Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ειναι καλο που υπαρχουν εξουσιοδοτημενοι αντιπροσωποι εδω. Οταν τα ειχα αγορασει δεν θυμαμαι να υπηρχε κανεις.

Το φτηνοτερο μερος για αγορα ηταν απο ebay και μαλιστα απο Αμερικη παρ'ολο το αυξημενο μεταφορικο κοστος.

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Από ebay πλήρωσα το beefy 35 δολάρια πριν λίγο με τα μεταφορικά.
Από Ελλάδα βρήκα το fatty με 40 ευρώ και αυτό εξαντλημένο.
Τηλέφωνο όμως δεν πήρα στους αντιπροσώπους μήπως και ήταν διαθέσιμο ή μπορούσαν να το φέρουν. Στα site τους δεν το βρήκα.

Μετα απο πολλες πολλες πολλες πολλες μερες αναμονης...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ηρθε...(Παραγγελεια απο τον Σεπτ)...!!!:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

IMG_2802.jpg

Attachments

• IMG_2803.jpg
    IMG_2803.jpg
    129.6 KB · Views: 389
Last edited:

Μετα απο πολλες πολλες πολλες πολλες μερες αναμονης...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ηρθε...(Παραγγελεια απο τον Σεπτ)...!!!:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Ειναι Full HD ασωτε..? τιμη..? μαρκα..?

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Έχω το μικρό μπαταρίας της BOSCH αλλά πήρα κι αυτό για πιο βαριές δουλειές, μιας και προχθές το παλιό σχεδόν τα "έφτυσε".
Δεν ξέρω αν είναι καλή επιλογή, δεν το πολυέψαξα. Ήμουν μεταξύ αυτού, ενός BOSCH κι ενός METABO στα ίδια περίπου λεφτά αλλά προτίμησα αυτό που έχει και αποσπώμενο καλώδιο.
Αν κάποιος το έχει δουλέψει ας μας πεί εντυπώσεις..

thpicv.php

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Έχω το μικρό μπαταρίας της BOSCH αλλά πήρα κι αυτό για πιο βαριές δουλειές, μιας και προχθές το παλιό σχεδόν τα "έφτυσε".
Δεν ξέρω αν είναι καλή επιλογή, δεν το πολυέψαξα. Ήμουν μεταξύ αυτού, ενός BOSCH κι ενός METABO στα ίδια περίπου λεφτά αλλά προτίμησα αυτό που έχει και αποσπώμενο καλώδιο.
Αν κάποιος το έχει δουλέψει ας μας πεί εντυπώσεις..

Πολύ καλό και το αποσπώμενο καλώδιο βολικότατο για κανένα-δυο λεπτά σε σημεία δύσκολα ή για μιας τελευταίας στιγμής κόλληση. Σταθερή ροή. Το χρησιμοποιώ λίαν συχνα-πυκνά. Πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθείς. Καλορίζικο:drummer:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Πολύ καλό και το αποσπώμενο καλώδιο βολικότατο για κανένα-δυο λεπτά σε σημεία δύσκολα ή για μιας τελευταίας στιγμής κόλληση. Σταθερή ροή. Το χρησιμοποιώ λίαν συχνα-πυκνά. Πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθείς. Καλορίζικο:drummer:

Ωραία... :a0210: Σ´ευχαριστώ πολύ.

Εγω παλι προσφατα πηρα το αντιστοιχο (pro-αποσπωμενο καλωδιο) της Bosch (εχει και εναλλάξιμες μυτες - βολικό αυτό)

(το Dremel δεν το χα παρει χαμπαρι αλλά μου φαινεται λιγο πλαστικουρα στη φωτο....)

Καλοριζικο. :a0210:

Ποιο από ολα τα dremel ειναι ; Ψάχνομαι για ένα ανάλογο για άμεση αγορά αλλά εχω χαθεί με την πληθώρα μοντέλων.
Φαντάζομαι παιρνει τα κλασσικά φυσιγγια θερμοκολλας ή οχι ;

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Εγω παλι προσφατα πηρα το αντιστοιχο (pro-αποσπωμενο καλωδιο) της Bosch (εχει και εναλλάξιμες μυτες - βολικό αυτό)

(το Dremel δεν το χα παρει χαμπαρι αλλά μου φαινεται λιγο πλαστικουρα στη φωτο....)

