Tι παραλάβαμε σήμερα..

PC070062.jpgPC070064.jpgPC070065.jpgPC070067.jpg
ο αφυγαρντηρας παραληφθηκε την παρασκευη και ειναι πραγματικο εργαλειο γιαυτο το ποσταρω σε τρεις μερες εχει βγαλει τρελη ποσοτητα νερου και εχει αλλαξει ολη την ατμοσφαιρα του σπιτιου.
η σκουπα παραληφθηκε πριν λιγο για την σομπα πελλετ που την προοριζω κανει καλη δουλεια για αλλη χρηση δεν την βλεπω πολυ ισχυρη ,αν και καποια στιγμη θα την δοκιμασω και με πριονιδη να δω τι κανει.

Καλοδούλευτα Σήφη,πολύ καλά εργαλεία,τά έχω καί έχω μείνη πολύ ευχαριστημένος.

Καλορίζικα Βασίλη,μέ ενδιαφέρει ο αφυγραντήρας μπορείς να μού πείς λεπτομέρειες,δηλαδή άν έχεις υγρόμετρο στό σπίτι ποσο σχετική υγρασία είχε πρίν μπεί σέ ενέργεια ο αφυγραντήρας καί πόσο μετά,επίσης γιά πόσα τετραγωνικά είναι καί πόσο στοιχίζει

Ευχαριστω Δημητρη υγρομετρο εχω παραγγειλει και το περιμενω αλλα η διαφορα ειναι αισθητη και χωρις υγρομετρο.ο συγκεκριμενος ειναι για 100 τμ ενιαιου χωρου ,ειναι με ζεολιθο( οχι με μοτερ) και τον πηρα 229 ευρω.

Κανουν δουλεια οι αφυγραντηρες. Και γω απο κει που ειχα τετοιες μερες υγρασια γυρω στο 70% πλεον με ενα οχταωρο εργασιας στη χαμηλη σκαλα, τις μερες που χρειαζεται κατεβαζω την υγρασια κατω απο 60%. Τη σομπα σου τη βλεπω πολυ βρωμικη καιντο τζαμι μαζι. Γιατι ετσι? υδραυλικια ειναι?

Από πράκτικερ ξάνθης κάτι ψιλά

Κομμάτια μασίφ ξυλείας Ελάτης, ένας πριονόδισκος για το μπαταριοκίνητο δισκοπρίονο της Parkside (150 mm με 100 δόντια) και μία ματσόλα Kreator!

Ποσο τα μασιφ?

3.5 ευρώ και 7 ευρώ αντίστοιχα (με το εμβαδό πάει).
Είναι πεύκο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εεεκαττοοοοοοο δοοοντιαααααα??????

Ναι βρε, για κοπές fine το θέλω... Έχω και τον μανίσιο για χοντροδουλειές...

ο αφυγαρντηρας παραληφθηκε την παρασκευη και ειναι πραγματικο εργαλειο γιαυτο το ποσταρω σε τρεις μερες εχει βγαλει τρελη ποσοτητα νερου και εχει αλλαξει ολη την ατμοσφαιρα του σπιτιου.η σκουπα παραληφθηκε πριν λιγο για την σομπα πελλετ που την προοριζω κανει καλη δουλεια για αλλη χρηση δεν την βλεπω πολυ ισχυρη ,αν και καποια στιγμη θα την δοκιμασω και με πριονιδη να δω τι κανει.

Καλοδούλευτα Βασίλη, σήμερα περιμένω εγώ τον αφυγραντήρα που παρήγγειλα. Εχω το προηγούμενο μοντέλο σκουπας, για στάχτη καλή, για πριονίδι όχι. Και επειδή μαζεύει πολύ στάχτη το φίλτρο έφτιαξα και κυκλωνικο αν και πάλι μαζεύει. Βλέπεις η στάχτη ειναι σκόνη και αιωρείται. Τουλάχιστον θα καθαρίζω τη σκούπα πιο αραιά.

Την σταχτη, το εχω παρει αποφαση και την καθαριζω με σκουπακι και φαρασι για τον λογο ακριβως που λεει ο Πανος παραπανω.

Ο αφυγραντηρας ειναι σωτηρια σε πολλες περιπτωσεις αλλα τσεκαρετε την καταναλωση, δεν ειναι καθολου μικρη σε καποια μοντελα και η 24ωρη χρηση μπορει να γυρισει απο ξηρη σε αλμυρη :))
Την τελευταια φορα που αγορασα αφυγραντηρα, κοιταγα πρωτα την καταναλωση και μετα την τιμη...

Πάντως ένα πολύ χρήσιμο κολπάκι με την σκούπα στάχτης Einhell BT-VC 500 που έχω είναι η χρήση ενός διαφημιστικού T-Shirt! Σκεπάζεις με αυτό (αφού το κόψεις) τον κάδο και μετά τον κλείνεις. Το φίλτρο προστατεύεται εξαιρετικά (πλέον το καθαρίζω σε κάθε 4 ή 5 αδειάσματα του κάδου) και -το σημαντικότερο- δεν πέφτει παρά ελάχιστα η απόδοση της σκούπας μέχρι και το γέμισμα του κάδου! Πιο πριν κάθε 2-3 λεπτά έπρεπε να σταματάω την σκούπα, να την χτυπάω στο πάτωμα ή με το χέρι για να πέσει η σκόνη από το φίλτρο και να συνεχίσω. Αφήστε την απίστευτη στάχτη που μαζευόταν στο φίλτρο! Τώρα που το σκέφτομαι... θα το βάλω και στο "Μικρές συμβουλές και κόλπα για τα μαστορέματα" για να υπάρχει!

ευχαριστω παναγιωτη .
μιχαλη εχεις δικιο για την καταναλωση σε πληρη ισχυ λενε τα specs φτανει τα 650 watt ,αλλα σε eco και low που τον δουλευω πλεον ειμαι περιπου στα 135 watt.
θεωρω οτι κερδιζω σε θερμανση ομως και η ατμοσφαιρα του σπιτιου εχει αλλαξει δραματικα προς το καλυτερο.

Εγώ έχω τη σκούπα στάχτης του lidl περσινό ή προπέρσινο μοντέλο, αλλά μόλις είδα πόση σκόνη αφήνει να περάσει στο σπίτι την παράτησα.
Βάλτε ένα δυνατό φώς όταν λειτουργεί να δείτε τί βγαίνει.

Εγώ χρησιμοποιώ μία σπάτουλα απο τις ελαστικές και πολύ πλατιές και ένα δοχείο στάχτης του jumbo (στο οποίο μετράω και πόσα ξύλα πρέπει να βάλω τη φορά!). Σε 30" έχω τελειώσει.

Σήμερα ένας φίλος μου έδωσε κάτι πλάκες (HDF μου είπε είναι!)! Για μια συρταριέρα και κάτι ραφάκια στην αποθήκη που θέλω να κάνω είναι ότι πρέπει νομίζω! Επίσης πρέπει να είναι πολύ καλό και για πάγκο εργασίας γιατί έχει πολυ σκληρή επίστρωση!!uploadfromtaptalk1449601279051.jpguploadfromtaptalk1449601511994.jpg

Ναι το hdf παραγεται οπως το MDF αλλα εχει επιστρωση απο πανω και το κανουν πιο ανθεκτικο. Θα βαλω τετοιο πανω απο τον παγκο που θα φτιαξω. Εχει και το leroy σε παχος 3mm και το πουλαει με το τετραγωνικο 3-3.5

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κρατάτε μυστικό;

Bosch PFS 55 από το eshop στα 55 ευρώ κρυμμένο στο πορτπαγκάζ μη το δει η σύζυγος.

Σςςςς!

Όταν θα σε δει να βάφεις όμως τι θα κάνεις?

Απλώς θα της πει το κλασσικό: "Αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις"