Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχουν δυσκολία στο καθάρισμα. Είναι εύκαμπτα κιόλας. Τα νούμερα ναι είναι πολλά και δεν τα έχω επεξεργαστεί για να δω πόσες αναλογίες αναγράφουν. Ενδιαφέρον είναι ότι τα νούμερα φαίνονται από την εσωτερική πλευρά και όχι από την εξωτερική, για ευκολότερη ανάγνωση κατά το γέμισμα που είσαι από πάνω.

Ωραιο πραμα, καλοδουλευτα!!

Αν ομως θελει κανεις να δει τιμη και πιθανως να αγορασει το σετακι, δεν εχεις βαλει λινκ.

Δυο πραγματάκια από το Lidl σήμερα. Το φλις της perfomance σειράς ρούχων το οποίο είναι αρκετά ζεστό και μαλακό (το μαύρο με πράσινο φερμουάρ δεν έχει θήκη στο στήθος) και τις φρέζες από την προηγούνεη βδομάδα, που αν και τις σνόμπαρα, είδα ότι είναι ρυθμιζόμενες με αλενάκι και γι' αυτό και τις πήρα.20220314_172529.jpg

Το φλις πηρα μονο εγω...
Οντως με φαινεται πολυ ζεστο και οι ραφες του αρκετα καλες,...να δουμε ποσο θα αντεξει...

20220314_180512.jpg

• Like
Reactions: Χιωτης
Σημερινη παραλαβη απο το αμερικανικό αμαζον, το πολυεργαλειο P343B, που ειναι το αντίστοιχο R18MT3 ευρωπαϊκό. Η τιμη μαζι με μεταφορικα και ΦΠΑ βγηκε στα 75 ευρω περίπου.
*Αξιοσημείωτο ηταν οτι ενω ηρθε κανονικα συσκευασμενο στο χαρτονι του μαζι με τα εξαρτήματα και τα manual δεν ειχε το εξωτερικό κουτι. Μαλλον ειναι "σπασμενο" απο καποιο σετ με πολλα εργαλεία.IMG_20220315_151828.jpgIMG_20220315_152012.jpg

Ωραιο και δυνατο πολυεργαλειο! Πιο περιποιημενο απο την αρχικη εκδοση. Εχει και λεντ νομιζω.
Ειχε καποιο ανταπτορακι μεσα (στο χωρο της μπαταριας) για να χρησιμοποιεις αλλα εξαρτηματα? Εχει θεση για το αλλενακι αυτο το μοντελο?

Με ποιο courier σου ηρθε? Δεν ειχες καποιο θεμα τελωνειου, ετσι?

• Like
Reactions: psilos85
Άντε πάλι με τα Ryobi

Έχω να κάνω μια πρόταση…
Nα ανοίξουμε ένα καινούριο νήμα που, κάθε τέλος του μήνα, θα γράφει ο καθένας πόσο του στοίχισε ο Χιώτης αυτό το μήνα. 😂

Εχει μονο το κλασσικο αλλενακι για αλλαγη εξαρτηματων. Με τελωνειο δεν ειχα κανενα θεμα. Ηρθε με aramex αφου εκανε και μια σταση στη Λεμεσό και μετα στην Ελλάδα με courier center. Συνολικά εκανε περιπου 15 μερες να ερθει.

Tα τετρακοπα τρυπανια της Bosch 7x εχουν εμπεριεχουν ενα ποσοστο καρβιδιο οποτε ειναι πιο ανθεκτικα στη χρηση και σε βαθος χρονου.
Ειναι ακριβοτερα αλλα χρησιμα και βγαζουν τα λεφτα τους εαν τα χρησιμοποιεις επαγγελματικα η/και συχνα.

Τετοια τρυπανια τα χρησιμοποιω αραια και που, οποτε τα φτηνοτερα αλλα εξ'ισου αποτελεσματικα τετρακοπα Βοsch 5x μου ειναι μια χαρα.

• Like
Reactions: nickolas
Μια καλη παραλαβη μετα απο πολυ καιρο.
Το περιμενα πως και πως και ηρθε σημερα μετα απο σχεδον 4 βδομαδες
Οταν εκανα παραγγελια κοστιζε 374 ευρω αλλα μετα απο δυο εβδομαδες ανεβηκε η τιμη του στα 419.
IMG_20220316_171152_1.jpgIMG_20220316_171412_1.jpgIMG_20220316_171449_1.jpgIMG_20220316_171901.jpgIMG_20220316_171913_1.jpgIMG_20220316_171931_1.jpg

ευχαριστω πολυ
Μολις τωρα το δοκιμαζα..
Εχει παρα πολυ μεγαλη ροπη.Δεν κολαει καθολου ουτε στις χαμηλες στροφες.Ειναι αθορυβο και δεν εχει καθολου κραδασμους.
Ο βασικος λογος που το αγορασα ειναι για woodcarving και το συγκεκριμενο εχει τη δυνατοτητα να παιρνει bits 6,35 χιλιοστων.
Η συγκριση Μιχαλη δε μπορει να γινει με το απλο rotary της dremel η της proxxon αλλα με το dremel fortiflex δηλαδη αυτο https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=4363
Tα απλα rotary παιρνουν πολυ περισοτερες στροφες απο το foredom αλλα υστερουν σημαντικα σε ροπη και ειδικα στις χαμηλες στροφες..
Κανουν καλη δουλεια και αυτα αλλα δε συγκρινονται με το foredom η το dremel fortiflex.
To δε ευρος εξαρτηματων και handpieces που δεχονται ειναι εκπληκτικο.Ενδεικτικα εδω https://www.foredom.net/product-category/handpieces/
Το ειχα πολυ καιρο καψουρα αυτο το εργαλειο,θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει.
Μεγαλο μειον η απαραδεκτη τιμη τοσο του εργαλειου οσο και των εξαρτηματων.
Παιδια οι τιμες εχουν παει στο θεο στα παντα.Σε κανα τριμηνο αγορα εργαλειου παλι...

Πραγματικα ειναι εντυπωσιακη η τεραστια ποικιλια προσαρτηματων της Foredom, δεν το ειχα συνειδητοποιησει!!

Μεχρι και εξαρτημα σκαρπελου ειδα με δεκαδες ειδη διαφορετικες μυτες σκαρπελων!!!!!

Ναι εχει πολλα εξαρτηματα.Για μενα το πιο ενδιαφερων ειναι το εξαρτημα μινι γωνιακου τροχου
Το προβλημα ειναι πως τα βρισκεις εδω στην ελλαδα.
Παντως εμενα μου ηρθε με το εξαρτημα H44T
το οποιο ειναι τυπου collet.