Είναι καλύτερο απ´ότι φαίνεται στη φωτογραφία. Όταν το έπιασα στα χέρια μου μου φάνηκε πιο ποιοτικό απ´ότι δείχνει.
Όπως είπα, κοίταζα κι εγώ ένα Bosch, και συγκεκριμένα αυτό:

thpicv.php

Καλοριζικο. :a0210:

Ποιο από ολα τα dremel ειναι ; Ψάχνομαι για ένα ανάλογο για άμεση αγορά αλλά εχω χαθεί με την πληθώρα μοντέλων.
Φαντάζομαι παιρνει τα κλασσικά φυσιγγια θερμοκολλας ή οχι ;

Σ´ευχαριστώ πολύ. Το μοντέλο είναι αυτό. Κλασσικά φυσιγγια παίρνει, 11 και 12 χιλιοστά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μια ειναι η STEINEL σε αυτα!!!!!!!

Κυριάκο, δεν το έψαξα ιδιαίτερα, δεν είναι και κανένα σημαντικό εργαλείο που θα με προβλημάτιζε κιόλας.
Η αλήθεια είναι οτι το μικρό της STEINEL που είναι περίπου στα ίδια λεφτά μου φάνηκε πολύ φτηνιάρικο.

Κι εγω Steinel ειχα παντα αλλα, αν θυμαμαι καλά, για αποσπωμενο πηγαινε πολύ ψηλα (σε σχεση με το Bosch το Pro που πηρα - όχι αυτό που εχει ο Μπαμπης παραπανω)

Κι εγω Steinel ειχα παντα αλλα, αν θυμαμαι καλά, για αποσπωμενο πηγαινε πολύ ψηλα (σε σχεση με το Bosch το Pro που πηρα - όχι αυτό που εχει ο Μπαμπης παραπανω)

Αυτό πήρες; Χτύπησες ψηλά δηλαδή... Με τόσα λεφτά προτιμώ να πάρω (άλλο ένα...:p) Makita solo

905274561925080C0100422EBB1A1096.jpg

Πλαστικούρα αλλά αντοχής πλαστικούρα. Μου έπεσε από τα χέρια όντας πάνω στην σκάλα κολλώντας κάτι καλώδια στο ταβάνι (στην γωνιά κάθετου τοίχου με ταβάνι εννοώ) και δεν έπαθε το παραμικρό. Ούτε μικρό κομματάκι πλαστικού δεν έφυγε. Μπορεί να ήταν και τυχαίο δεν ξέρω...άλλωστε δεν το ξαναέκανα για να το δοκιμάσω επιτουτου.

χμμ.. εισαι ψαγμενος εσυ! βαλε και το πληρες πραμα με τη λαβη :)

Εδώ είναι η λαβή με την καινούρια λάμα των 250mm και από κάτω η παλιά των 265mm.
8f9209be-6c08-4fdd-b20e-79b96827b862_zps94b59898.jpg

Και μια κοντινή ματιά στα δόντια.
356f34f6-4c8c-4423-ab84-5df9248bc778_zps1cc330b7.jpg

Καλορίζικη και καλές και όμορφες λήψεις ! Πόσο κόστισε και από που ? Και περιμένω εντυπώσεις ...

Εγώ παρέλαβα πριν λίγες μέρες την Garmin VIRB Elite από το amazon.co.uk (αγορά στις μέρες της Black Friday). Σε 1-2 δοκιμαστικές λήψεις που έκανα είμαι ενθουσιασμένος από την ποιότητα εικόνας, ιδίως σε βραδυνές λήψεις. Επίσης χάρη στο GPS και μέσω του προγράμματος virb edit (δωρεάν) δίνει στοιχεία όπως speed, max speed, γυρολόγια σε πίστα και best lap, καταπόνηση g κ.α
Αυτά είναι τα θετικά της. Γιατί έχει και αρνητικά.. Το βασικότερο είναι ότι ο φακός της δεν είναι περιστρεφόμενος (χαρακτηριστικό που είχε η Drift HD που είχα πριν και μόνο οι Drift γενικά έχουν) με αποτέλεσμα την μη ευελιξία στην τοποθέτηση, δηλαδή όπου την βάλεις πρέπει να είναι σε οριζόντια θέση...Επίσης η οθόνη της πάσχει από ευκρίνεια σε χαμηλό φως και 3ον δεν έχει υποδοχή βίδας (όπως και πάλι η Drift) για στήριξη σε τρίποδο ή άλλη βάση...

