Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Από e-shop και κοντινό αντιπρόσωπο Husqvarna:

1) Εργαλειοθήκη τροχήλατη Stanley. Πολυ καλή ποιότητα και ιδιαίτερα άνετη. Για τεστ τοποθέτησα το μπιτόνι βενζίνης - λαδιού της husqvarna μαζί με τον δίσκο κοπής, 1 κουτί χρώμα και ένα μεγάλο κουτί βίδες. Επίσης ενσωματώνει και ταμπακιέρα για τα διάφορα κοκοψόψαρα,μεγάλες ελαστικές ρόδες για μετακινήσεις και μεταλλικοί σύνδεσμοι για αντοχή στον χρόνο. Πολύ καλή αγορά με κόστος μόλις 36.6 ευρώ (ειδική τιμή γιατί δεν είχαν άμεσα διαθέσιμο το αδερφάκι της).

Έχω μια παρόμοια και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένος! Αντέχει το φόρτωμα και το ... τσούλημα! Καλορίζικη, νομίζω ότι τη πήρες πολύ καλά.
1iicgn.jpg

Εσύ αδερφέ λογικά έχεις την πιο επαγγελματική.

Λογική είναι και η απόσταση τιμής από την δική σου μιας κια κάνει μπαμ ότι είναι πολύ πιο ποιοτική και στιβαρή.
Βέβαια και η ερασιτεχνική είναι πολύ καλή μιας και που στα κρίσιμα σημεία χρησιμοποιεί κορυφαία υλικά που σημαίνει ότι θα αντέξει στον χρόνο (μεγάλες ρόδες, ατσάλινες πιάστρες κ.ο.κ).

Μεγεια τ εργαλεια!
Καλες οι stanley, σαν τις zag ομως δεν εχει!

Έχει μία Zag ο πατέρας μου εδώ και καμιά 15ετία σίγουρα.
Πραγματικά αθάνατη και ακόμα αντέχει, αν και δεν την μετακινούσε πολύ...

Νομίζω βέβαια ότι οι zag είναι σε άλλο επίπεδο τιμής...

16 χρονια εχω μια και εχει τραβηξει τα πανδεινα. Και εκτος σπο γρατζουνιες και χτυπηματα δεν εχει σπασει και χαλασει τιποτα!

Παρελαβα πριν μια βδομαδα περιπου ενα δευτερο μετασχηματιστη για τα 12βολτα εργαλεια της proxxon.

H αγορα του συγκεκριμενου εγινε διοτι εχει 3 θεσεις/πριζες για εργαλεια καθως και διακοπτη on/off, περα απο ροοστατη που ειχε ο απλουστερος.
Πολλες φορες επρεπε να βγαλω ενα εργαλειο απο τον παλιο για να βαλω ενα αλλο και παλι ξανα αλλαγη. Τωρα ολα ειναι στην πριζα και διαλεγεις.

Επισης ο διακοπτης οn/off ειναι πολυ χρησιμος καθως μπορεις να αναβοσβηνεις απο εκει το εργαλειο και οχι απο τον διακοπτη του.
Για παραδειγμα το τριβειο τυπου dremel που εχω σταθερο σε μεγγενη ειναι πολυ πιο ευχρηστο να το αναβοσβηνω απο τον μετασχηματιστη. Το ιδιο και το δωδεκαβολτο σεγακι που το εχω αναποδα σε βαση.

21444062284_ed0a513486_b.jpg

Μεγιές σέ όλους σας,γιά τά νέα εργαλεία.
Σήμερα παρέλαβα μιά πλάνη χειρός Stanley,ήταν κάτι πού έλειπε από τό εργαστήριο.

plani10.jpg

Σημερα συνειδητοποίησα οτι με εχει επηρεασει πολυ το φορουμ!!Κατεβηκα να παρω ενα καθαριστικο για τα τζαμια και που πηγε το ματι μου φυσικα... στην μπλε σειρα professional της σανιτας!:award:

Attachments

• 20151010_095737.jpg
    20151010_095737.jpg
    69.9 KB · Views: 297
Last edited: