Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή παραλαβή. Άξιζε κάθε ευρώ
6ea2b0084b5bfc9e95184180b5cdd0fa.jpg

Στάλθηκε από το SM-A605FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φρέσκα :)

View attachment 202940

Και διάφορα άλλα ψιλά που δεν αξίζουν λεπτομερή αναφορά

την πατησα! :) εκει που κουρευα κατι πρασιναδες, δεν προσεξα το καλωδιο που πηγαινε στο εργαστηρι και δεν καταλαβα πως , εκοψα και το καλωδιο 3Χ2.5μμ μονοκλωνο!
ουτε που το καταλαβα σε σχεση με τα χοντρουτσικα κλαδια. και το ανακαλυψα λιγα λεπτα μετα οταν το ειδα να κρεμεται :) . φυσικα ειχε πεσει το ρευμα στο σπιτι.
λογω των χοντρων συρματων του μονοκλωνου , εφαγε λιγο τη λεπιδα σε ενα σημειο λειπει ενα πολυ μικρο κομματακι. καμια αλλη ζημια η ψαλιδα κοβει μια χαρα

ομως θελει προσοχη γιατι το εργαλειο ειναι πολυ δυνατο. ουτε που καταλαβα το τριπλο μονοκλωνο!

σε περιπτωση που χρειαστειτε, αν δεν βρειτε ανταλλακτικα σε κανα εργαστηρι για αγροτικα μηχανηματα, εχω βρει ενα λινκ με λεπιδες (απο τα πολλα που κυκλοφορουν) που λογικα κανουν και ειναι και οι δυο σε καλη τιμη το σετ στα 15€

Last edited:
Eυχαριστω!

Πραγματι με εξεπληξε ευχαριστα και στην δοκιμη, την οποια και ποσταρα χτες στο νημα με τα εργαλεια μπαταριας.

Το ζητημα ειναι εαν αντεξει στον χρονο και στην χρηση διοτι εαν χαλασει σε ενα δυο χρονια και θελει αντικατασταση, τοτε αυτοματως καθίσταται πιο ακριβο απο το Βοsch το οποιο ειναι ακριβο για συγκεκριμενους λογους.

Προσωπικα ελπιζω η XiaoMi να συνεχισει την θαυμασια δουλεια που κανει μεχρι στιγμης και να αποκτησει την φημη ενος αξιοπιστου κατασκευαστη γιατι τοτε δεν θα εχω κανενα λογο να επιλεγω ακριβα επωνυμα εργαλεια οταν μπορω να βασιζομαι πλεον με σιγουρια σε φτηνα αλλα εξ'ισου καλα προιοντα.
Το δικό σου είναι και η νέα βελτιωμένη έκδοση (1s) σε σχέση με το δικό μου που είναι η αρχική έκδοση.
Πέρα από τη διαφορετική οθόνη (που προσωπικά δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη) η πιο σημαντική βελτίωση αφορά προφανώς την παροχή, που στη νέα έκδοση είναι αν θυμάμαι υπερδιπλάσια (σε μένα όντως αργεί κάπως να συμπληρώσει αέρα στα λάστιχα του αυτοκινήτου, αν μιλάμε από 2 psi και άνω), και αν θυμάμαι επίσης καλά στο αφαιρούμενο λάστιχο (στο δικό μου έχω την αίσθηση ότι δεν αφαιρείται, κάποια στιγμή θα το τσεκάρω, το έχω μόνιμα μέσα στο αυτοκίνητο).
Βέβαια το δικό μου αγοράστηκε και πιο φθηνό (λίγο πάνω από τα 30 ευρώ με τα μεταφορικά μαζί), οπότε δεν έχω παράπονο. Αλλά και στα 45 ευρώ περίπου που βγαίνει σήμερα η νέα έκδοση, θεωρώ ότι πρόκειται για εξαιρετική αγορά. Η αξιοπιστία είναι ένα θεματάκι (θεωρητικά) αλλά με βάση τη συνήθη χρήση που αναμένεται να έχει το εν λόγω γκατζετάκι (έλεγχος/συμπλήρωμα πίεσης ελαστικών που και που) δεν νομίζω ότι θα έχει θέμα στο χρόνο.
Γενικότερα μιλώντας, εδώ και καιρό, προσωπικά όταν ψάχνω κάποιο γκάτζετ και βλέπω ότι βγάζει κάτι ανάλογο και η Xiaomi, εφόσον και η τιμή είναι σε λογικά πλαίσια, συνήθως επιλέγω τα προϊόντα της χωρίς πολλά πολλά. Μέχρι στιγμής δεν θυμάμαι να έχω απογοητευτεί σε κάτι.

