Καλορίζικα σε όλους τα εργαλεία..
Δεν παρέλαβα σήμερις κάτι, αλλά μιας και είχα καμια βδομάδα να μπω ας πω κι εγώ τί πήρα:
Το Σάββατο το πρωί, αφού γύρισα πολλά εργαλειομάγαζα, πήρα από τον παλέτα ένα δισκοπρίονο jcb 1400w με 190άρη δίσκο και οπή 30άρα.. Τούμπανο.. Πολύ καλό και σταθερό.. Καμία σχέση με το μεγάλύτερο σε ηλικία από εμένα black & decker που είχα.. Μέτα ξυλόκολλες, γωνιές, βίδες, γυαλόχαρτα, κατσαβίδια, δίσκους κοπής, γαλλικά κλειδιά... Κανονικό shopping therapy.. Δε μαρτυράω πόσα λεφτά χάλασα (θα μας πιάσει το πόθεν έσχες..)
Το Σάββατο το απόγευμα, βρέθηκα με τον petasis (Γιώργο χίλια ευχαριστώ και δημοσίως) και παρέλαβα το φαλτσοπρίονο του Lidl.. Το δουλεύω όλη την εβδομάδα σε ένα καινούργιο πρότζεκτ (φωτο προσεχώς). Τί έχανα τόσο καιρό; Από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για όποιον ασχολείται με επιπλοκατασκευές..
Την κυριακή πήγα και μια βόλτα από Μοναστηράκι και από Αθηνάς και στο στενό απέναντι από Βαρβάκειο βρήκα και αγόρασα δύο πλάνες χειρός (μια ξύλινη - του 1854 λέει πάνω - και μία μεταλλική) στο αστρονομικό ποσό των 10 ευρώ.. Όταν ξεμπερδέψω με το πρότζεκτ μου, θα τις ανακατασκευάσω αν και ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση..