Μόλις το παραλάβω,θα του το στείλω για να το συγκρίνει με το δικό του.Άσε τους φακούς και πάρε το brushless πιεστικό μπαταρίας λέμε!!!
Η αγορα ενος καροτσιου δεν εχει σχεση μονο με τα χρονια αλλα και με την ευκολια που σου παρεχει....Το καρότσι το πήρα για με τα μεταφέρω τα δοχεία του λαδιού περισσότερο. Γεράσαμε και δεν μεταφέρονται εύκολα πλέον![]()
Όταν δοκιμάσεις τον προγραμματιστή ποτίσματος πες μας αν άξιζε. Έχω πάρει δύο από το lidl και στάζουν μόνιμα. Τους άνοιξα και ο εσωτερικός πλαστικός σωληνας είχε ρωγμή και στους δύο....Σημερινή παραλαβή:
1. Πτυσσόμενο καρότσι μεταφοράς
2. Σπαθοσέγα μπαταρίας Parkside από αντικατάσταση. Την προηγούμενη φορά την είχαν στείλει με το βαλιτσάκι. Τώρα σε χάρτινο κουτί.
3. Προγραμματιστής ποτίσματος.
Ο προγραμματιστής μου φαίνεται ποιο βαρυς από τους αντίστοιχους parkside. Θα δείξει πόσο θ αντέξει.
Με τους parkside είχα πρόβλημα με διαρροές νερού (επειδή τα έσφιγγα πολύ μάλλον)
Η οθόνη του είναι σαφώς πιο ευανάγνωστη. Πλήρως παραμετροποιήσιμος από λίγο που τον τσέκαρα. Το καπάκι της μπαταρίας του είναι κουμπωτό. Ελπίζω να μην έχει πρόβλημα. Η σύνδεση στην βρύση ορειχάλκινη φαίνεται. Όχι πλαστική όπως των Parkside.
![]()
Άσε,μόλις μίλησα με την ξαδέλφη.Η αποστολή με καράβι κάνει 3 μήνες για να έρθει και ακόμα δεν τα έχει στείλει.Μεχρι να ερθει το δικο σου, μπορει να εχω ηδη το brushelss στο εργαστηριο να κανει παρεα στο απλο![]()
Αν ποτέ βάλεις να τυπώσεις για εσένα βάλε να γινει ένα ζευγάρι και για εμένα και πες μου το κόστος σε πακοτινια!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.