Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Mπαμπη το ΚΕΟ το εχω τσεκαρει πολυ καλα.
Με πληρως φορτισμενη μπαταρια, αν κοβεις συνεχως στο μαξιμουμ πλατος κοπης, δηλαδη κλαδια 8 εκατοστων, διαρκει γυρω στα 16 λεπτα.
Αν κοβεις παλι συνεχως, αλλα μικροτερες διαμετρους, διαρκει απο 20 εως 25 λεπτα. Νοt bad θα ελεγα.

Ευχαριστω για τις ευχες:)

Δεν είπα οτι είναι κακό...
Κάθε άλλο. κι εγώ το δοκίμασα το καλοκαίρι στις μουριές και σε κάποιες φτελιές που κλάδεψα και τα πήγε μια χαρά.
Όπως και νάχει όμως, καλού κακού παίρνω μαζί και το χειροπρίονο γιατί, όσο νάναι, μια ανασφάλεια την έχω... :laugh:

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Δεν εχεις δει τον Μπαμπη να δουλευει το πριονι Κυριακο για αυτο ρωτας....

Να τον δεις με τι υφακι γυρισε και μας ειπε (μολις ειχε κλαδεψει ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ 3 φοινικες, 2 μουριες και μια αχΛαδια) το ανεπαναληπτο:

"Ειδατε μαγκες; το μνι και το πριονι οποιος δεν το ξερει ιδρωνει"

Νομιζω καταλαβαινεις που παει η ανασφαλεια του Κος Babis.... Ναι, δεν παει στο πριονι

Γιατι τρεμει η ψυχη σου Μπαμπη???

Κυριάκο, μην του δίνεις σημασία... Με ζηλεύει επειδή είμαι πιο όμορφος.. :silly:

Όταν έγραψα "τρέμει η ψυχή μου" εννοούσα απο ανασφάλεια... Θα με βγάλει, δεν θα με βγάλει η μπαταρία... Αυτό εννοούσα, γιατί για 2-3 κλαριά ξεκινάς και στο τέλος θές να κόψεις την Άρτα και τα Γιάννενα. Κι αν είσαι μακρυά από πρίζα και χωρίς δεύτερη μπαταρία...:frown:

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Δεν μου έχει έρθει ακόμα.. Επειδή το κάναμε εκτός ebay (απεθείας με paypal) δεν εχω να σου δώσω κάποιο link. Όταν μου ερθει θα ενημερώσω! του εστειλα αν έχει και άλλα διαθέσιμα και περιμένω απάντηση..

*Έχω έναν φίλο μου επιστρέφει απο Γερμανία την άλλη βδομάδα και θα μου φέρει κάποια πραγματάκια Wera. Αν θέλει κάποιος κάτι ας μου στείλει σε πμ

Παρέλαβα σήμερα το Bosch PLR 15 ! Όλα τέλεια.. Του έστειλα ένα email αν έχει και άλλα κομμάτια και θα σας ενημερώσω..
Το μέγεθος του είναι όλα τα λεφτά.. όχι σαν μια κουμούτσα που είχα παρει απο ebay πιο παλιά..

*όσο για τα wera που σας είπα αν θέλει κάποιος να τον εξυπηρετήσω πρέπει να μου πει μέχρι το βραδυ γιατί αυριο θα πάει το φιλαράκι να τα πάρει..

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

ολοι σημερα φαινεται παραλαβαμε. εμενα μου ηρθε το General Tools 500 αυτοματο κατσαβιδι που ειχα διαβασει απο εδω οτι το εχετε καποιοι και ειπα να το παρω να υπάρχει! φαίνεται παρα πολυ δυνατο και ευχρηστο.
επειδη πηρα 2 αν το θελει κανενας (20 ) να μου στειλει προσωπικο μηνυμα να του το δωσω.

Ενα ευχαριστω στον Χιωτη που το ανακαλυψε και μας το προτεινε.

Ενα εργαλειο που βρηκα καινουριο και φαινεται ενδιαφερων ειναι απο την Wiha το TriCut https://www.youtube.com/watch?v=ZoZ7ouyvNEo αλλα ειναι ακριβο ακομα και δεν το βρισκεις και ευκολα.

Για να μην πάω και εγώ πίσω, παρέλαβα το Stanley Xtreme νάνο . Ελπίζω να βρω χρόνο το βραδάκι να το δω και το τεστάρω

κι εγώ σήμερα θα παραλάμβανα αλλά η acs κάνει βόλτα το πακέτο μου για δευτερη φορά εντός Αττικής.. Θα τα ποστάρω αυριο αν δεν υπάρξουν κι άλλα απρόοπτα..
Καλορίζικα σε όλους τα καλούδια :)

EDIT με μπερδέψατε κι εμένα και πόσταρα σε λάθος νήμα..

κι εγώ σήμερα θα παραλάμβανα αλλά η acs κάνει βόλτα το πακέτο μου για δευτερη φορά εντός Αττικής.. Θα τα ποστάρω αυριο αν δεν υπάρξουν κι άλλα απρόοπτα..
Καλορίζικα σε όλους τα καλούδια :)

EDIT με μπερδέψατε κι εμένα και πόσταρα σε λάθος νήμα..

