Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Black & Decker το δράπανό μου ένα EGBL188K με την κασετίνα του, την μεγάλη ροπή που δουλεύει και σε τοιχοποιία με τρεις φορτίσεις τον χρόνο. Επίσης το πολυτριβείο μου το KA280LK με τα 22 εξαρτήματα δεν το αποχωρίζομαι με τίποτα. Πάει και αυτό διακοπές μαζί μου με την κασετίνα του...

Μεγειά μου... :flipout:

Σπασμένα ήρθαν τα 2 από τα 3 κουτιά.

Αυτός που τα πακετάρισε, έκανε εξαιρετική δουλεία. Επίσης, είχαν ανοίξει το πακέτο (σκόπιμα, με λεπίδα).

Μια ωραια κ πανακριβη !!!!! πλατη τοιχου με βαση εργαλειων κ σκαφακια για να μπει ταξη επιτελους ...

9ae4a37fa1a215a8e457d3e5854d5f17.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

για να είσαι σίγουρος .... πάρε ένα τέτοιο

Attachments

• ΓŽΒΌΓŽΒ±ΓΖ’ΓŽΒΊΓŽΒ±.jpg
    ΓŽΒΌΓŽΒ±ΓΖ’ΓŽΒΊΓŽΒ±.jpg
    16.3 KB · Views: 208
ηλια αν μπορεσεις καποια στιγμη καποια φωτο με το μετρητη βαθους χωρις το προστατευτικο να το καταλαβω γιατι δεν το επιασα .
αυτο με το πλατο το εκανα απλα οπως ειπα και φαινεται και στις φωτο αντι να το βιδωσω βιδωσα ενα πηχακι απο κατω και το επιασα στην μεγγενη.
Εδω είσαι Βασίλη , σου έβαλα και το άβολο προστατευτικό στο πλάνο για να δεις που λύνει και τι μένει πανω στο πρεσοτρυπανο για να δουλεύει και ο οδηγός βάθους .

uploading pictures

Επίσης σήμερα που το ξανακοιταξα θυμήθηκα ότι στον οδηγο στο σημείο που βιδωνει με την κόκκινη βαση του προστατευτικου είχα βάλει κάποιες ροδελες γιατι ο μέτρησης έχανε 1-1,5 χιλιοστα (φαίνεται η ασημένια ροδελα στο σημείο εκείνο) .
Γενικα τον οδηγο τον δουλεύω αρκετα και ήθελα ακρίβεια .
Ας το τσεκαρετε όσοι θέλετε να τον δουλεύετε .

Στενές λεπίδες για το GOP 300:

Τα τρυπάνια ξύλου:

Και η κασετίνα με τα τρυπάνια ξύλου, πέτρας και μετάλλου:

Ευχαριστώ. Δεν έχω πρόβλημα να τα λερώσω, τα καθαρίζω μετά... :flipout:
(Είδες την σαπουνάδα στην πρώτη φωτογραφία, ε; Μα μου ήρθαν από το αμαζον μέσα στην σκόνη, πέρα από σπασμένα...)

Απλά, δεν κάνω κατασκευές, και δεν ξέρω πότε θα τα χρειαστώ...
Μετά το στένεμα του κουτιού του ικέα, το άλλο που θέλω να οργανώσω κάποια στιγμή είναι τα καλώδια του δορυφορικού. Αλλά εκεί μάλλον θα
χρειαστώ αυτά: :flipout:

Πάντως η αλήθεια είναι ότι από τρυπάνια, κατσαβίδια και μύτες, έχω καλυφθεί για μια ζωή... :flipout:
Να θυμηθώ να μην ξαναγοράσω.

Σημερινή παραλαβή από toolstore, τα οποία ήταν σε προσφορά (20 ευρώ και τα δύο. Το σιδεροπρίονο το πήρα στα 16 ευρώ είναι πολύ μπόμπα!!!!:violent-smiley-030:). Και ένα ερώτημα άσχετο: μήπως μπορεί να μου πει πως αφαιρώ τα συνημμένα αρχεία των φωτογραφιών που ανεβάζω από το file upload manager; Ευχαριστώ.

Μεγειές και καλοδούλευτα!!!!

Εμένα ήρθαν και τα υπόλοιπα bosch l-boxx πραγματάκια. Άψογα συσκευασμένα! :BDGBGDB55: