Όχι όχι δεν θέλει μόνο έναν καθώς θα κάνεις τετραπλασιο χρόνο να δεσεις μια κορνίζα και κινδυνεύεις να σου βγουν στραβά στον άξονα των Ζ.
Όχι όχι δεν θέλει μόνο έναν καθώς θα κάνεις τετραπλασιο χρόνο να δεσεις μια κορνίζα και κινδυνεύεις να σου βγουν στραβά στον άξονα των Ζ.
Δεν πειραζει Δημητρη!
Off topic:
Εχω ενα δεντρακι κουμ κουατ σε γλαστρα, ποτε να το μεταυτεψω?
Να ααιρεσω τους καρπους μετα την μεταφυτευση για να παρει τα πανω του?

Η καλύτερη μεταφύτευση γίνεται κατά την περίοδο που το δέντρο "κοιμάται" έτσι ώστε να περιορίζεται το μεταφυτευτικό σοκ.
Αυτή η περίοδος που διανύουμε τώρα είναι η καλύτερη για μεταφύτευση. Αφαίρεσε τους καρπούς και προχώρα.
Ωχ...Η καλύτερη μεταφύτευση γίνεται κατά την περίοδο που το δέντρο "κοιμάται" έτσι ώστε να περιορίζεται το μεταφυτευτικό σοκ.
Αυτή η περίοδος που διανύουμε τώρα είναι η καλύτερη για μεταφύτευση. Αφαίρεσε τους καρπούς και προχώρα.
Και η δική μου σημερινή παραλαβή.
Το περίμενα πως και πως εδώ και έναν μήνα από Αμέρικα (μόνο εκεί το βρήκα διαθέσιμο φυσικά) και τώρα ξεκίνησα να το διαβάζω!
![]()
Φίλε Νίκο αυτό ισχύει γιά άλλα δέντρα καρποφόρα ξυλώδη π.χ καί όχι γιά οπωροφόρα όπως είναι τό κούμ κουάτ πού είναι ευαίσθητα στίς παγωνιές.
Ηλία χωράει σε μέιλ????
Δεν πειραζει Δημητρη!
Off topic:
Εχω ενα δεντρακι κουμ κουατ σε γλαστρα, ποτε να το μεταυτεψω?
Να ααιρεσω τους καρπους μετα την μεταφυτευση για να παρει τα πανω του?
Εφόσον είναι σε γλάστρα και άρα ριζωμένο, η μεταμφύτευση μπορεί να γίνει όλες τις εποχές. Δε χρειάζεται να αφαιρεθούν οι καρποί
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.