Σεγάκι… Σεγάκι… Σεγάκι; Σεγάκι ! Ναι καλά ακούσατε αγαπητοί. Όσο και αν προσπάθησα να οικονομίσω μερικά ευράκια, δεν τα κατάφερα.
Να πως προέκυψε. Είπα να σουλατσάρω κι εγώ λιγάκι σε ένα κατάστημα DIY που ήταν ανοικτό σήμερα Κυριακή. Για να φανταστείτε δεν μπήκα καν στο κόπο να περάσω από ATM πρίν. Ήξερα ότι είχα 20 ευρώ στο πορτοφόλι μου τα οποία ήταν αρκετά για να με κρατήσουν στις βασικές ανάγκες της μέρας καθώς και της επομένης.
Μπαίνοντας στο κατάστημα αντίκρυσα μπροστά μου σε προσφορά την ακόλουθη σέγα. 27.50 Special Offer στο κουτί. Λέω μέσα μου «άστο φίλε ξέχνα το» ….«Μόνο 20 ευρώ έχω μαζί μου δεν φτάνουν» και συνέχισα την σουλάτσα μου στο κατάστημα! Ρε λέω από μέσα μου… Δεν κοιτάζω μπάς και έχω κανένα ψιλό που δεν πρόσεξα? Κοιτάζω στο πορτοφόλι και τι βρίσκω; Σε μία θηκούλα του υπήρχε ακόμα ένα Πεντάευρω!!!! Άρα συνολικά 25 ευρώ… υπολείπονταν 2.50 ευρωπουλάκια για να αποκτήσω την σέγα!!! Πάω στο αυτοκίνητο, μετρώ τα λεπτά μου και ναι… Βγήκαν τα 2.50…. Ιδού το αποτέλεσμα πιο κάτω. Δεν μπορούσα να αντισταθώ. Χρειαζόμουν μία απλή σεγίτσα για να κόβω τις PCB boards μου ! Άσε που σκέπτομαι να της κτίσω και ένα σταθμό DIY !