Έως τις 14 ημέρες, μετά δεν είναι σίγουρο.Δεν αφήνει υπολείμματα.
Έως τις 14 ημέρες, μετά δεν είναι σίγουρο.Δεν αφήνει υπολείμματα.
Διάβασε γέρο μου !!!!Μερικά ψιλολοΐδια από Leroy
-teak oil V33
-μπλε χαρτοταινία 3Μ
-απλή χαρτοταινία
-στόκοι για ξύλο
Ξέρει κανείς τι παραπάνω υποτίθεται προσφέρει η μπλε (και ακριβή) χαρτοταινία από την απλή άσπρη;
View attachment 223041
Ναι, την θεωρία την έχω διαβάσει.Το teak oil ειναι κυριως μιγμα λαδιων ενω το danish oil περιεχει και βερνικι το οποιο βερνικι μετα απο λιγες στρωσεις αφηνει κρουστα. Το αλλο δεν αφηνει/δεν κανει κρουστα.
Χρήσιμο το λινκ, ευχαριστώ παλικάρι μου.Διάβασε γέρο μου !!!!
Εμένα κάποια που θεωρώ ότι τα είχα κλείσει καλά ξεράθηκαν. Αν δεν έχουν ξεραθεί τελείως, βάζω λίγο νερό και τα ανακατεύω καλά. Είχαμε γράψει στο φόρουμ και για την πατέντα που βάζεις νερό κατά την αποθήκευση για να ζήσουν παραπάνω, αλλά δεν μου κάθεται καλά να το δοκιμάσω.Καλοδουλευτα!
Αυτα τα στοκακια tempo της Μερκολα ειναι απιθανα!
Οχι μονο κανουν καλη δουλεια, αλλα και εχουν αντοχη στο ραφι. Τα δικα μου δεν εχουν ξεραθει καθολου παρ'ολο που τα εχω ανοιξει πανω απο 6 χρονια.
Μονο φροντιζε να κλεινει καλα καθε φορα το πλαστικο καπακι.
++
Για πες αποψη για την μπλε χαρτοταινια οταν την χρησιμοποιησεις.
Κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει τα λεφτα της -οχι οτι δεν ειναι καλη- σε σχεση με την απλη. Μια φορα την αγορασα και that's it.
Όπως στα είπε ο Μιχάλης.Δημήτρη, γράψε εντυπώσεις για το Teak oil σε αντιπαράθεση με το Danish oil.
Για πες αποψη για την μπλε χαρτοταινια οταν την χρησιμοποιησεις.
Κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει τα λεφτα της -οχι οτι δεν ειναι καλη- σε σχεση με την απλη. Μια φορα την αγορασα και that's it.
Μιχάλη ένα θα σου πω, έχω ξεχάσει μπλε ταινία που είχα δέσει δύο στόρια μεταξύ τους για αποθήκευση ένα χρόνο και βγήκε χωρίς να αφήσει ίχνος κόλλας, τα υπόλοιπα που τα είχα με την κίτρινη παιδεύτηκα να τη βγάλω ...
Οι μπλε και οι κίτρινες χαρτοταινιες είναι σαφώς ανωτέρες από τις απλές...Ναι, δεν λεω οτι δεν ειναι καλη, περα απο το οτι δεν αφηνει υπολλειματα, ισως να μονωνει καλυτερα απο την απλη και δεν αφηνει να περασει μπογια απο κατω.
Ομως δεν εχω κανενα προβλημα με τις απλες οποτε δεν χρειαστηκα να παω σε κατι αρκετα ακριβοτερο.
Τα 12 ευρώ είναι πολλά...αλλά εξαρτάται το πάχος που είχες πάρει.. εάν ήταν 5 ποντους ξέρω ότι κοστίζει..εκτος και εάν ήταν 3Μ η Anker..Πριν απο 3-4 χρόνια στο χρωματοπωλείο που αγόραζα χρώματα για να βάψω το υπνοδωμάτιο μου είχαν δώσει μια ροζγια να κάνω τα κοψίματα στην διχρωμία.
Τότε την είχα πληρώσει γύρω στα €12 και μου είχε κακοφανεί ιδιαίτερα.
Σε ερώτηση μου τι παραπάνω έχει αυτή η ταινεία μου εξήγησαν οτι έχει λιγότερη κολα με αποτέλεσμα να ξεκολλάει εύκολα, να μήν αφήνει ίχνη στο στο χρώμα αλλά και να μην ξεκολλάει το φρεσκο χρώμα.
Σίγουρα έκανε την δουλειά μια χαρα αλλά τα €12 ακόμη τα θυμάμαι!![]()
Για 3d printerΓια 3D printer ειναι ολος αυτος ο εξοπλισμος η για laser printer/engraver??
Αυτό δεν έχει αποφασιστεί ακόμαΑπό μελαμίνη;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.