Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα φίλε Amsen (Aντώνης άν θυμάμαι ?)
10,8 v γωνιακός τροχός,ο πρώτος στήν Ελλάδα μιλάμε,όποτε μπορέσεις ανέβασε review

Νίκος... :slapface:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Made in Germany?

Yep...

Συνονόματε με γειες! Σκούπιζα τα σάλια μου με το μποσάκι!

Edit: ΓΙΑ το μποσάκι... :Banane0:

Συνονόματε με γειες! Σκούπιζα τα σάλια μου με το μποσάκι!

Edit: ΓΙΑ το μποσάκι... :Banane0:

χαχαχα... εγώ από την ώρα που ήρθε το πακέτο είμαι με την σαλιάρα :ridinghorse:

Καλορίζικη καί καλοδούλευτη η σέγα καί τά τρυπάνια
Εχει δίκιο ο Κυριάκος γιά τά ούπατ,4 mm ούπατ θέλει 2 mm μεχρι το πολύ 3 mm βίδα καί δέν κάνει γιά κουρτινόξυλο,καί δύσκολα βρίσκει κανείς ούπατ κάτω απο Νο 5

Το πράκτικερ πάντως είναι γεμάτο με διαστάσεις κάτω από 5. Στα δικά μου κουρτινόξυλα έχω βάλει 5άρια fisher. Με 30 κιλά αντοχή ανά τρύπα (τουλάχιστον) είναι υπερ-αρκετό για κουρτίνα. Φυσικά και μπορεί κανείς να βάλει και 6άρια, και 8άρια, και 16άρια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοριζικο το μικρο! Μπορει να εισαι και ο πρωτος κατοχος στην Ελλαδα!

Και εγώ αυτό νομίζω, ότι είσαι ο πρώτος που διαβάζουμε με το συγκεκριμένο!
Καλορίζικο και καλές κοπές!

Πηρε το ματι μου ενα μικρο, φρεσκο, λαχταριστο, μπλε εργαλειο? Ενα κουκλιστικο γκατζετ μπαταριας?

Αυτα δεν ειναι για δουλειες φιλε Νικο. Ακου που σου λεω. Θα γλυστραει απο το χερι σου, δυσκολα τα αναλωσιμα, ασε που μπορει να το χασεις λογω μεγεθους.

Παντως για να βοηθησω, ειμαι ετοιμος να στο αγορασω αμεσα με 5% επιπλεον απο οτι σου κοστισε επειδη μπηκες στον εξτρα κοπο και το ανοιξες και το δοκιμασες :))

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!

Μα να ήταν μόνο το εργαλείο... Τα δισκάκια κάνουν πάρτυ τριγύρω!!!! :marchmellow:
(Για να μην πω για το l-boxx που τους έχω αδυναμία... :smash:)

Δισκακια υπαρχουν μπολικα...
Ιδια δισκακια -με τις ιδιες διαστασεις- παρνει το παγκοπριονο και το φαλτσοπριονο της proxxon. Υπαρχουν και αντιστοιχα κινεζικα φυσικα :))

Φυσικά και υπάρχουν. Άλλο να είναι στο μαγαζί, και άλλο δίπλα στο εργαλείο όμως... :a0210:
Άραγε τι να κόβει αυτό στην πάνω δεξιά μεριά... Θυμίζει κάποια του DSM20. Τοιχοποιία;

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δισκακια υπαρχουν μπολικα...
Ιδια δισκακια -με τις ιδιες διαστασεις- παρνει το παγκοπριονο και το φαλτσοπριονο της proxxon. Υπαρχουν και αντιστοιχα κινεζικα φυσικα :))

Ιεροσυλία Μιχάλη να βάζεις κινέζικα αναλώσιμα σε Bosch Pro Εργαλείο ...

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ιεροσυλία Μιχάλη να βάζεις κινέζικα αναλώσιμα σε Bosch Pro Εργαλείο ...

Λεμε τωρα, τι θα καναμε αν δεν ειχαμε δισκακια bosch :))

Παντως οταν παρω το εργαλειο, τα proxxon δισκακια θα τα δοκιμασω. Γιατι αν κρινω απο τα αναλωσιμα, γυαλοχαρτα και rotary bits, η proxxon δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο την bosch και την dremel.

Θα δοκιμάσω και θα σας κω εντυπώσεις... Θελω να κόψω γράμματα στο plexiglass και πρέπει οι κοπές να ειναι τέλειες..

Λοιπόν έβαλα πλατιά διαφανή ταινία σελοτέιπ πάνω κάτω απο το πλεξιγκλάς και πλέον δεν κολλούσε ξανά το πλαστικό

Πρώτη εντύπωση πόλη θετική, σταθερές μικροκοπες, κάποια στιγμή το ζόρισα σε γυρίσματα και έκοψα μια λάμα.

Καλορίζικα τα νέα σας εργαλεία παιδιά.

Ειδικά το τροχάκι τα σπάει αλλά θα ήθελα να μάθω αν δέχεται και δίσκους λείανσης.
Είναι εύκολο να το δοκιμάσεις?

Λοιπόν έβαλα πλατιά διαφανή ταινία σελοτέιπ πάνω κάτω απο το πλεξιγκλάς και πλέον δεν κολλούσε ξανά το πλαστικό

Πρώτη εντύπωση πόλη θετική, σταθερές μικροκοπες, κάποια στιγμή το ζόρισα σε γυρίσματα και έκοψα μια λάμα.

Kαλοριζικο το σεγακι, θα το χαρεις πολυ ειμαι σιγουρος.

Καλα εκανες και το ζορισες και εκοψες την λαμα. Για να δεις τις αντοχες. Και γω αυτο εκανα και κανω με ολες της σεγες, ειναι πολυ χρησιμη διαπιστωση.