Metallikas
AVClub Enthusiast
- 14 July 2015
- 952
Σημερινή παραλαβή. Άξιζε κάθε ευρώ
Στάλθηκε από το SM-A605FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φρέσκα
View attachment 202940
- Καλώδιο Τηλεφώνου PET 2x2Χ0,6mm (για να αντικαταστήσω το τμήμα του αρχαίου καλωδίου από το κουτί του ΟΤΕ έξω, μέχρι μέσα στο σπίτι μπας και βελτιωθεί η ταχύτητα. Στα 0,5€ το μέτρο
- Αντιολισθητικές Χιονοκουβέρτες Siepa FIX&GO Tex (για να είμαστε νόμιμοι αλλά και σε περίπτωση ανάγκης, μόνο για άσφαλτο) - γύρω στα 30€
- SunLight SPA 12-7 Μπαταρία UPS 7Ah (με καλές κριτικές) - 13€
- Smirdex Δίσκοι Ζιρκονίου για Λείανση Μετάλλου 125mm - 2€
- Κλαδευτήρι VioleWorks με 2 μεγάλες καλές μπαταρίες (με κουπόνι νέου χρήστη) - στα 77€
Το δοκίμασα πριν λίγο, εντυπωσιάστηκα!![]()
Και διάφορα άλλα ψιλά που δεν αξίζουν λεπτομερή αναφορά
Το δικό σου είναι και η νέα βελτιωμένη έκδοση (1s) σε σχέση με το δικό μου που είναι η αρχική έκδοση.Eυχαριστω!
Πραγματι με εξεπληξε ευχαριστα και στην δοκιμη, την οποια και ποσταρα χτες στο νημα με τα εργαλεια μπαταριας.
Το ζητημα ειναι εαν αντεξει στον χρονο και στην χρηση διοτι εαν χαλασει σε ενα δυο χρονια και θελει αντικατασταση, τοτε αυτοματως καθίσταται πιο ακριβο απο το Βοsch το οποιο ειναι ακριβο για συγκεκριμενους λογους.
Προσωπικα ελπιζω η XiaoMi να συνεχισει την θαυμασια δουλεια που κανει μεχρι στιγμης και να αποκτησει την φημη ενος αξιοπιστου κατασκευαστη γιατι τοτε δεν θα εχω κανενα λογο να επιλεγω ακριβα επωνυμα εργαλεια οταν μπορω να βασιζομαι πλεον με σιγουρια σε φτηνα αλλα εξ'ισου καλα προιοντα.
Βάλε και το λινκ του μαγαζιού!!!!Σημερινή παραλαβή. Άξιζε κάθε ευρώ![]()
Άριστα 10 και στα δύο με συμπλήρωμα την πιθανή γήρανση της έξω ασφάλειας.3) να βρήκε πρώτα φάση-ουδέτερο και να πρόλαβε να ρίξει την ασφάλεια
Το να ρίξει και την έξω ασφάλεια μήπως σημαίνει ότι η μέσα είναι πολύ μεγάλη ή έχει πρόβλημα?
Φίλε ,ιατρική εξ αποστάσεως δεν γίνεται δυστυχώς,αν είναι παλιά η εγκατάσταση ένας έλεγχος με διαγνωστικό επιβάλλεται.δηλαδη πανο, πρεπει να φερω ηλεκτρολογο λες?
γμτ και αυτο το μηνα εχω ενα σωρο εξετασεις στους γιατρους.
ειναι κατι που κινδυνευω?
φρέσκια παραλαβή από toolplanet, πήγα να παραλάβω ένα 12άρι τρυπάνι και ένα αντάπτορα για το μπουλονόκλειδο.
Στην πορεία όμως την είδα... η αλήθεια είναι ότι είχα ακούσει πολλά για αυτή αλλά δίσταζα... με το που την είδα από κοντά όμως το ήξερα! έπρεπε να γίνει δική μου!!! Δεν άντεξα και υπέκυψα στην 30άρα knipex. Δηλώνω πανευτυχής!!
View attachment 203263
Πόσο την είχε την 30αρα;φρέσκια παραλαβή από toolplanet, πήγα να παραλάβω ένα 12άρι τρυπάνι και ένα αντάπτορα για το μπουλονόκλειδο.
Στην πορεία όμως την είδα... η αλήθεια είναι ότι είχα ακούσει πολλά για αυτή αλλά δίσταζα... με το που την είδα από κοντά όμως το ήξερα! έπρεπε να γίνει δική μου!!! Δεν άντεξα και υπέκυψα στην 30άρα knipex. Δηλώνω πανευτυχής!!
View attachment 203263
Πόσο την είχε την 30αρα;
Ωραία τα μάγουλα αλλά δεν τα βρίσκεις εύκολα
Δεν εχει ταναλιες η Κnipex με κοκκινο κουμπακι. Η wiha πρεπει να εχει και καποιες αμερικανικες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.