Άμα το προσέχεις θα βγάλει πολλά παραπάνωΣημερινή παραλαβή.
Αν βγάλει δυο χρονιές θα είμαι πολύ ευχαριστημένος.
View attachment 214790
View attachment 214791
Καλορίζικο.
Άμα το προσέχεις θα βγάλει πολλά παραπάνωΣημερινή παραλαβή.
Αν βγάλει δυο χρονιές θα είμαι πολύ ευχαριστημένος.
View attachment 214790
View attachment 214791
Καλησπέρα ΜπάμπηΤο ευχαριστώ είναι λίγο, αν και νομίζω ότι σε βάζω σε κόπο και νιώθω άσχημα. Να δω πως θα βγάλω την υποχρέωση!!!
Μένουμε σε επικοινωνία.
Με printscreen απο το video. Νομίζω ότι η εσωτερική διάμετρος του κυλίνδρου πρέπει να είναι 37,1mm και η εξωτερική περίπου 41mm (37 + 4) με μήκος κυλίνδρου 36mm για να χωράει 3 ρουλεμάν πλάτους 12mm έκαστο.Δεν πολυκαταλαβαίνω απ’ το σχέδιο τι ακριβώς θέλεις.
Τρία ρουλεμάν σ´ένα κύλινδρο όμως μπορούμε να τα βάλουμε, αρκεί να μου πείς διάμετρο κυλίνδρου και ρουλεμάν.
Αν το 37mm είναι η διάμετρος του ρουλεμάν με 12 mm τρύπα και 12mm ύψος πες μου μόνο τη διάμετρο που θες για τον κύλινδρο.
Ευχαριστώ!!!!!!!!ΟΚ… κατανοητό. Θα το φτιάξουμε…
Σήμερα έφυγα απο Αθήνα και γυρίζω στις 18 του μήνα.
Μετά τις 18 στείλε μου μήνυμα να οργανωθούμε.
Καλυτερα, το μηκος να ειναι 40mm για να εχεις την επιλογη της 40αρας λαμας, που ειναι πιο διαδεδομενη. Ενδιαμεσα στα ρουλεμαν θα βαλεις ροδελες... με μήκος κυλίνδρου 36mm για να χωράει 3 ρουλεμάν πλάτους 12mm έκαστο.
Καλησπέρα Θανάση και ευχαριστώ που ασχολήθηκες.Καλυτερα, το μηκος να ειναι 40mm για να εχεις την επιλογη της 40αρας λαμας, που ειναι πιο διαδεδομενη. Ενδιαμεσα στα ρουλεμαν θα βαλεις ροδελες
Θα μου πεις για 2mm πανω και άλλα τοσα απο κατω, δεν θα εχει προβλημα. Αναλογως την πιεση, θα σου αφησει σημαδακι στην λαμα
και μια επέκταση κόλετ από 1/2" σε 1/2" (για το ρούτερ). Πολύ καλή ποιότητα φαίνεται , αλλά για περιορισμένες περιπτώσεις επειδή θα ζορίζεται πολύ ο άξονας του ρούτερ.
Έχεις δίκιο!!!!!!!!!Καλοδουλευτα!
Κριμα ομως να μην εχουμε ενα λινκ η μια ενδειξη του κοστους.
το ψαλιδι ποσο στιβαρο ειναι? δηλαδη αν σε πιεση λυγιζουν οι λεπιδες του, ή αν εχει τζογο στον συνδεσμοΑπό τις αγορές μέσω κινητού στο ALI
Το παχύμετρο, αν και πλαστικό, πολύ καλό. Το ότι έχει 1 δεκαδικό δεν με ενοχλεί. Σύγκριση με το άλλο ηλεκτρονικό που έχω, το οποίο έχει αποδεδειγμένη ακρίβεια.
Η ζυγαριά έχει και αυτή πολύ καλή ακρίβεια (μέχρι 5kgr την δοκίμασα).
Το μοιρογνωμόνιο, δεν έχω ιδέα πως χρησιμοποιείται. Πχ οι 90ο είναι στο 0.
Το σύρμα κόλλησης θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή.
Το ψαλίδι με αρκετή προσπάθεια, ίσως καταφέρει να κόψει νερό![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.