Tι παραλαβαμε σημερα..

Ειναι Full HD ασωτε..? τιμη..? μαρκα..?

Καλορίζικη και καλές και όμορφες λήψεις ! Πόσο κόστισε και από που ? Και περιμένω εντυπώσεις ...

Εγώ παρέλαβα πριν λίγες μέρες την Garmin VIRB Elite από το amazon.co.uk (αγορά στις μέρες της Black Friday). Σε 1-2 δοκιμαστικές λήψεις που έκανα είμαι ενθουσιασμένος από την ποιότητα εικόνας, ιδίως σε βραδυνές λήψεις. Επίσης χάρη στο GPS και μέσω του προγράμματος virb edit (δωρεάν) δίνει στοιχεία όπως speed, max speed, γυρολόγια σε πίστα και best lap, καταπόνηση g κ.α
Αυτά είναι τα θετικά της. Γιατί έχει και αρνητικά.. Το βασικότερο είναι ότι ο φακός της δεν είναι περιστρεφόμενος (χαρακτηριστικό που είχε η Drift HD που είχα πριν και μόνο οι Drift γενικά έχουν) με αποτέλεσμα την μη ευελιξία στην τοποθέτηση, δηλαδή όπου την βάλεις πρέπει να είναι σε οριζόντια θέση...Επίσης η οθόνη της πάσχει από ευκρίνεια σε χαμηλό φως και 3ον δεν έχει υποδοχή βίδας (όπως και πάλι η Drift) για στήριξη σε τρίποδο ή άλλη βάση...

Ειναι hd...
Sjcam Sj4000wifi μάρκα...
Απο Banggood...80 η κάμερα τον Σεπτέμβριο που την είχα παραγγείλει πλεον την βρίσκεις φθηνότερα...
αλλα πήρα άλλες 2 μπαταρίες και μια κάρτα μνήμης 32αρα και μια θήκη για ολα τα τσιμπραγκαλα να τα εχω μαζί με την κάμερα...

Οποίος την πάρει
Τα παρακάτω δυο βίντεο ειναι must...
Έχουν κάποιες πρόβλημα με το οτι πρέπει να πατηςεις παρα πολυ δυνατά το κουμπί για να ανάψει...
το ειχε και η δικη μου σε σημείο που έλεγα να την στείλω πίσω γιατι ΔΕΝ άναβε τις πρώτες φορές που προσπάθησα...
Την έβαλα στην θηκη την και πάνω που βρίζω για οτι περίμενα τόσο καιρο κτλ κτλ και τώρα θα την στείλω πίσω και θα τους κανω θέμα μεςω paypal κτλ πάτησα μια τελευταία φορά το κουμπί αλλα αυτη την φορά με το κουμπί της εξωτερικής θήκης...Τσούπ άναψε κανονικά...
Είδα αυτο το βίντεο έκανα ακριβώς το ίδιο και ολα τέλεια...πλεον ανάβει με απαλό πατημα όπως θα επρεπε να κάνει εξω αρχής...
http://youtu.be/4NykaSoppSc

Έβαλα όλες τις βάσεις να την δοκιμάσω και είδα οτι έχουν ενα μικρο γλυστρημα (ειναι πολυ γυαλιςτερα τα πλαστικά των βαςεων) οπότε έκανα ακριβώς το ίδιο τα αγρίεψα με ενα γυαλοχαρτο και μένει στην θεση που την σετταρεις χωρις κανένα πρόβλημα...
http://youtu.be/52CuZZ-qM78

Και τα δυο υπόθεση 3ων λεπτών και αν...

Λίγες εσωτερικές λήψεις που έκανα πολυ καλα αποτελέσματα...περισσότερα όταν την δοκιμάσω με το μοτο...
Πρώτη δοκιμή θα γίνει στο κράνος...με set up όπως αυτο...
http://youtu.be/je-vivsWwUg

Και μετά στην μοτο πάνω...αν και φοβάμαι οτι τα deep vibes του μωρού μου ιςως δεν ειναι πολυ καλό για τα βίντεο...

Last edited: