Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολλά πορτοκαλί βλέπω τελευταία καί χαίρομαι χαχαχα
Καλορίζικη και καλοδούλευτη φίλε Κώστα,έχω τήν ίδια σέγα από τό περασμένο καλοκαίρι καί είμαι πολύ ευχαριστημένος.

:smile:
την πέτυχα σε προσφορά,και την "τσίμπησα"μια χαρά εργαλειάκι είναι.αξίζει!

*υπάρχει (κάπου) κουμπί like για το σχόλιο του καθενός;;η όχι?ξέρει κάποιος..

:smile:
την πέτυχα σε προσφορά,και την "τσίμπησα"μια χαρά εργαλειάκι είναι.αξίζει!

Δέν υπάρχει πρός τό παρών Κώστα,καί μιάς πού έγραψα πόσο τήν βρήκες προσφορά,καί από πού ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ΑΦΟΙ ΣΙΔΕΡΗ, Βύσσης 14 στο Μοναστηράκι, ψάξαμε σε 3 -4, οι περισσότεροι έχουν τα κλασσικά μαύρα. Αυτοί με παραγγελία τα φτιάχνουν σε ότι χρώμα θέλεις.
Ευχαριστώ

Εαν παρακολουθείς το forum μεσα στο Tapatalk μπορείς να πατήσεις πραγματικά ενα κουμπί "like" :D

Δέν υπάρχει πρός τό παρών Κώστα,καί μιάς πού έγραψα πόσο τήν βρήκες προσφορά,καί από πού ?

75 ευρώ,απο e-shop(πρίν περίπου 6 μήνες)

*ευχαριστώ όλους για την απάντηση,δεν έχω tapatalk.

Έγραψα για σφιγκτήρες. Ετσι είναι:
325db2b24f2e2f0ece97f871cf1df4ff.jpg

Το βρήκα τελευταίο κομμάτι στα 10 :D
cc846d3c47ada2220e8ddb066c157075.jpg

Και αισθητήρες κίνησης για εξωτερικό. Στα σκρουτζομαγαζια δεν βρήκα κάτι καλό κάτο απο 10 . Αλλά πάλι βρήκα στο Λιντλ:

fbbc012f6c558a2d122cd8b503170b17.jpg

b5c95c9513e3be60a5adc5b278d74d98.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σεγάκι… Σεγάκι… Σεγάκι; Σεγάκι ! Ναι καλά ακούσατε αγαπητοί. Όσο και αν προσπάθησα να οικονομίσω μερικά ευράκια, δεν τα κατάφερα.

Να πως προέκυψε. Είπα να σουλατσάρω κι εγώ λιγάκι σε ένα κατάστημα DIY που ήταν ανοικτό σήμερα Κυριακή. Για να φανταστείτε δεν μπήκα καν στο κόπο να περάσω από ATM πρίν. Ήξερα ότι είχα 20 ευρώ στο πορτοφόλι μου τα οποία ήταν αρκετά για να με κρατήσουν στις βασικές ανάγκες της μέρας καθώς και της επομένης.

Μπαίνοντας στο κατάστημα αντίκρυσα μπροστά μου σε προσφορά την ακόλουθη σέγα. 27.50 Special Offer στο κουτί. Λέω μέσα μου «άστο φίλε ξέχνα το» ….«Μόνο 20 ευρώ έχω μαζί μου δεν φτάνουν» και συνέχισα την σουλάτσα μου στο κατάστημα! Ρε λέω από μέσα μου… Δεν κοιτάζω μπάς και έχω κανένα ψιλό που δεν πρόσεξα? Κοιτάζω στο πορτοφόλι και τι βρίσκω; Σε μία θηκούλα του υπήρχε ακόμα ένα Πεντάευρω!!!! Άρα συνολικά 25 ευρώ… υπολείπονταν 2.50 ευρωπουλάκια για να αποκτήσω την σέγα!!! Πάω στο αυτοκίνητο, μετρώ τα λεπτά μου και ναι… Βγήκαν τα 2.50…. Ιδού το αποτέλεσμα πιο κάτω. Δεν μπορούσα να αντισταθώ. Χρειαζόμουν μία απλή σεγίτσα για να κόβω τις PCB boards μου ! Άσε που σκέπτομαι να της κτίσω και ένα σταθμό DIY !

Στην πάνω φωτογραφία, στη βάση της σέγας πάνω δεξιά βλέπετε το βιδωτό? Πολύ καλό για εφαρμογή σε πάγκο ή σε DIY στήριγμα τέλος πάντων.

Πολυ ωραια, και αν παρεις και τις λαμες που σου απαντησα σε καποιο ποστ θα κοψεις το Dow σαν βουτυρο με εργοστασιακο φινιρισμα.

