Χρειαζονται αλλα δυο -τα οποια ειναι καθ'οδον απο το Eshop- για να καλυφθουν σωστα οι χωροι 

Έλα έλα...μην το κρύβεις...για ανεμιστήρες τα χρησιμοποιείς...Χρειαζονται αλλα δυο -τα οποια ειναι καθ'οδον απο το Eshop- για να καλυφθουν σωστα οι χωροι![]()
Σημερινη παραλλαβη απο Kentrovidas..
Mια βαση velcro pad 50mm Μ14,γυαλοχαρτα σετ των 12 κομματιων 80grid και 150grid της Proxxon....
![]()
PROXXON - Δίσκοι Λείανσης Κορουνδίου K80
Αυτοκόλλητου τύπου. Χρησιμοποιούνται σε επίπεδες και κυρτές επιφάνειες. Διάμετρος 50mm. Περιλαμβάνει 12 τεμάχια (Κ80).www.kentrovidas.gr
![]()
PROXXON - Δίσκοι Λείανσης Κορουνδίου K150
Αυτοκόλλητου τύπου. Χρησιμοποιούνται σε επίπεδες και κυρτές επιφάνειες. Διάμετρος 50mm. Περιλαμβάνει 12 τεμάχια (Κ150).www.kentrovidas.gr
![]()
Βάση Velcro 50mm
Βάση Velcro διαμέτρου 50mm. Σπείρωμα M14. Μαλακή πολυουρεθάνη (πάχος ≈30mm).www.kentrovidas.gr
View attachment 222509 View attachment 222510
Ευχαριστώ...Μεγειές
Ωραία φαίνονται.
Σε ποιο εργαλείο θα τα βάζεις αυτά Κωστή;
Μερικά πινέλα-σφουγγάρια. Είχα να περάσω danish oil σε κάτι ξύλινα κουτάκια με πολλά στενά σημεία και εσωτερικές γωνίες , μου είχε βγει η παναγία με το πανάκι να πιέζω με ένα κατσαβίδι στις γωνίες και να μαζεύω χνούδια. Με αυτά η δουλειά έγινε πολύ εύκολα και γρήγορα. Σαν πρώτη εμπειρία, άφηνε πολύ υλικό -θέλει λίγο καλύτερη διαχείριση με το άπλωμα και την αφαίρεση του επιπλέον υλικού. Επίσης, είναι μιας χρήσης (αλλά είναι φτηνά).
View attachment 222165
Τελικά ήταν αποτυχία η εφαρμογή με το σφουγγαράκι. Απορροφά πολύ λάδι οπότε αφήνει παραπάνω από ότι χρειάζεται υλικό στο ξύλο. Μου πήρε αρκετή ώρα μετά να τρίβω φουσκάλες και γραμμές για να διορθώσω τη ζημιά. Προς αποφυγή...
Ναι, σωστά. Αυτό ξέχασα να το κάνω, οπότε θα κάνω άλλη μια δοκιμή μήπως δεν έφταιγε το σφουγγαράκι.Κακώς το πέρασες και το άφησες.
Όταν περνάμε λάδι το ξύλο μετά από 5 λεπτά πρέπει να το σκουπίζουνε.
Αντέχει αυτό το πραγματάκι να φουσκώσει λάστιχο; Το δοκίμασες δεύτερη φορά, μην τυχόν είναι μιας χρήσης;Παρέλαβα σήμερα την επαναφορτιζόμενη τρόμπα από Aliexpress στα 16.5€ ! (δωρεάν μεταφορικά, έκανε να έρθει 2 βδομάδες)
Μοιάζει καλής ποιότητας και συνοδεύεται από εξαρτήματα και πάνινο πουγκί για την αποθήκευση.
Έχει και καλώδιο για τη φόρτιση που είναι USB type C κάτι που υποδηλώνει πως είναι σχετικά πρόσφατης σχεδίασης.
Έχει και φακό με 2 αδύναμα λευκά led (ίσα ίσα να δεις που είναι η βαλβίδα στο σκοτάδι), και 2 κόκκινα που αναβοσβήνουν αν θέλεις, σε ρυθμούς SOS)
Από το λίγο που τη δούλεψα μου φάνηκε πολύ καλή
View attachment 222845
Σε τέτοια τιμή, νομίζω πως είναι ευκαιρία.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.