Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σήμερα κατέβηκα στό leroy-Merlin καί πήρα ράφια ντέξιον καί τά συναρμολόγησα η ποιό οικονομική λύση το Leroy
Εκοψα καί 4 τεμάχια νοβοπάν 8mm καί τά τοποθέτησα επάνω στά λαμαρινένια ράφια γιά πιό όμορφο,καί γιά πιό αθόρυβο όταν βάζουμε-βγάζουμε αντικείμενα από τά ράφια.

nteksi10.jpg

nteksi11.jpg

nteksi12.jpg

nteksi13.jpg
Καλησπερα. Επειδη ενδιαφερομαι αν επιτρεπεται τι διαστασεις εχει και ποσο στοιχησε το ντεξιον?

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλησπερα. Επειδη ενδιαφερομαι αν επιτρεπεται τι διαστασεις εχει και ποσο στοιχησε το ντεξιον?

Καλησπέρα
Οι διαστάσεις είναι Π92xΥ170xΒ38 cm καί στοιχίζει 40,50 εδώ είναι τό λίνκ
βέβαια έχει καί άλλες διαστάσεις στό μενού σέτ ραφιέρες

Τά έχει όλα μέσα ορθοστάτες,ράφια,κομβοελάσματα,βίδες,παξιμάδια,τό μόνο πού δέν έχει η συσκευασία καί το αγοράζεις ξεχωριστά είναι τά πέλματα γιά τούς ορθοστάτες

Απο ότι έψαξα,συμφέρει κατά πολύ νά τό πάρεις όλο τό σετ παρά ένα-ενα ξεχωριστά όπως έχει εδώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλησπέρα
Οι διαστάσεις είναι Π92xΥ170xΒ38 cm καί στοιχίζει 40,50 εδώ είναι τό λίνκ
βέβαια έχει καί άλλες διαστάσεις στό μενού σέτ ραφιέρες

Τά έχει όλα μέσα ορθοστάτες,ράφια,κομβοελάσματα,βίδες,παξιμάδια,τό μόνο πού δέν έχει η συσκευασία καί το αγοράζεις ξεχωριστά είναι τά πέλματα γιά τούς ορθοστάτες

Απο ότι έψαξα,συμφέρει κατά πολύ νά τό πάρεις όλο τό σετ παρά ένα-ενα ξεχωριστά όπως έχει εδώ
Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση λεπτομερεστατη απαντηση. Φαινεται καλη τιμη. Να σαι καλα.

Έναν με έχω και επειδή έρχεται και η γιορτή μου παρέλαβα μια έκπληξη που μου έκανα ο μπαγάσας.

Neutechnik Jigsaw Table Super-Set with 10 saw blades

Να με χαίρομαι και πάντα τέτοια.

Χαχαχαχαχαχαχα ολο εκπλήξεις να σου κανεις...!!!

Έναν με έχω και επειδή έρχεται και η γιορτή μου παρέλαβα μια έκπληξη που μου έκανα ο μπαγάσας.

Ωραίος ο παίχτης! :a0210: Κι εγώ μήνες το ζαχαρώνω. Καλοδούλευτο.

Καλοδούλευτο, το έχω καιρό. Θέλει προσοχή πολύ στις ρυθμίσεις.

Να τα μας! Αρχισαν οι γιορτινες εκπληξεις! Για να δω τι θα παρωγω στο ονομα των εορτων...

Ωραίος ο παίχτης! :a0210: Κι εγώ μήνες το ζαχαρώνω. Καλοδούλευτο.

Και εγώ το ίδιο .. δεν τα παραγγέλνουμε μαζί ...

Πως το χρησιμοποιουν αυτο; Απλα το βαζεις πανω σε μια γωνια και μετα με αυτο αντιγραφεις την ιδια σε αλλο κομματι ξυλου; Γιατι μοιρες δεν βλεπω...

Nαι, αντιγραφεις γωνια. Ετσι τουλαχιστον το χρησιμοποιω εγω.
Αυτο το εργαλειο με βοηθησε στο να φτιαξω μια ξυλινη σιτα σε μη ορθογωνιο αλλα παραλληλογραμο παραθυρο.

Ετσι ακριβώς όπως τό λέει ο Μιχάλης,αντιγράφει γωνία,λίγες φορές θά χρειαστεί αλλά κάνει τήν δουλειά του,θέλω να αντιγράψω μιά γωνία στό εργαστήριο-αποθήκη γιά να κόψω κάι νά τοποθετήσω φάλτσο μελαμίνη.

και εντελως απαραιτητη για εγκατασταση πατωματων οταν οι τοιχοι των δωματιων δεν ειναι τετραγωνισμενοι