Χαχα...ACS...τύχερος είσαι να σου έρθει αύριο. Εμένα μου έκανε 4 ή 5 μέρες (δεν θυμάμαι γιατί έγινε την προ-προηγούμενη βδομάδα) να μου έρθει πακέτο (με παράδοση την επομένη...) από Αγ. Παρασκευή στους Αγ. Αναργύρους. Με τα πόδια γίνεται σε 1-2 ωρίτσες χαλαρά...

Μετεφερα εδω τα παραπανω ποστς, για να ειναι μαζεμενα στο σχετικο νημα.

Καλοριζικα παιδες. Ωραιοτατα και χρησιμα εργαλειακια!!

Και τα δυο, και το κατσαβιδι μπαταριας general (πολυ καλο) και το stubby screwdriver με καστανια της Stanley τα εχω μαζι μου στο μικρο τσαντακι με τα βασικα εργαλεια αναγκης.

15913984736_b9a778f268_c.jpg

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Καλοδούλευτα λοιπόν . Από amazon.com το General Tools 500?

Το δευτερο κατσαβιδακι μπαταριας που αγορασες θα μπορουσες να το βαλεις στις Αγγελιες του φορουμ. Με 20 ευρω που το δινεις θα φυγει γρηγορα. Ομως δεν εχεις αρκετα ποστς.
Πρεπει να περιμενεις, δες τις οδηγιες στο νημα των αγγελιων.

ολοι σημερα φαινεται παραλαβαμε. εμενα μου ηρθε το General Tools 500 αυτοματο κατσαβιδι που ειχα διαβασει απο εδω οτι το εχετε καποιοι και ειπα να το παρω να υπάρχει! φαίνεται παρα πολυ δυνατο και ευχρηστο.
επειδη πηρα 2 αν το θελει κανενας (20 ) να μου στειλει προσωπικο μηνυμα να του το δωσω.

Αν σε ενδιαφέρει ανταλλαγή με κατι απο εδώ http://avclub.gr/forum/showthread.p...ό-Σφυρί-)-Stanley?p=1057242971#post1057242971 θα με ενδιέφερε!

απο ebay το πηρα. http://www.ebay.com/itm/General-Too...642?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item20ebcc36f2
Νομίζω οτι το amazon.com δεν στελνει Ελλαδα
Το συγκεκριμένο κατσαβίδι το στέλνει
Η διαφορά βλέπω είναι στο μέγεθος των phillips. #00 και #0 ο πωλητής από ebay και #0, #1 από Amazon.com.
Δεν ξέρω αν απλά πρόκειται για κάποιο τυπογραφικό λάθος αφού ίσως είναι το ίδιο ακριβώς σετ.

Aυτο ειναι το κατσαβιδακι. Αν θυμαμαι καλα, παιρνει και τα μικρα αντιστοιχα bits ακριβειας που βγαζει κατα καιρους το Lidl.

14090331507_3f05823791_b.jpg

Αν σε ενδιαφέρει ανταλλαγή με κατι απο εδώ http://avclub.gr/forum/showthread.p...ό-Σφυρί-)-Stanley?p=1057242971#post1057242971 θα με ενδιέφερε!

Ωραια τα πραγματακια που δινεις αλλα σε προλαβαν... εγυγε το κατσαβιδακι...

Aυτο ειναι το κατσαβιδακι. Αν θυμαμαι καλα, παιρνει και τα μικρα αντιστοιχα bits ακριβειας που βγαζει κατα καιρους το Lidl.

14090331507_3f05823791_b.jpg

αυτο ακριβως ειναι με αυτα τα bits

19.95 βγαίνει απο το www.amazon.com μέσα τα μεταφορικά.

Το γράφω γιατι καλύτερα με πωλητη το amazon εναντι του ebay.

Αν επιλέξεις δε και πληρωμή σε δολλάρια ίσως έρθει και στα 17 ευρώ και κάτι ψιλά.

19.95 βγαίνει απο το www.amazon.com μέσα τα μεταφορικά.

Το γράφω γιατι καλύτερα με πωλητη το amazon εναντι του ebay.

Αν επιλέξεις δε και πληρωμή σε δολλάρια ίσως έρθει και στα 17 ευρώ και κάτι ψιλά.

Στο Αmazon.com κοστιζει $23.67 ($9.98+$13.79 μεταφορικα)
Με τις συναλλαγματικες χρεωσεις της τραπεζας η της Αmazon, στην καλυτερη περιπτωση, θα σου ερθει 19 ευρω και κατι ψιλα . Ειτε πληρωσεις σε δολλαρια ειτε σε ευρω.

Στο Αmazon.com κοστιζει $23.67 ($9.98+$13.79 μεταφορικα)
Με τις συναλλαγματικες χρεωσεις της τραπεζας η της Αmazon, στην καλυτερη περιπτωση, θα σου ερθει 19 ευρω και κατι ψιλα . Ειτε πληρωσεις σε δολλαρια ειτε σε ευρω.

Είχα την αίσθηση οτι γλυτώνεις το 2ευρο .. Αν θυμάμαι καλά στο UK με πληρωμη σε λίρες εβγαινε καλύτερα. Αν ειναι ετσι στα 19 πιστεύω ειναι μια χαρα τιμή και πάλι.