Συγνώμη αλλά δεν πρέπει να το θεωρούμε ότι κάνει 20 ευρώ. Αν το βγάλεις από το κουτί μπορείς να κάνεις δουλειά; Όχι.
Τα 20 ευρώ προϋποθετουν ότι έχεις μπαταρία από άλλο μηχάνημα. Άρα δεν κάνει 20 ευρώ.
Επίσης, το τσοκ του άρχισε να κάνει κάτι δυσκολίες στο να μπουν και να βγουν οι μύτες, οπότε του έβαλα μόνιμα πάνω του ένα ανταπτοράκι της Wera και είναι μια χαρά
Συγνώμη αλλά δεν πρέπει να το θεωρούμε ότι κάνει 20 ευρώ. Αν το βγάλεις από το κουτί μπορείς να κάνεις δουλειά; Όχι.
Τα 20 ευρώ προϋποθετουν ότι έχεις μπαταρία από άλλο μηχάνημα. Άρα δεν κάνει 20 ευρώ.
100Nm με την καμια.
Δεν ειναι παλμικο, ενα απλο κατσαβιδι ειναι παιδια.
Και τα 50 να πιανει που γραφει επανω ευτυχημα θα ειναι.
και εμένα της makita
Όταν δεν έχει μπαταρία πάνω δεν κάνει κανένα θόρυβο παντωςΤο γεγονός πως σας το κάνει αυτόν τον θόρυβο, δεν σημαίνει πως έτσι έπρεπε να είναι.
Οι δικοί μου δεν κάνουν τίποτα.
Συνήθως, είναι "αρπαγμένοι" μετασχηματιστές (ή απλώς κακά κομμάτια, δεν ξέρω).
Τις συσκευές που έχουν αυτό το πρόβλημα και δεν έχουν διακόπτη ON-OFF, τις φοβάμαι και τις βάζω στην πρίζα μόνo κατά τη χρήση τους.
Αφού του Wagelis έχει εγγύηση, θα συμφωνήσω με τον Κυριάκο: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
Το εχω και εγω και ειναι πραγματικά εξαιρετικο κανοντας την διαδικασία παιχνιδακι.Pocket hole
Πολύ καλή συσκευασία!!!!
View attachment 243149 View attachment 243150
Πλήρες
View attachment 243151
Αφού το παρήγγειλα και είχε φτάσει ήδη Ελλάδα, θυμήθηκα μια κουβέντα που είχαμε κάνει εδω, όπου ο Δημήτρης @dk31 μου είχε πει ότι καλύτερα να πάω σε μόρσες.
Μετά θυμήθηκα ότι το έχει και ο Νίκος @nikfor και το είχε παρουσιάσει εδώ, μένοντας ιδιαίτερα ικανοποιημένος.
Θα χρησιμοποιηθεί σύντομα και ελπίζω να συμφωνήσω με τον Νίκο, αλλιώς τσάμπα τα 55€ και πάμε για μόρσες.
εμενα της μακιτα τον κάνει εδώ και 13 χρόνια. Αν ήταν κάτι αρπαγμένο λογικά τοσα χρόνια θα είχε εμφανίσει δυσλειτουργία. λεω εγώ τώρα...Το γεγονός πως σας το κάνει αυτόν τον θόρυβο, δεν σημαίνει πως έτσι έπρεπε να είναι.
Οι δικοί μου δεν κάνουν τίποτα.
Συνήθως, είναι "αρπαγμένοι" μετασχηματιστές (ή απλώς κακά κομμάτια, δεν ξέρω).
Τις συσκευές που έχουν αυτό το πρόβλημα και δεν έχουν διακόπτη ON-OFF, τις φοβάμαι και τις βάζω στην πρίζα μόνo κατά τη χρήση τους.
Αφού του Wagelis έχει εγγύηση, θα συμφωνήσω με τον Κυριάκο: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
Ποιόν έχεις;
Μήπως εννοείς το θόρυβο του ανεμιστήρα;
Θα χρησιμοποιηθεί σύντομα και ελπίζω να συμφωνήσω με τον Νίκο, αλλιώς τσάμπα τα 55€ και πάμε για μόρσες.
Έχεις δίκιο, αλλά δεν το πρόσεξαΤο εχω και εγω και ειναι πραγματικά εξαιρετικο κανοντας την διαδικασία παιχνιδακι.
Η εκδοση Pro Max ειχε επιπλεον οδηγο βαθοθς τρυπανιού και προεκτασης στηριξης μεγαλων κομματιων με έξτρα δεκα ευρω.
Νομιζω αξιζει.
Μεγειά σου.
Τσάμπα εντελώς δεν θα πάει μιας και είναι χρήσιμο για κάθετες ενώσεις κόντρα πλακέ - mdf - osb που έχουν βέβαια και το κατάλληλο πάχος.
Κυρίως χρησιμοποιείται σε τελάρα συρταριών που επειδή μένουν κάπου ακίνητα και υποστηρίζονται από άλλα υλικά δεν ανοίγουν με τον καιρό.
Αυτά τα κόλπα τα έχουν βγάλει τα αμερικανάκια που ενδιαφέρονται κατά κύριο λόγο να κάνουν κάτι λειτουργικό γρήγορα - γρήγορα χωρίς να τους ενδιαφέρει η αξιοπιστία και η αντοχή σε βάθος χρόνου, για την εμφάνιση δεν το συζητάμε καν. Είναι η φιλοσοφία τους βέβαια τέτοια (πετάω το παλιό και βάζω κάτι καινούργιο χωρίς να το πολύ σκεφτώ) και την έχουν σε πάρα πολλούς τομείς. Είναι ένας από τους λόγους που το χρήμα στο Αμέρικα κινείται και η οικονομία τους κρατιέται γερά εδώ και δεκαετίες...
Για ξύλο προτιμάμε συνδέσμους. Απείρως πιο ανθεκτικοί, πιο όμορφοι και επισκευάζονται στην πλειονότητα των περιπτώσεων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.