Κάσια έχεις δοκιμάζει Μιχάλη ??
Ναι ρε παιδια, εμείς δεν έχουμε ψυχή που θέλει μετρητή ρουτερ!!!
Τα χρώματα στα μπουκαλάκια του πατέρα σου τα δοκίμασες τελικά?
Να σου πω ένα πολύ καλό κόλπο που είναι και φιλικό προς το περιβάλλον και σου κάνει τα ξύλα σχεδόν μαύρα.
Θα πάρεις ένα μεταλλικό σφουγγαράκι κουζίνας και θα το βάλεις μέσα σε ξύδι (σε ένα βαζάκι).
Σε 2-3 εβδομάδες θα βγάλει σκουριά το σφουγγαράκι και το ξύδι θα πάρει ένα σκούρο χρώμα.
Μετά μπορείς να βάψεις ότι θες!
Το περνάς και ένα χέρι λινέλαιο και έχεις τρομερά αποτελέσματα στο οπτικό κομμάτι, στο προστατευτικό κομμάτι, στο κομμάτι του φινιρίσματος και φυσικά στο περιβαλλοντικό κομμάτι!!!
Oχι, τι ειναι αυτο Νick?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ναι, τα δοκιμασα αλλα ειναι πολυ ισχυρα και δεν μου αρεσει το τελικο αποτελεσμα. Ειναι για ειδικες περιπτωσεις ομως και καλο ειναι να υπαρχουν ολες αυτες οι αποχρωσεις.
Για τους μετρητες θα δω. Πιστευω οτι αυτες οι τιμες ειναι πανακριβες για τετοια τσιπικη κατασκευη. Εντελως κινεζικο ειναι αυτο που πληρωσα 18 ευρω + μεταφορικα, το αναλογικο. Θα το ψαξω καλυτερα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Τhanks man, το εχω διαβααει στο ιντερνετ αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να περιμενω τοσο χρονο)
Περα απο αυτο, υπαρχει ετοιμο τετοιο stain σε διαφορες αποχρωσεις που ειναι παμφθηνο, εδω το βρισκω ~1 ευρω το μισο λιτρο.
Μιχάλη η κάσια είναι φυτικό προϊόν σε σκόνη το αναμιγνύεις με νερό και το χρησιμοποιούσαμε σε ένα στιλβωτήριο επίπλων που είχα δουλέψει ένα καλοκαίρι πιτσιρικάς στις διακοπές προ αμνημονεύτων χρόνων για προεργασία και χρωματισμό του ξύλου πριν τα λούστρα. Κάνε μια αναζήτηση θα βρεις σχετικά στο internet.

Φρεσκο πραγμα
screen shot on windows
Αλλα ψευτης να βγω, δεν τα βλεπω πολυ ανθεκτικα. Δεν εχουν μεντεσε τα καπακια απλα το ενα χαραγμενο πλαστικο που παιζει τομρολο μεντεσε.
Μπλε Bosch, facom! Πολλοί από εμάς έχουμε δραπανα η κλειδεια πο κοστίζουν πολύ λιγότερο! Καλές δουλειές!Φρεσκο πραγμα
screen shot on windows
Αλλα ψευτης να βγω, δεν τα βλεπω πολυ ανθεκτικα. Δεν εχουν μεντεσε τα καπακια απλα το ενα χαραγμενο πλαστικο που παιζει τομρολο μεντεσε.
Τα L-Boxx είναι για αποθήκευση και μεταφορά δεν είναι "παντός καιρού" ...
Πόσο τα πήρες ?
Μπλε Bosch, facom! Πολλοί από εμάς έχουμε δραπανα η κλειδεια πο κοστίζουν πολύ λιγότερο! Καλές δουλειές!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.