Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απαραίτητο για τις νέες μου κατασκευές. Μετά από κάποιες προσπάθειες κατασκευής του και βλέποντας τον μεγάλο ρόλο που παίζει το τρυπάνι του,ι με τα cc να μη μπορώ να παραγγείλω το τρυπάνι αποφάσισα να το αγοράσω. Πήγα από το μαγαζί και το πήρα και συζητώντας μαζί του μου είπε "δεν το προλαβαίνει" και άγνωστο πότε θα παραλάβει πάλι.
Wolfcraft 4642000
http://www.vardakas-tools.gr/products/productid/1947
0cGap7nP.jpg

Και πολυ καλα εκανες!

Εναι πολυ καλο εργαλειο.
Μια συμβουλη που εφαρμοζω στις κατασκευες μου ειναι να προσπαθω να αφηνω οσο πιο πολυ ψωμι γινεται με το στοπ του τρυπανιου πιο μπροστα.
Και πριν βιδωσεις την βιδα μια ροδελιτσα.
ολα αυτα για να μην σπασει το ξυλο στο βιδωμα σε μικρου παχους κομματια!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ για τις οδηγίες/συμβουλές, Κυριάκο.

Να σαι καλά Κυριάκο ευχαριστώ
Καλορίζικο και καλές κατασκευές Παναγιώτη,όντως πολύ χρήσιμο εργαλείο
Τό τελευταίο κομμάτι πήρες ?

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να εισαι καλα Παναγιωτη!
Καλα μαστορεματα!!!
Ευχαριστώ, όταν τελειώσω θα ποστάρω..

Να σαι καλά Κυριάκο ευχαριστώ
Καλορίζικο και καλές κατασκευές Παναγιώτη,όντως πολύ χρήσιμο εργαλείο
Τό τελευταίο κομμάτι πήρες ?

Ευχαριστώ Δημήτρη. Όχι είχε και άλλο στο κουτί.

Εγώ σήμερα παρέλαβα από το e-shop.gr το παρακάτω τριβειάκι και με το οποίο ολοκληρώνω την συλλογή μου από τριβεία.
τιμή 19.95 στο crazy sundays. πρώτη εντύπωση πολύ καλή, πολύ άνετο κράτημα και ελάχιστοι κραδασμοί.

Attachments

• 20151027_211113[1].jpg
    20151027_211113[1].jpg
    157 KB · Views: 201
Kαλοριζικο, πολυ καλη τιμη. Πες αν λειτουργει σωστα το συστημα για τα πριονιδια οταν το δοκιμασεις.

Για την ολοκληρωση της συλλογης, εσυ ειδικα που εισαι και στις μικροκατασκευες...δεν νομιζω οτι εχεις τελειωσει απο τριβεια..:)))

WP_20151013_14_53_47_Pro.jpg
Παραλαβή της προηγούμενης εβδομάδας. Makita 9020 στα 2200w, για να ξεκουραστεί ο 15 ετών 800αρης Bosch που πολλές φορές ξεπέρασε τα όρια του.

Δημήτρη καλορίζικο.
Το έχω εδώ και ένα εξάμηνο και είναι καλό τριβιακι. Λιγάκι δύναμη ίσως ήθελε αλλά μην ξεχνάμε το μέγεθος του!
Θανάση καλορίζικος ο μεγάλος τροχός!!!
Δεν νομίζω να ξεκουραστεί ο μικρός όμως!!! Στο 90% των περιπτώσεων εμένα με εξυπηρετεί ο μικρός 125 αρης.

Σ' ευχαριστώ Κυριάκο. Για το ότι ο 125αρης ( που δουλεύεται με ένα χέρι) ειναι πιο πρακτικός , δεν το συζητάμε! Απλά για κοπή μαρμάρου, πέτρας και μετάλλων μεγάλου πάχους, ο μεγάλος είναι όλα τα λεφτά..

Kαλορίζικα παιδιά και καλοδούλευτα τά εργαλεία σας
Μιχάλη όταν κόβεις μάρμαρο καί εννοείς νερό λάστιχα ποτιστήρια,το κανεις νά υποθέσω γιά τήν σκόνη η γιά κάτι άλλο ?
Καί επίσης τό νερό ισχύει καί όταν κόβεις πέτρα η μπετόν η πλάκα 50 άρα τήν κλασσικη.

Δεν είναι επικίνδυνο να περάσει νερό στο μηχάνημα και να καεί ή ακόμα και να πάθει ηλεκτροπληξία ο χρήστης?

Δεν είναι επικίνδυνο να περάσει νερό στο μηχάνημα και να καεί ή ακόμα και να πάθει ηλεκτροπληξία ο χρήστης?

Nαι υπαρχει αυτη η πιθανοτητα, γιαυτο πρεπει να γνωριζεις πολυ καλα τι κανεις.

Νεκταριε, το νερο το ριχνεις στο μαρμαρο στο σημειο κοπης, οχι πανω στον τροχο. Ο τροχος δροσιζεται εμμεσα. Τα τρυπανια πετρας τα βουτας σε κουβαδακι με νερο καθε λιγο και λιγακι.

Το καλυτερο ομως απ'ολα ειναι ενας ειδικος τροχος ξηρας κοπης πετρας/μαρμαρου. Υπαρχουν αν και δεν τους εχω δοκιμασει ποτε.