Οπα!
Καταρχην μεγεια τη σεγα.
Κατα δευτερον βλεπω εχει κουμπωμα λαμας με βιδες.
Εχω μια παρομοια σεγα με βιδωτο τσοκ που εχει σπασει.
Ηταν πολυ καλη σεγα,ρυθμιζομενων στροφων αλλα μετα το σπασιμο πηρα μια bosch.
Οποτε φανταζομαι θα βρω ανταλλακτικο :guitarist:

Εμενα μου κλωτσησε η βιδα του "τσοκ" σε μια skill που εχω αλλα το προβλημα λυθηκε με βγαλσιμο και περασμα Helicoil (χειλικοτη στη παλια μαστορικη αργκο).

Πολυ ωραια, και αν παρεις και τις λαμες που σου απαντησα σε καποιο ποστ θα κοψεις το Dow σαν βουτυρο με εργοστασιακο φινιρισμα.

Δυστυχώς έφτασα και τις έκοψα τις Dow με κοπίδι πρίν την αγορά της σέγας. Πολύ άσχημο φινίρισμα αλλά δεν υπολόγιζα ότι θα αποκτούσα σέγα. Σίγουρα θα έχω υπόψην το πολύ σημαντικό ποστ σου για το μέλλον και ευχαριστώ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εαν παρακολουθείς το forum μεσα στο Tapatalk μπορείς να πατήσεις πραγματικά ενα κουμπί "like" :D

Ναι αλλά δεν έχει ουσία. Απλά πατάς

Καλορίζικες οι σέγες και τα υπόλοιπα κοκοψίνια.

Πραγματικά τα B&D είναι πολύ τίμια εργαλεία για τα λεφτά τους.

Καλημέρα σε όλους. Εσείς που παραγγελνετε από εξωτερικό μέσω revolut, τι λέει; Είναι ασφαλής μέθοδος;
Πως την γεμιζεις με λεφτά;

Καλημέρα σε όλους. Εσείς που παραγγελνετε από εξωτερικό μέσω revolut, τι λέει; Είναι ασφαλής μέθοδος;
Πως την γεμιζεις με λεφτά;

Ότι ψάχνεις εδώ αδερφέ.

Εγώ την χρησιμοποιώ πολύ καιρό και περνάνε όλα και στα συν ότι δεν με κλέβει το paypal στην ισοτιμία.

Ευχαριστώ Νίκο. Χρήστο με λένε. Ήθελα και μια 2η γνώμη πριν προχωρήσω στην εγγραφη.

Την καλύτερη άποψη έχω κι εγώ για την Revolut. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο το φόρτωμα της με χρήματα αλλά είναι η καλύτερη λύση για αγορές στο διαδίκτυο αλλά και σε ταξίδια στο εξωτερικό. Μόνο από την ισοτιμία που χρησιμοποιεί σε κάνει να κερδίζεις αρκετά χρήματα σε συναλλαγές με ξένα νομίσματα.

Καλοριζικα παιδια!

Θαναση γνωμη μου ειναι πως ισως θα επρεπε να ψαξεις ακομη καμια τσεπουλα να παρεις ενα μοντελο και με εκκεντρη κινηση για πιο γρηγορες κοπες!
Οπως και να εχει καλοριζικη και ειναι και μια μαρκα που συμπαθω παρα πολυ.

Την καλύτερη άποψη έχω κι εγώ για την Revolut. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο το φόρτωμα της με χρήματα αλλά είναι η καλύτερη λύση για αγορές στο διαδίκτυο αλλά και σε ταξίδια στο εξωτερικό. Μόνο από την ισοτιμία που χρησιμοποιεί σε κάνει να κερδίζεις αρκετά χρήματα σε συναλλαγές με ξένα νομίσματα.
Ευχαριστώ Στέλιο (;)
Διαβασα και το άρθρο στο insomnia και νομίζω θα το αποτολμησω.

Δυστυχώς έφτασα και τις έκοψα τις Dow με κοπίδι πρίν την αγορά της σέγας. Πολύ άσχημο φινίρισμα αλλά δεν υπολόγιζα ότι θα αποκτούσα σέγα. Σίγουρα θα έχω υπόψην το πολύ σημαντικό ποστ σου για το μέλλον και ευχαριστώ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι αλλά δεν έχει ουσία. Απλά πατάς
Κι όμως, φαίνεται να έχεις 2 likes!

Εγω ρε παιδια εχω στείλει τα λεφτα στον λογαριασμό μου στο revolut εδώ και μια εβδομαδα και τίποτα ακομα...
Εχω στείλει και δυο τρία email να το δουν το θέμα και ακομα με έχουν γραμμένο στα @@@@ρια τους δυστηχως...μαλλον θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη μεςω τηλεφώνου...άντε να δούμε...