Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θα τα ζυγίσω βρε, μην ανησυχείς… :p
Έχω αποκτήσει ειδικότητα στα αντίβαρα… όλο το καλοκαίρι «ζύγιζα» ανεμιστήρες. :D

• Haha
Reactions: Σωφρον
Φρέσκα :)

Image7145900054330469105.jpg

Και διάφορα άλλα ψιλά που δεν αξίζουν λεπτομερή αναφορά

Ωρε πραμα που σαλευει, καλοδουλευτα!!

Οι δισκοι smirdex διαρκουν διπλασιο χρονο περιπου απο τους κινεζικους.
Οι χιονοκουβερτες καλυπτουν τις προυποθεσεις που θελει το κρατος? Πρωτη φορα βλεπω τετοιο πραμα!!

• Like
Reactions: nikfor
....
Οι χιονοκουβερτες καλυπτουν τις προυποθεσεις που θελει το κρατος? Πρωτη φορα βλεπω τετοιο πραμα!!

Ναι, Μιχάλη καλύπτουν τις προϋποθέσεις. Και είναι ένα μικρό τσαντάκι, που ζυγίζει μόλις 900γρ!

Και είσαι καλυμμένος, και σε μια ανάγκη είναι χρήσιμες και μπαίνουν πολύ εύκολα.
Αρκεί να πατάς σε χιονισμένη άσφαλτο, (όχι σε χωματόδρομο γιατί θα σχιστούν) και να πηγαίνεις σιγά.

Πόση ώρα περίπου κρατάνε οι μπαταρίες για το κλαδευτήρι; Αν σπάσουν τα μαχαίρια υπάρχουν ανταλλακτικά;

Last edited:
Χορταστική παραλαβή Νίκο, καλοδούλευτα όλα τα πράγματα και αχρείαστες οι χιονοκουβέρτες.
Η μπαταρία κάνει και για συναγερμό σπιτιού να υποθέσω;

Σήμερα μετά την δουλειά με περίμεναν 4 πακετάκια που ήρθαν μαζεμένα, όλα παραγγελίες τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη.
-Κοπτικό Ρούτερ "Finger Grip" 12.7x22.2
-Μετρητής σπειρωμάτων σε ίντσες 4 ως 48 tpi
- Τρυπανάκι ξύλου carbide Φ12 bradpoint κοντό
- 2 τρυπάνια forstner carbide 30 και 35mm

Πρόλαβα να δοκιμάσω μόνο τα τρυπάνια. Το κοντό Φ12 πολύ καλή πρώτη εντύπωση (3.5€), με βλέπω να παίρνω και άλλα να γίνει σετ. Τα forstner ok αποτέλεσμα (καινούργια είναι οπότε λογικό), για 7.5€ το ένα δεν εντυπωσιάστηκα κιόλας.
20221004_195110.jpg

Ήρθε το δεύτερο μικρό τριβειακι από το Banggood.

Μετά την αγορά του TS-SD1 και την επιτυχημένη δοκιμή του παραγγειλα το TS-SD2 καθώς το 1 το άφησα στην Πάτμο.

Αγορά στα 16 περίπου ευρώ.

TOPSHAK TS-SD2 130W Mouse Detail Sander Small Sander.

IMG20221005112615.jpg

Λεπτόσαρκο πακετακι απο Αμαζον εφτασε στην πορτα μολις σε 5 μερες!
WqIW1F3l.jpg

Ενας ακομα κινεζικος μετρητης πιεσης ελαστικων, ιδια μαρκα με τον πρωτο που ειχα παρει ο οποιος ηταν ακριβέστατος.
Τυλιγμενος σε πλαστικη μεμβρανη και με τις οδηγιες του. Οι μπαταριες περιεχονται.
tB5iDCzh.jpg

Η μόνη διαφορα αυτου του μετρητη ειναι οτι λειτουργει με 2 μπαταριες ΑΑΑ αντι με μπαταριες κουμπια που εχουν σχεδον ολοι οι αντιστοιχοι μετρητες.
Εχει φωτακι και υπολογιζει την πιεση σε διαφορες μοναδες (psi, bar etc.). Σβηνει μονο του μετα απο 20" αδρανειας, η οταν πατησες το κουμπι για 3".
ZY2BmI9h.jpg

Οι μπαταριες στο πισω μερος αλλαζουν ευκολα. Στο αλλο μοντελο επρεπε να βγουν 3 βιδες για να αφαιρεθει το πισω μερος για την προσβαση στις μπαταριες.
67noxUZh.jpg

Η διαφορα βεβαια ειναι ουσιαστικα ασημαντη καθως οι μπαταριες αργουν πολυ να αδειασουν και στις δυο περιπτωσεις. Η καταναλωση ανα χρηση ειναι ελαχιστη.