Σημερινή παραλαβή. Άξιζε κάθε ευρώ
6ea2b0084b5bfc9e95184180b5cdd0fa.jpg

Στάλθηκε από το SM-A605FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βάλε και το λινκ του μαγαζιού!!!!

Νικόλα ήταν live?
Αν ήταν δεν κατάλαβες το τσαφ?
Η λεπίδα παίζει να χάλασε και από την τάση!

κυριακο μου οχι τιποτα. καικαμια αντισταση, ετσι καπου να κολωσει,κατι.
και η ψαλιδα δουλευει μια χαρα και η μπαταρια της λιγο που τα δοκιμασα μετα.

τωρα το κομματακι που εφυγε λογικο μου φαινεται οταν εκοψε (και χωρις να νιωσω αντισταση καμια) τρια μονοκλωνα δυομισαρια μαζι , μαζι με τα πλαστικα τους.
μου εκανε εντυπωση οτι δεν επεσε το ρελε του πινακα αλλά η ασφαλεια του πινανα της γραμμης αλλα ΚΑΙ η ασφαλεια στη χελωνα του σπιτιου . στο εξωτερικο ρολοι.
δεν ξερω αν πρεπει να φερω ηλεκτρολογο να το δει

Χωρίς να είμαι ηλεκτρολόγος, μου φαίνεται είτε
1) ότι το ρελέ δε δουλεύει
2) η γείωση δεν είναι καλή
3) να βρήκε πρώτα φάση-ουδέτερο και να πρόλαβε να ρίξει την ασφάλεια

Το να ρίξει και την έξω ασφάλεια μήπως σημαίνει ότι η μέσα είναι πολύ μεγάλη ή έχει πρόβλημα?

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ.
Για την κουβέντα γράφω ;)

• Like
Reactions: nickolas
και καλα κανεις ;) .μερσι. κι εγω κατι τετοιες σκεψεις εκανα, αλλά αν η γειωση δεν ηταν καλη κατι θα ενιωθα στην μπανιερα, απο καποια διαροη ρευματος.
κατι που μου ειχε τυχει παλια σε ενα διαμερισμα που νοικιαζα.
βεβαια το σπιτι ειναι πολυ παλιο οπως και η ηλεκτρικη εγκαταση , τουλαχιστον 50 ετων και δεν ξερω τι συμβαινει.
40Α ειναι ο γενικος, φοβαμαι το ρελε.

3) να βρήκε πρώτα φάση-ουδέτερο και να πρόλαβε να ρίξει την ασφάλεια

Το να ρίξει και την έξω ασφάλεια μήπως σημαίνει ότι η μέσα είναι πολύ μεγάλη ή έχει πρόβλημα?
Άριστα 10 και στα δύο με συμπλήρωμα την πιθανή γήρανση της έξω ασφάλειας.

Νικόλα η μπανιέρα "χτυπάει" όταν η ΔΕΗ γειώνει τον ουδέτερο στο δικτυό της και έχει διακοπή ουδέτερου από βλάβη, στην κολόνα.

δηλαδη πανο, πρεπει να φερω ηλεκτρολογο λες?
γμτ και αυτο το μηνα εχω ενα σωρο εξετασεις στους γιατρους.
ειναι κατι που κινδυνευω?

δηλαδη πανο, πρεπει να φερω ηλεκτρολογο λες?
γμτ και αυτο το μηνα εχω ενα σωρο εξετασεις στους γιατρους.
ειναι κατι που κινδυνευω?
Φίλε ,ιατρική εξ αποστάσεως δεν γίνεται δυστυχώς,αν είναι παλιά η εγκατάσταση ένας έλεγχος με διαγνωστικό επιβάλλεται.

