....
Οι χιονοκουβερτες καλυπτουν τις προυποθεσεις που θελει το κρατος? Πρωτη φορα βλεπω τετοιο πραμα!!
Καμία.η διαφορα μεταξυ των δυο ποια ειναι? εχουν την ιδια ισχυ νομιζω (και το ιδιο πελμα?)
Καλορίζικο το κομπρεσεράκι. Είμαι βέβαιος ότι πέρα από τις πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις θα σε εκπλήξει ευχάριστα και κατά τη χρήση, ακόμα και απέναντι στο πολύ ακριβότερο πράσινο Bosch.Παραλαβη απο Shopflix της νεας εκδοσης της μικρης τρομπας για λαστιχα της XiaoMi.
(Προς το τελος του παραπανω λινκ υπαρχουν ολες οι πληροφοριες για το προϊον.)
![]()
Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S
![]()
Φαινεται super ποιοτικο γκατζετακι, με καθε λεπτομερεια φινιρισματος προσεγμενη και αψογα συσκευασμενο σαν κινητο της samsung.
![]()
Ερχεται με δυο εξτρα ακροφυσια, ενα πουγκι για αποθηκευση και εγχειριδιο οδηγιων. Υπαρχει και ξεχωριστο εγχειριδιο με πολλα στοιχεια και λεπτομερειες στα Ελληνικα!
Πλεον θα εχω την χαρα να συγκρινω διπλα διπλα τα δυο μινι κομπρεσσερακια, αυτο της ΧiaoMi και το αλλο της Bosch. Ειμαι πολυ περιεργος να δω τις (μικρο)διαφορες τους!
Το πιο ικανο/αποτελεσματικο απο τα δυο θα ειναι υπευθυνο για τα φουσκωματα στο νησι, καθως εκει ειναι οι μεγαλυτερες αναγκες για μια καλη τρομπα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.