Αυτο που μενει ειναι να τσεκαρω την ακρίβεια των μετρησεων ελπιζοντας να ειναι η ιδια με τον αλλο μετρητη, ο οποιος ειναι πλεον στα χερια εκλεκτου μελους :)

Παραλαβη απο Shopflix της νεας εκδοσης της μικρης τρομπας για λαστιχα της XiaoMi.
(Προς το τελος του παραπανω λινκ υπαρχουν ολες οι πληροφοριες για το προϊον.)

mi-xiaomi-portable-electirc-air-compressor-1s.jpg

Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S
mz5884Gh.jpg

Φαινεται super ποιοτικο γκατζετακι, με καθε λεπτομερεια φινιρισματος προσεγμενη και αψογα συσκευασμενο σαν κινητο της samsung.
wUXQrz2h.jpg

Ερχεται με δυο εξτρα ακροφυσια, ενα πουγκι για αποθηκευση και εγχειριδιο οδηγιων. Υπαρχει και ξεχωριστο εγχειριδιο με πολλα στοιχεια και λεπτομερειες στα Ελληνικα!

Πλεον θα εχω την χαρα να συγκρινω διπλα διπλα τα δυο μινι κομπρεσσερακια, αυτο της ΧiaoMi και το αλλο της Bosch. Ειμαι πολυ περιεργος να δω τις (μικρο)διαφορες τους!
Το πιο ικανο/αποτελεσματικο απο τα δυο θα ειναι υπευθυνο για τα φουσκωματα στο νησι, καθως εκει ειναι οι μεγαλυτερες αναγκες για μια καλη τρομπα.
Καλορίζικο το κομπρεσεράκι. Είμαι βέβαιος ότι πέρα από τις πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις θα σε εκπλήξει ευχάριστα και κατά τη χρήση, ακόμα και απέναντι στο πολύ ακριβότερο πράσινο Bosch.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον το συγκριτικό ανάμεσα στα 2.

• Like
Reactions: Χιωτης
Eυχαριστω!

Πραγματι με εξεπληξε ευχαριστα και στην δοκιμη, την οποια και ποσταρα χτες στο νημα με τα εργαλεια μπαταριας.

Το ζητημα ειναι εαν αντεξει στον χρονο και στην χρηση διοτι εαν χαλασει σε ενα δυο χρονια και θελει αντικατασταση, τοτε αυτοματως καθίσταται πιο ακριβο απο το Βοsch το οποιο ειναι ακριβο για συγκεκριμενους λογους.

Προσωπικα ελπιζω η XiaoMi να συνεχισει την θαυμασια δουλεια που κανει μεχρι στιγμης και να αποκτησει την φημη ενος αξιοπιστου κατασκευαστη γιατι τοτε δεν θα εχω κανενα λογο να επιλεγω ακριβα επωνυμα εργαλεια οταν μπορω να βασιζομαι πλεον με σιγουρια σε φτηνα αλλα εξ'ισου καλα προιοντα.

• Like
Reactions: lazarefa
Την δίκια μου την έχω δυο χρόνια και ακόμα δουλεύει.

φουσκώνω τα ποδήλατα (στα 90 psi) τουλάχιστον μια φορά τον μήνα και καμιά φορά του αυτοκίνητου

Και εγώ την έχω από τον Απρίλιο και δουλεύει τέλεια. Μοναδικό παράπονο η ακρίβεια της ένδειξης της πίεσης.

Όταν ένα αναλώσιμο βγάζει τα λεφτά του μέχρι τέλους δεν έχεις παρά να το ξαναπάρεις...!!!!
Εχθές και σήμερα συνολικά 3 ώρες...!!!

Μαζί και μια οδοντωτη σπάτουλα για άπλωμα κολλας της Kubala από Καξηρη.. https://kaxirismonotika.gr/εργαλεια/4919-σπατουλα-απο-ανοξειδωτο-ατσαλι-οδοντωτη-44-g24-130270mm-5907798302611.html

20221007_163154.jpg

20221007_163135.jpg