• Like
Reactions: KOSSTV and nickolas
Ηρθε μεσα σε 1 (!!!!!) εργασιμη απο το amazon Ιταλιας που το ειχε προσφορα.
Η παραγγελια εγινε την Παρσκευη και το εργαλειο ηρθε σημερα Δευτερα, ετσι γυμνο, χυμα με την δικη του συσκευασια :)

18βολτο κλαδευτηρι Ryobi
in2DgYNh.jpg

Εδω το λινκ απο το Αμαζον Γερμανιας, οπου η περιγραφη ειναι στα Αγγλικα.

Το κλαδευτηρι εχει μηκος 90 εκατοστα και μεγιστη ικανοτητα κοπης κλαδιων τα 32 χιλιοστα.
AHzmvdih.jpg

Εδω οι δαγκανες που ειναι ψαρωτικες θα ελεγα και οτι χωραει μεσα εκει, θεωρητικα κοβεται.
e0OVsOzh.jpg

Εκοψα δυο τρια κλαδια παχους περιπου 2 εκατοστων για να σιγουρευτω οτι δουλευει αλλα η δοκιμη στα ορια του εργαλειου θα γινει τις επομενες μερες :)

φρέσκια παραλαβή από toolplanet, πήγα να παραλάβω ένα 12άρι τρυπάνι και ένα αντάπτορα για το μπουλονόκλειδο.

Στην πορεία όμως την είδα... η αλήθεια είναι ότι είχα ακούσει πολλά για αυτή αλλά δίσταζα... με το που την είδα από κοντά όμως το ήξερα! έπρεπε να γίνει δική μου!!! Δεν άντεξα και υπέκυψα στην 30άρα knipex. Δηλώνω πανευτυχής!!

1665414655568.png

Nαι με ντιζα/συρματοσχοινο δουλευει.
Βγαινει και επεκτεινομενο (2.7 μετρα) αλλα περα απο το οτι ειναι πανακριβο δεν με βολευει και επιπλεον εχω και το αντιστοιχο πολυ καλο κονταροπριονο.

++++++++++++++

Kαλοδουλευτα τα τρυπανια και η γκαζοταναλια. Οντως ειναι αλλο πραμα αυτο το εργαλειο, ολη η σειρα, σε ποιοτητα, σε αντοχη και στο πιασιμο/χειρισμο.
Επρεπε να παρεις και τα μαγουλα που μπαινουν στις σιαγωνες για να προστατευουν και να μην αφηνουν σημαδια σε ευαισθητα υλικα

Last edited:
φρέσκια παραλαβή από toolplanet, πήγα να παραλάβω ένα 12άρι τρυπάνι και ένα αντάπτορα για το μπουλονόκλειδο.

Στην πορεία όμως την είδα... η αλήθεια είναι ότι είχα ακούσει πολλά για αυτή αλλά δίσταζα... με το που την είδα από κοντά όμως το ήξερα! έπρεπε να γίνει δική μου!!! Δεν άντεξα και υπέκυψα στην 30άρα knipex. Δηλώνω πανευτυχής!!

View attachment 203263

εχω δει και μια που βγαινει με κοκκινο κουμπακι στη ρυθμιση,ειναι κατι διαφορετικο?

View attachment 203263
Πόσο την είχε την 30αρα;

Ωραία τα μάγουλα αλλά δεν τα βρίσκεις εύκολα

Πόσο την είχε την 30αρα;

Ωραία τα μάγουλα αλλά δεν τα βρίσκεις εύκολα

Θα κοιταξω να βρω κανενα σχεδιο για να τυπωθουν στον μαγικο θριντι εκτυπωτη :)

Αλλιως εχει στο Αμαζον Γερμανιας αρκετα και διαφορα.

Δεν εχει ταναλιες η Κnipex με κοκκινο κουμπακι. Η wiha πρεπει να εχει και καποιες αμερικανικες.

λαθος διατυπωση,λεω για αυτη
https://www.skroutz.gr/s/11984222/Knipex-QuickSet-Γκαζοτανάλια-2-250mm-8721250.html

και σε 300αρα αυτη
https://www.skroutz.gr/s/27277669/Knipex-Cobra-Γκαζοτανάλια-23-4-304mm-8721300.html

• Like
Reactions: Χιωτης