt!
IMG_20220116_161817.jpg
[US$20.99 30% OFF]VEIKO 2 Set Quick Acting T-Track Hold Down Clamp with T Bolts and Silder Aluminum Alloy Woodworking Clamps for Routers Drill Presses CNC Table Saws Tool Accessories from Tools on banggood

Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί το sled του παγκοπρίονου χρειάζεται T-track και σφικτήρες ??
Εγώ ότι έχω βάλει να κόψω και αφού πατάει καλά στην κάθετη επιφάνεια του sled δεν κουνιέται χιλιοστό δεδομένου ότι ο δίσκος γυρίζει προς τα κάτω και πιέζει το αντικείμενο στο sled.

• Like
Reactions: PONDINOS
Oι κινεζοι κανουν φοβερη και ποιοτικοτατη δουλεια με τα αλουμινενια βοηθηματα που μεχρι προτινος κοστιζαν πολλαπλασια χρηματα για να τα παρεις απο αλλου (Rockler etc.)
Eχω και εγω καμποσα αλουμινενια ειδη και ειναι πραγματικα μπιμπελο!

Για τις λιμες μου κανει μεγαλη εντυπωση που εχουν λιανικη τιμη ~1.5 ευρω προ φπα το τεμαχιο. Αναρωτιεμαι ποιο ειναι το πραγματικο κοστος.
Αν δεν τις πουλουσε το Leroy το μυαλο μου θα πηγαινε οτι ειναι μαιμου! Τοσο λιγο δεν κοστιζει ουτε ενα καλο χερουλι, ποσο μαλλον το ποιοτικο ατσαλι που θελει μια επωνυμη λιμα.

Αν βρω θα παρω και εγω.

Καλοριζικα Κυριακο!

Last edited:
Δεν είμαι και βέβαιος.
Και

Αν θες παντως σου δίνω τους κωδικους τους.
1-210-08-2-2 και 1-1000-08-2-2
Έτσι θα τις βρεις σίγουρα.

• Like
Reactions: aetosa