Tι παραλάβαμε σήμερα..

τι σουπερ..φθηνιαρικος ειναι....απλα εσυ δεν εχεις δει ακομα Φακο
για ελα απο την κατηγορια των φακων να δεις.. εχουμε και διαστημοπλοια!

Ο φακός έχει 8,86 οπότε ναί είναι φτηνός.
Αυτά που έχετε από εκεί είναι άλλου επιπέδου απόδοσης και φαντάζομαι και τιμής.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πλανη μοντελισμου :)
05p8220s5.jpg
τετοια πλανακια που τα χρησιμοποιουν στις κατασκευες οργανων, οπως βιολιου, ξεκινανε απο 40 και φτανουν εως τα 100 ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

τετοια πλανακια που τα χρησιμοποιουν στις κατασκευες οργανων, οπως βιολιου, ξεκινανε απο 40 και φτανουν εως τα 100 ...

"Φοριέται και σαν κόσμημα" που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση... :smile:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

"Φοριέται και σαν κόσμημα" που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση... :smile:

Mεγειες σε ολους
Κυρ Μπαμπη φοριεται και στο δεξι σαν κοσμημα έλεγε :aetsch:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μου τη λές τώρα βέβαια, με εύσχημο τρόπο, αλλά...
Σοβαρές κατασκευές σε διαμέρισμα δυστυχώς δεν γίνονται, μακάρι να μπορούσα. Τα εργαλεία δεν προορίζονται για δω, μένουν στα κουτιά τους μέχρι να πάνε στο χωριό όταν ετοιμαστεί ο ειδικός χώρος, μετά το Πάσχα απ´ ότι υπολογίζω.
Περιστασιακά όμως κάνω και κάποιες δουλειές, κάποιες απ´ αυτές τις έχω παρουσιάσει κι εδώ, μάλλον δεν το πρόσεξες.
Γί αυτό, ξαναανεβάζω λοιπόν κάποιες φωτογραφίες απ´ την επιδιόρθωση πατζουριού και μπαλκονόπορτας που τα είχε κάνει κόσκινο ο σκώρος.

Κυρ Μπαμπη βλεπω οτι το πηρατε βαρέως,δεν τα ειχα δει τα εργα σου,απλα νομιζα οτι τα εργαλεια τα εχεις ως συλλογη κατι σαν γραμματοσημα που εχουν οι παππούδες.
Τωρα μπορω να πω οτι εισαι καλιτεχνης και τρελλο μαστορι
Ευγε για το εργο σου που δεν ειναι και κατι ευκολο.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή μου παραλαβή από το Toolstore:
IMG_20160107_194041490.jpg
[/url] image hosting 5mb[/IMG]

Και παραλαβές την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά παρέμεναν στις σακούλες τους και ανοίχτηκαν σήμερα μαζί με τα άλλα:
IMG_20160107_200244706.jpg
[/url] picture share[/IMG]

Ωραια παραλαβη. Εχω το ιδιο φαλτσοκουτι. Το βρηκα μετα απο δοκιμες το καλυτερο στα χρηματα του. Μετα θα πηγαινα σε ακριβοτερο μεταλλικο. Να προσεχεις ομως με το ιαπωνικο πριονι. Γιατι σε καποιες κοπες με το shogun ειχα κοψει το κομματι και συνεχιζα στο φαλτσοκουτι...Κοβουν πολυ καλα τα ατιμα τα ιαπωνικα.

Καλοριζικα, βασικα και απαραιτητα εργαλεια ολα τους.
Αν δεν εχεις, παρε και ενα μικρο παγκο εργασιας τυπου B&D. Πολυτιμο φορητο εργαλειο για απειρες χρησεις.
Μπορει ακομα να σου κρατησει το φαλτσοκουτι στη θεση του χωρις να χρειαστει να το στερωσεις πουθενα! :)

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Διαφορετικών χρήσεων εργαλεία, πολλά από αυτά δεν τα είχα και τα ήθελα για μελλοντική χρήση και κάποια άλλα για αναβάθμιση των υπαρχόντων.
Το ιαπωνικό μου το είχε δανείσει ο αδελφός μου, το δούλεψα για 2 ημέρες και ενθουσιάστηκα. Γι'αυτό αν και έχω άλλα 4 πριόνια, το παρήγγειλα.
Έχω φορητό πάγκο εργασίας, από τα πρώτα εργαλεία που είχα αγοράσει πριν πολλά χρόνια, τον χρησιμοποιώ και έχει βγάλει απείρως τα χρήματα του. Το φαλτσοκούτι θα το δοκιμάσω με τον πάγκο :antlers:

Καλές κατασκευές Χάρη ... άμα βλέπω λοστό για παλέτες ετοιμάζεσαι :ernaehrung004:
Ναι, έχω βρει μερικές παλέτες και θα χρειαστεί....

Παρεληφθη σημερα η 18βολτη πλανη μπαταριας Ryobi. Επισης μια μικρη μπαταρια Ryobi 1.5Αω για να συμπληρωσει την μεγαλη των 4Αω.

CPL180MHGCPL180MHG--Feat_4_HiRes.jpg

Το πλανιδιο θα δοκιμαστει αμεσα σε χοντροπαλετες εδω στο εργοστασιο και το βραδυ θα γραψω εντυπωσεις!

Τι κόστος εχει? και από που έγινε η αγορά?

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρελαβα σημερα απο αμαζον.ντε εναν μετρητη για ρουτερ.
Πολυ χρησιμο gadget αλλα το μετανιωσα που δεν αγορασα τον ψηφιακο για δεκα ευρω διαφορα...

Και τι έγινε; Κολώνουμε;
Χτύπω δύο να πάρουμε από έναν... :music-smiley-005:

Τι κόστος εχει? και από που έγινε η αγορά?

To ειχα παρει απο το amazon.co.uk 70 κατι λιρες. Ηταν η φτηνοτερη τιμη τοτε που κοιταζα.
Τωρα βλεπω οτι το εχει παει στις 100+ λιρες και δεν παραδιδει και Ελλαδα. Παντα χωρις μπαταρια μιλαμε. Μπαταρια πρεπει να παρεις κανεις την μεγαλη των 4αω για να πει πως θα βγαλει 15+ λεπτα συνεχομενη δουλεια.

Και τι έγινε; Κολώνουμε;
Χτύπω δύο να πάρουμε από έναν... :music-smiley-005:

Ανετα, go ahead boss!

Σημερινη αγορα απο το σουπερ μαρκετ της γειτονιας. Τρια κουτακια βαφης παπουτσιων χρωματος καφε, διαφορων εταιρειων. Περιπου 2 ευρω το συνολικο κοστος.
Προσπαθω να βρω εναν ευκολο, βολικο και φτηνο τροπο να σκουραινω καποια ξυλα. Μεχρι να βρω το καταλληλο βερνικι/παστα για τον σκοπο αυτο.

23610097344_7bc8e63e98_b.jpg

Η δοκιμη σε φρεσκοκομμενα αλλα ατριφτα ξυλα μου αρεσε πολυ. Αμα τα περνουσα πριν την βαφη και με γυαλοχαρτο ψιλο το αποτελεσμα θα ειναι σαφως ανωτερο.
Η επομενη δοκιμη ειναι να τα αναμιξω μια λευκη παστα κεριου που ειναι για στιλβωμα παρκε, μηπως και το τελικο μιγμα δινει πιο ομορφη εντυπωση.