Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να σου πω ένα πολύ καλό κόλπο που είναι και φιλικό προς το περιβάλλον και σου κάνει τα ξύλα σχεδόν μαύρα.
Θα πάρεις ένα μεταλλικό σφουγγαράκι κουζίνας και θα το βάλεις μέσα σε ξύδι (σε ένα βαζάκι).
Σε 2-3 εβδομάδες θα βγάλει σκουριά το σφουγγαράκι και το ξύδι θα πάρει ένα σκούρο χρώμα.
Μετά μπορείς να βάψεις ότι θες!
Το περνάς και ένα χέρι λινέλαιο και έχεις τρομερά αποτελέσματα στο οπτικό κομμάτι, στο προστατευτικό κομμάτι, στο κομμάτι του φινιρίσματος και φυσικά στο περιβαλλοντικό κομμάτι!!!

Κάσια έχεις δοκιμάζει Μιχάλη ??

Oχι, τι ειναι αυτο Νick?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι ρε παιδια, εμείς δεν έχουμε ψυχή που θέλει μετρητή ρουτερ!!!

Τα χρώματα στα μπουκαλάκια του πατέρα σου τα δοκίμασες τελικά?

Ναι, τα δοκιμασα αλλα ειναι πολυ ισχυρα και δεν μου αρεσει το τελικο αποτελεσμα. Ειναι για ειδικες περιπτωσεις ομως και καλο ειναι να υπαρχουν ολες αυτες οι αποχρωσεις.

Για τους μετρητες θα δω. Πιστευω οτι αυτες οι τιμες ειναι πανακριβες για τετοια τσιπικη κατασκευη. Εντελως κινεζικο ειναι αυτο που πληρωσα 18 ευρω + μεταφορικα, το αναλογικο. Θα το ψαξω καλυτερα.

Να σου πω ένα πολύ καλό κόλπο που είναι και φιλικό προς το περιβάλλον και σου κάνει τα ξύλα σχεδόν μαύρα.
Θα πάρεις ένα μεταλλικό σφουγγαράκι κουζίνας και θα το βάλεις μέσα σε ξύδι (σε ένα βαζάκι).
Σε 2-3 εβδομάδες θα βγάλει σκουριά το σφουγγαράκι και το ξύδι θα πάρει ένα σκούρο χρώμα.
Μετά μπορείς να βάψεις ότι θες!
Το περνάς και ένα χέρι λινέλαιο και έχεις τρομερά αποτελέσματα στο οπτικό κομμάτι, στο προστατευτικό κομμάτι, στο κομμάτι του φινιρίσματος και φυσικά στο περιβαλλοντικό κομμάτι!!!

Τhanks man, το εχω διαβααει στο ιντερνετ αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να περιμενω τοσο χρονο :))
Περα απο αυτο, υπαρχει ετοιμο τετοιο stain σε διαφορες αποχρωσεις που ειναι παμφθηνο, εδω το βρισκω ~1 ευρω το μισο λιτρο.

Oχι, τι ειναι αυτο Νick?

Ναι, τα δοκιμασα αλλα ειναι πολυ ισχυρα και δεν μου αρεσει το τελικο αποτελεσμα. Ειναι για ειδικες περιπτωσεις ομως και καλο ειναι να υπαρχουν ολες αυτες οι αποχρωσεις.

Για τους μετρητες θα δω. Πιστευω οτι αυτες οι τιμες ειναι πανακριβες για τετοια τσιπικη κατασκευη. Εντελως κινεζικο ειναι αυτο που πληρωσα 18 ευρω + μεταφορικα, το αναλογικο. Θα το ψαξω καλυτερα.

Τhanks man, το εχω διαβααει στο ιντερνετ αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να περιμενω τοσο χρονο :))
Περα απο αυτο, υπαρχει ετοιμο τετοιο stain σε διαφορες αποχρωσεις που ειναι παμφθηνο, εδω το βρισκω ~1 ευρω το μισο λιτρο.

Σώπα, πάμφθηνο... Φέρε ένα 20λιτρο να έχουμε!!!

Μιχάλη η κάσια είναι φυτικό προϊόν σε σκόνη το αναμιγνύεις με νερό και το χρησιμοποιούσαμε σε ένα στιλβωτήριο επίπλων που είχα δουλέψει ένα καλοκαίρι πιτσιρικάς στις διακοπές προ αμνημονεύτων χρόνων για προεργασία και χρωματισμό του ξύλου πριν τα λούστρα. Κάνε μια αναζήτηση θα βρεις σχετικά στο internet.

Μιχάλη η κάσια είναι φυτικό προϊόν σε σκόνη το αναμιγνύεις με νερό και το χρησιμοποιούσαμε σε ένα στιλβωτήριο επίπλων που είχα δουλέψει ένα καλοκαίρι πιτσιρικάς στις διακοπές προ αμνημονεύτων χρόνων για προεργασία και χρωματισμό του ξύλου πριν τα λούστρα. Κάνε μια αναζήτηση θα βρεις σχετικά στο internet.

Πολυ ενδιαφερον, ειναι η κασια ειναι η κανελα!
Πλακα πλακα εχω κανελα και σε στερεα μορφη και σε σκονη. Θα δω τι θα κανω :)))

Καλως τα και ας παρα άργησαν...
Καλά η DHL δεν παίζεται να πούμε!!!
22 Δεκεμβρίου έφυγαν, ήταν να παραδοθούν στις 11 του μήνα!!!
Πάλι καλά που έστειλα κάποιον και τα παρέλαβε!

Παχιό παχιό το κουτί Νικόλα, έ; :worshippy:

Καλοδούλευτα, εύχομαι πάντα όμορφες και γερές κατασκευές.

Αυτες ειναι παραλαβες! Kαλοριζικα Νικο, με ευχαριστει ιδιαιτερα το χρωμα :))

Ηταν να βαλω και γω κατι παραλαβες γυαλοχαρτα και κατι αναλωσιμα που πηρα, αλλα κομπλαρα με τις μποσιες του δαιμονα και δεν βαζω τιποτα σημερα.

Αυριο θα ποσταρω :))

Ευχαριστώ guys!
Πλην της σέγας που είχα δοκιμάσει και παλαιότερα και μου άρεσε πολύ, εντυπωσιασμένος έμεινα και από το μικρό τροχάκι που είναι σχεδόν αθόρυβο στις 11.000 στροφές ενώ τα απλά τροχάκια σηκώνουν ολόκληρη γειτονιά.
Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη μέχρι στιγμής.

Νίκο , καλορίζικα και καλοδούλευτα. Το σετάκι της Bosch με τα bit , τους αντάπτορες και τα καρυδάκια τι λέει ?? Εδώ το έχουν κοντά στα 25,00 , απο εκεί που το πήρες τα έχει 19,00 .
Εσύ φαντάζομαι όπως το είδα σε άλλο topic το πήρες 15,00 (έχεις κάνει εκδοκοινωτικές ???).
Βασικά θέλω τα καρυδάκια μόνο και ένα - δύο απο τα μακρύά bits (κατσαβιδόλαμες) αλλά με τις τιμές που κάνουν μόνο τους τα καρυδάκια (ξεχωριστά) παίρνεις το σετ

Φρεσκο πραγμα

screen shot on windows

Αλλα ψευτης να βγω, δεν τα βλεπω πολυ ανθεκτικα. Δεν εχουν μεντεσε τα καπακια απλα το ενα χαραγμενο πλαστικο που παιζει τομρολο μεντεσε.

Φρεσκο πραγμα

screen shot on windows

Αλλα ψευτης να βγω, δεν τα βλεπω πολυ ανθεκτικα. Δεν εχουν μεντεσε τα καπακια απλα το ενα χαραγμενο πλαστικο που παιζει τομρολο μεντεσε.

Τα L-Boxx είναι για αποθήκευση και μεταφορά δεν είναι "παντός καιρού" ...

Πόσο τα πήρες ?

Καλορίζικα και καλοδούλευτα συνάδελφοι τά εργαλεία
Bosch Professional Shoping therapy συνέχειας
Δράπανο κρουστικό GSB 1600 RE σέ βαλίτσα μέ έξτρα 4 τρυπάνια multi construction

drapan17.jpg

drapan19.jpg

trypan12.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Φρεσκο πραγμα

screen shot on windows

Μπλε Bosch, facom! Πολλοί από εμάς έχουμε δραπανα η κλειδεια πο κοστίζουν πολύ λιγότερο! Καλές δουλειές!

Τα L-Boxx είναι για αποθήκευση και μεταφορά δεν είναι "παντός καιρού" ...

Πόσο τα πήρες ?

Δηλαδη ποσα ανοιγοκλεισιματα ζωη εχουν?
21 , καλα ειναι?

Μπλε Bosch, facom! Πολλοί από εμάς έχουμε δραπανα η κλειδεια πο κοστίζουν πολύ λιγότερο! Καλές δουλειές!

Επιλογες του καθενος.
Δεν καπνιζω...:grinning-smiley-043