Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτη πρεπει να ηταν η πιο συντομη παραδοση πακετου απο courier!!

Μου εστειλε SMS ο Skroutz οτι το πακετακι θα φτασει σε δυο λεπτα, οποτε βγηκα απο το εργαστηριο και περιμενα στην πορτα
errdfZ9l.jpg

Ο οδηγος με ειδε, σταματησε το καρο στη μεση του δρομου για ελαχιστα δευτερολεπτα, κατεβασε το παραθυρο του συνοδηγου, με ρωτησε αν ειμαι ο παραληπτης και μου το εδωσε :)

Δυο μινι πενσακια grip (σκύλες Ελληνιστι) απο την Μilwaukee, σε περιποιημενη blister συσκευασια!
K3iDGath.jpg

Η τεχνολογια TorqueLock των grips επιτρεπει καλυτερο/ασφαλεστερο κρατημα της πενσας καθως μπορεις να σφιξεις με επιπλεον δυναμη τις σιαγωνες με ενα κατσαβιδι.
Gjww0iXh.jpg

Το δακτυλιδι μπορει να χρησιμευσει και για το κρεμασμα του εργαλειου απο γαντζακι για αποθηκευση/τακτοποιηση.

Ο κοκκινος δακτυλιος ειναι απο ατσαλι, το ιδιο υλικο με το σωμα, απλα ειναι βαμμενος κοκκινος.
LTwinGth.jpg

Τα Aμερικανικα εργαλειακια ειναι φυσικα κατασκευασμενα στην Ταϊβάν :)
8ln8qbul.jpg

Τα 12-13 ευρω το τεμαχιο ειναι πολλα, εκτος αν καποιος οντως χρειαζεται το εξτρα σφιξιμο, καθως λογω του δακτυλιου ειναι πολυ μεγαλυτερο απο τα κοινα grips.
Προσωπικα κανω την δουλεια μου μια χαρα με ενα παμφθηνο σετακι σκύλες Parkside που ειχα παρει πριν πολλα χρονια, ας ειναι η ποιοτητα του ατσαλιου εμφανως κατωτερη.

Αναμένουμε εντυπώσεις.. Κυρίως για διάρκεια μπαταρίας. Στα βενζίνης έχουν βγει αρκετά καλά τα nakayama, αν έχει και αρκετή διάρκεια με βλέπω για αγορά.
(Ήμουν έτοιμος για αγορά του 20v parkside που έχω και μπαταρίες, αλλά δεν υπάρχει πουθενά ανταλλακτική αλυσίδα και δεν έχει αυτόματη λίπανση.)

(Ήμουν έτοιμος για αγορά του 20v parkside που έχω και μπαταρίες, αλλά δεν υπάρχει πουθενά ανταλλακτική αλυσίδα και δεν έχει αυτόματη λίπανση.)
Τεράστιο πρόβλημα ή αλυσίδα και στο 12ν αλλά και στο 20ν..
Νομίζω ότι το Houston Service σε παραπέμπει σε εξωτερικό συνεργάτη που την δίνει 20-25..ευρώ..οτι ναναι
..στην ομάδα του F/B είχε γίνει η αναφορά...

Αναμένουμε εντυπώσεις.. Κυρίως για διάρκεια μπαταρίας. Στα βενζίνης έχουν βγει αρκετά καλά τα nakayama, αν έχει και αρκετή διάρκεια με βλέπω για αγορά.
Ναι μόλις μου το επιτρέψει ο καιρός θα κάνω σχετικές δοκιμές!

• Like
Reactions: dimitris.v
Παρέλαβα αλλά δεν ξέρω τι παρέλαβα… 😃
Με σχεδόν 20€ το βρήκα τεφαρίκι.
Μικρούλικο και τρομερά δυνατό.

IMG_0296.jpeg

Έτσι νόμιζα τουλάχιστον όταν το παρήγγειλα.
Εγώ διαβάζω 27-280 Nm.

IMG_0298.jpeg

Είναι όμως τόσο;
Χλωμό το βλέπω, μάλλον το σωστό είναι αυτό που γράφει το εργαλείο πάνω, 28-50 Nm.
Όχι οτι με πειράζει, με σχεδόν 20€ ακόμα κι έτσι νάναι εξακολουθεί να είναι πολύ καλή η τιμή αλλά Προς τι η κοροϊδία;

Attachments

• IMG_0295.jpeg
    IMG_0295.jpeg
    1.5 MB · Views: 25
  • IMG_0294.jpeg
    IMG_0294.jpeg
    1.9 MB · Views: 25
Μπάμπη πάντα σε τετοια εργαλεια για βρούμε το μεγαλυτερο πραγματικό νούμερο προσθέτουμε τα 2 πρώτα ψηφία και επειτα προσθέτουμε δίπλα τα τρίτο...
Επειτα διαιρούμε δια 2 και βρίσκουμε το νούμερο μας....!!:ROFLMAO::ROFLMAO:

Bασιλη καλοδουλευτο, αλυσοπριονακι brushless, με δυο μπαταριες, δυο αλυσιδες και βαλιτσακι.. not bad! (y)
Ειμαι περιεργος για την αποδοση του μοτερ οταν κοβεις κοντα στο οριο, δηλαδη περιπου στα 10εκ. παχος.

Μπαμπη θα λυσουμε την απορια και θα βρουμε την αληθινη ροπη με αποκλειση ~10Nm!
Φερε το απο εδω να το τεσταρουμε με αλλα που γνωριζουμε ποση ροπη εχουν, βιδωνοντας στριφωνια σε κορμουδακια βελανιδιας!

• Like
Reactions: Babis K.
ΟΚ Μιχάλη… να θυμηθώ μόνο να το φέρω.
Δεν άντεχα βέβαια να μην πάρω μια ιδέα, με έτρωγε.
Το δοκίμασα σε κόντρα με τα Makita DHP486 με 130 Nm και Makita DTD 146 με 160 Nm και δε μάσησε μία.… ;)

IMG_0299.jpeg

Last edited:
To είχα αγοράσει το Μάιο και το χρησιμοποιώ αρκετά.
Όμως, μετά από αυτούς τους μήνες που το δουλεύω, θα έλεγα πως αν και σε ελαφρά βιδώματα κλπ είναι τέλειο, δεν υπάρχει καμία σύγκριση με το Makita όταν χρειαστείς μεγάλη δύναμη.

Επίσης, το τσοκ του άρχισε να κάνει κάτι δυσκολίες στο να μπουν και να βγουν οι μύτες, οπότε του έβαλα μόνιμα πάνω του ένα ανταπτοράκι της Wera και είναι μια χαρά.

Γενικά, αξίζει τα χρήματα με το παραπάνω. Μικρό, ελαφρύ και βολικό. Ε, τώρα, αν θέλετε και πολλά Nm πάρτε κάτι πιο ακριβό :-p

• Like
Reactions: newbie
Εαν ξεπερνα τα 100Νm δεν νομιζω να χρειαστεις κατι περισσοτερο για ολα τα κοινα βιδωματα.
Αρα αξιζαν τα 20 ευρουδακια!!

Συγνώμη αλλά δεν πρέπει να το θεωρούμε ότι κάνει 20 ευρώ. Αν το βγάλεις από το κουτί μπορείς να κάνεις δουλειά; Όχι.
Τα 20 ευρώ προϋποθετουν ότι έχεις μπαταρία από άλλο μηχάνημα. Άρα δεν κάνει 20 ευρώ.