Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σωστό! Εγώ ούτε τι κάνει δεν ξέρω... :flipout:
Καλορίζικο και καλοδούλευτο!
Μολις μαθεις τι κανει το router μαλλον θα αναθεωρησεις για το τελος της λιστας εργαλειων σου.Πχ Δισκοπριονο μπορει να μην εχω, αλλα αν ηταν να διαλεξω ως πρωτο εργαλειο μεταξυ των δυο, παλι router θα αγοραζα.

Όχι και τόσο...
Ξεκινάει από 45 ευρώ στο λιντλ και φτάνει κάνα δυο χιλιάρικα....
Αλλά είναι τοπ εργαλείο για επεξεργασία ξύλου!

40 Κυριάκο.
Μέχρι 1200 ευρώ για το κορυφαίο της Festool και μετα πας για custom κομμάτια πολύ πιο ακριβά και από 2000 ιδίως αν βάλεις και τα συνοδευτικά κοκοψόψαρα!

Όχι και τόσο...
Ξεκινάει από 45 ευρώ στο λιντλ και φτάνει κάνα δυο χιλιάρικα....
Αλλά είναι τοπ εργαλείο για επεξεργασία ξύλου!

Σωστά. Το συγκεκριμένο είναι στα 240 ευρώ από ότι βλέπω (μαζί με το lboxx του).

Εγω παντως δεν θα αγοραζα το συγκεκριμενο μπλε τριμερ. Το makita θεωρω οτι ειναι πιο ολοκληρωμένο. https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6512 και για οποιον δεν ενδιαφερει η βαση με κλιση και η βαση offset ακομη πιο δυνατη και καλη λυση ειναι το DeWalt https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=4976 . Αλλα επειδη μιλαμε για τριμερ, Θα αγοραζα το φτηνοτερο επωνυμο με βαση για περιθωρια μονο και θα αγοραζα και ενα μεγαλο απο 1200watt και πανω.

Το κιτρινακι το εχω εγω.
Εχει δυναμη και ξεφευγει και απο τις εργασιες τριμμερ.

Επισης ειναι ιδανικο για ρουτερ χειρος και ετσι το μεγαλυτερο B&D εχει μεινει μονιμα ρουτερ παγκου!

Καλοριζικα ολα τα λαχταριστα καλουδια συναδελφοι! Καλοδουλευτα!!

Παρελαβα και γω πριν λιγες μερες το γωνιακο δραπανακι της proxxon. Ειναι μεγαλη ευκολια καποιες φορες αυτος ο καθετος λαιμος. Ειτε κοβεις ειτε τρυπας ειτε τροχιζεις.

Εδω φοραει ενα τρυπανακι του ενος χιλιοστου. Καθετες τρυπες ακριβειας γινονται πολυ ευκολοτερα απο το κανονικο rotary tool. Επισης τρυπηματα σε στενα σημεια.

21986310379_00f7bf9e8e_b.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης βρηκα ενα laser πριντερακι προσφορα, Samsung ασπρομαυρο, στα 52 ευρω!

Μικρο, ελαφρυ και ταχυτατο.

21552488763_c695d14a86_c.jpg

Σημερινή παραλαβή
Πρώτο επαγγελματικό Bosch στην συλλογή και λογικά έπεται συνέχεια για τουλάχιστον ακόμα ένα...

Κόστος 90 ευρώ μαζί με τα τρυπανάκια της φωτό για διάφορα δομικά υλικά και μεταφορικά. (Παράδοση με UPS σε 8 μέρες).
Καταχώρηση στην Bosch για 3 χρόνια εγγύηση!

Thanks Κυριακο και Δημητρη!

Ναι, ταινιολειαντηρας ειναι το πισω. Ο μικρος της proxxon. Aπιθανο εργαλειο και τρομερα χρησιμο. Οι δε ταινιες της proxxon φαινεται οτι ειναι σχεδον αθανατες, φοβερη ποιοτητα. Λιγο καθαρισμα και σαν καινουριες!!

Νικο, τσαμπα επεκτεινες την εγγυηση... τα μπλε bosch απλα δεν χαλανε :)))

Από εδώ
http://www.ebay.com/usr/maschinenwelt?_trksid=p2057872.m2749.l2754

Ή lefeld.de

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Thanks Κυριακο και Δημητρη!

Ναι, ταινιολειαντηρας ειναι το πισω. Ο μικρος της proxxon. Aπιθανο εργαλειο και τρομερα χρησιμο. Οι δε ταινιες της proxxon φαινεται οτι ειναι σχεδον αθανατες, φοβερη ποιοτητα. Λιγο καθαρισμα και σαν καινουριες!!

Χαχα, αυτό θα το δούμε...
Πάντως ούτε το Parkside που είχα τα έφτυσε αλλά το τσοκ του έχει παραφθαρεί και δεν αξίζει να το αλλάξω!

Αυτό είναι και made in Russia οπότε είναι πραγματικά αθάνατο...

Σημερινή παραλαβή
Πρώτο επαγγελματικό Bosch στην συλλογή και λογικά έπεται συνέχεια για τουλάχιστον ακόμα ένα...

Κόστος 90 ευρώ μαζί με τα τρυπανάκια της φωτό για διάφορα δομικά υλικά και μεταφορικά. (Παράδοση με UPS σε 8 μέρες).
Μεγεια!!! Ειναι το ιδιο που βγαζει κατα καιρους με εκπτωση το eshop στα 75-80 ;

Μεγεια!!! Ειναι το ιδιο που βγαζει κατα καιρους με εκπτωση το eshop στα 75-80 ;

Ναι είναι ολόιδιο απλά το θέμα είναι ότι εκείνο έρχεται σε χαρτόκουτο, δίχως τρυπάνια και είναι με το κλασσικό τσοκ.
Την τελευταία φορά το είχε 70 ευρώ αλλά μόνο το τσοκ να βάλεις συν μεταφορικά πας άνετα στα 90 ευρώ και να μην μιλήσω για τα τρυπάνια συν την βαλίτσα...

Σημερινή παραλαβή

Εγω τωρα γιατι δεν βλεπω τη φωτο ενω απο πανω μου ακριβως στο quote λεει 20151014_221225 / 220524 / 220934.jpg ;;;;;
Αρχιζει να μεγαλωνει η πρεσβυωπια ;;;;;;;
Γενικα εχω ενα θεμα με τις φωτο του Diabolic.

Καλοδούλευτα κύριοι!

Χαχα, εγώ πάντως αν και δηλώνω φανατικός μπλεμποσάκιας (εντελώς αδόκιμος όρος, ξέρω) έχω στείλει το 18βολτο GSB μου μια φορά για αλλαγή συμπλέκτη, εντός της 3ετούς εγγύησης. Καλό είναι να υπάρχει, αν και αχρείαστη.