Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μετά την φανταστική παραλαβή του Νίκου η δικιά μου είναι ένα τίποτα
20220307_092834.jpg

Η αγορά τους από το tool planet

Παρ'ολο που το Jumbo ειναι κοντα, μιας και με ρωτησε ο γειτονας που εκανε μια παραγγελια απο την ιστοσελιδα τους, παρηγγειλα τα παρακατω, που μου τα εφερε τωρα...και χωρις μεταφορικα :)

BLYx42Rh.jpg

-Φτυαρι πτυσσομενο για το επομενο χιονια. 80εκ μηκος κλειστο, 1 μετρο ανοιχτο. Υπαρχει και το απλο μηκους 82εκ. με 4 ευρουδακια.
-Ασετον (ειναι πιο ηπιο, γιατι πολλες φορες δεν χρειαζεσαι απαραιτητα το 100% καθαρο)
-καμποσα μπουκαλακια σπρευ κενα για ευκολη χρηση διαφορων διαλυτων/λαδιων νεφτι, ασετον, πετρελαιο, λαδια φινιρισματος** κλπ.

**τα λαδια (λινελαιο, παραφινελαιο, κλπ) τα εχω αραιωσει λιγο με αοσμο νεφτι για να μην κολλησει ο μηχανισμος σπρευ του μπουκαλιου.

Καλησπέρα σας. Μεσημεριανή αγορά από τα Lidl. View attachment 194513
Καλοδουλευτα φίλε μου!

Άνοιξε άμεσα το ρουτερ, κλείδωσε τον μοχλό του σε μια θέση και πες μας αν έχει καθόλου τζογο όπως είχαμε δει σε προηγουμενο μοντέλο!

Παρέλαβα και εγώ την Δευτέρα την ζουζούνα μου!
Αν και καθυστερημένα να σου ευχηθώ κι εγώ να σου ζήσει η κοράκλα!
Η κόρη σου είναι η μόνη γυναίκα εκτός της μάνας σου που θα σε λατρέψει.

Καλοδουλευτα φίλε μου!

Άνοιξε άμεσα το ρουτερ, κλείδωσε τον μοχλό του σε μια θέση και πες μας αν έχει καθόλου τζογο όπως είχαμε δει σε προηγουμενο μοντέλο!
Το δοκίμασα πριν λίγο αυτό που ρώτησες. Έχει έναν μικρό τζόγο διαγώνια. Καθώς ο μοχλός σφίγγει πάνω στην μία κάθετη δοκό (με τα ελατήρια) από τις δύο και κλειδώνει εκεί, η άλλη καθώς παραμένει ελεύθερη να κινηθεί έχει ένα πολύ μικρό τζόγο. Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος με το προηγούμενο μοντέλο. Πιστεύω ότι αν δεν πατάς γερά από τον μοχλό που έχει και το on/off, δεν θα υπάρχει θέμα. Το "κακό" που είδα είναι ότι αν ο ρυθμιστής βάθους ήταν στην άλλη πλευρά θα υπάρχε ένα "στοπ" και από τις δύο πλευρές.

Τετοια περιποιημενα και λαχταριστα πακετακια παραλαβης απο DHL ειναι το καλυτερο φυσικο αγχολυτικο φαρμακο της εποχης μας.. :love:

Θες μεγεθος, θες χρωματα, θες βαρος, θες αισθηση, θες τολμη και γοητεια, ολα τα'χει το ατιμο :)
bX698n7h.jpg

Παραλαβη απο Αμαζον Γερμανιας, ενα πληρεστατο σετακι πριτσιναδορου σπειρωματων που ηταν σε εκπτωση για λιγες μερες, στα 24 ευρω, χωρις τα μεταφορικα.

Q8q4HRdh.jpg

Ο πριστιναδορος ερχεται μεσα σε μια πολυ περιποιημενη και γερη πλαστικη θηκη με μεταλλικα κλειδωματα.
HT8pg3Lh.jpg

Μεσα υπαρχει χωρος για το εργαλει αυτο καθ'εαυτο, τις επτα κεφαλες που παιρνουν πριτσινια σπειρωματος μεγεθους απο 3 εως 12 χιλιστα εσ. διαμετρου.
Επισης υπαρχουν και 70 τεμαχια πριτσινιων, δεκα για καθε μεγεθος κεφαλης, δηλαδη 3μμ, 4μμ, 5μμ, 6μμ, 8μμ,10μμ και 12μμ. Οπως και ενα κλειδακι αλλαγης.
3CTNTc7.jpg

Για πιο βολικα, εβαλα καμμια 30αρια πριτσινια απο ολα τα μεγεθη σε ενα πλαστικο κουτακι που ειχε βιδες το οποιο ταιριαζει γαντι και σφηνωνει σε εναν χωρο.
yp2PFHg.jpg

Το εργαλειο φαινεται παρα πολυ καλης ποιοτητας και αντιστοιχης αισθησης με αυτα που εχω δει και κοστιζουν κοντα στα 100 ευρω!!
Δεν εχω πιασει ουτε εχω δει απο κοντα τον πριτσιναδορο του Lidl που κοστιζε 30 ευρω αλλα δεν ειχε τα μικρα νουμερα. Θα τον φερει ομως ενας φιλος οποτε μπορεσει.

Θα δοκιμαστει αμεσα και θα γινει μια μινι παρουσιαση σημερα αργοτερα στο νημα '΅Εργαλεια Χειρος'.

Καλοδούλευτο Μιχάλη,
Τι προέλευσης είναι το εργαλείο;
Παίρνει οποιαδήποτε πριτσίνια υπάρχουν στην αγορά ή απαιτεί κάτι ειδικότερο;

Ευχαριστώ συναδελφοι, Ευχαριστώ Γιώργο!

Made in China γραφει το εργαλειο και μαλλον κινεζικη και η εταιρεία.

Ομως το όλο πακέτο ειναι πολυ περιποιημένο, πληρέστατο και ποιοτικό. Πριτσινια παίρνει κανονικά του εμπορίου.

Πριν λιγο ολοκλήρωσα και την δοκιμή και είμαι σούπερ ευχαριστημένος!!

Last edited:
  • Like
Reactions: anastasg
Σημερινές παραλαβές αλλά και της προηγούμενης εβδομάδας...
Κατα σειρα από το τοπικό χρωματοπωλειο, Toolplanet ,Παυλατος και το Χρωματοπολειο Πούλιος στην Αθηνα(Λ.Αλεξανδρας)...

Ενισχυμένα γαντια ηλεκτροκολλησης Benmann(τοπικό χρωματοπολειο).

Μπουλουνοκοφτης/ψαλιδι μπετου Knipex 7102200

Πενσα Knipex 0302180

Αμανικο μπουφαν Dewalt

Ζάκετα Fleece Bormann Pro

Polo μπλουζάκι Dewalt (σχεδον στην μιση τιμη απο μεγαλο ογκο παραγγελειας)

20220309_160339.jpg 20220309_152248.jpg

Mεσα στη μοδα ο Κωστης και συμφωνα με Ανοιξιατικη μαστορικη κολεξιόν του 2022 (y)

Με τον Κυριακο εχουμε μεινει πισω με τα μιζερα μπουφανακια της Bosch, της περασμενης δεκαετιας :(

Παραλαβή και τοποθέτηση του πολύ καλού πολυμπριζου που έχει προτείνει ο φίλος nikfor κ άλλα παιδιά.11,5e.
20220310_175130.jpg

View attachment 194636

Καλώς ήρθες νέο μέλος στην οικογένεια! Ο παππούς dhp458 υποδέχθηκε σήμερα το νέο μέλος της παρέας dhp484 σε επετειακή έκδοση. IMG_20220311_073511.jpgIMG_20220311_073428.jpgIMG_20220310_204319.jpgIMG_20220310_204311.jpg

ΥΣ ελπίζω να βγει καλό μην χρειαστεί να το πάω πίσω να πάρω άλλο...

Πολύ ωραίο εργαλείο και παραδόξως για Makita, φτιαγμένο επί ευρωπαϊκού εδάφους (Ρουμανία) από ότι βλέπω.

• Like
Reactions: Nektarios2015
Παρέλαβα 4 δοχεία ανάμιξης πλαστικά, διαφόρων μεγεθών. Πρόκειται να χρησιμοποιηθούν μελλοντικά σε πειραματισμούς με υγρό γυαλί. Όλα από skroutz plus.
20220310_183645.jpg

Καλοδουλευτα!

Πως ακριβως δουλευουν αυτα? Πολλα νουμερακια βλεπω επανω :)

Eισαι σιγουρος οτι καθαριζουν ευκολα και δεν χαλανε γρηγορα? Δεν φανταζομαι οτι ειναι μιας χρησης!

Εξαιρετικα χρησιμα σε βαφεια αυτοκινητων οπου θελουμε δυο και τρια συστατικα.
Βερινι, καταλυτη 1:1 και 10% η 20% διαλυτικο γιαυτο σου εχει και ογκομετρικα τις ποσοτητες αναλογα με το τελικο βαρος πουθελεις να φτιαξεις.

Στα χρωματα νερου ειναι επαναχρησιμοποιησημο αλλα στα διαλυτου δυσκολο να καθεσαι να καθαριζεις καθε φορα...

Τωρα αν ειναι λιγο ευκαμπτο το πλαστικο τους με το υγρο γυαλι που ξεκολλαει θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.